reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Gaaliyah - piekny wózeczek :-) prześliczny kolor :-) , żałuję, że mój nie występował w takich kolorach.

Kobietki my mamy dosyć duże mieszkanie bo 103m, ale mój mąż kupując je (jak był jeszcze kawalerem) zrobił je właśnie tak ,jakby tym kawalerem miał być na wieki :-D Zrobił sobie ogromną kuchnię, ogromny salon (50m) i małą sypilanię (3,30x2,80) No i niestety w tej sypialni nie zmieściłoby się juz nawet łóżeczko dzieciątka :no: Dlatego postanowiliśmy z tego ogromnego salonu zrobić dodatkowy pokój, gdzie przeniesliśmy naszą sypialnię a w dotychczasowej sypialni zrobilismy pokoik dla Oliwki :-) Sypialnię i pokoik dzieli tylko ściana więc do Maleństwa będę miała bardzo blisko.
Tak strasznie się cieszę, że mała będzie miała odrazu swój pokój bo ja nie miałam :happy:
Czekam teraz na mebelki, które mają przyjechać za 20 minut :-) strasznie się cieszę :-) :-) :-)

reklama
dzięki kobity:-);-)
Mysz- właśnie, na pewno przyda się do drugiego dziecka:tak: a wiadomo potem kupi się jakoś lekką spacerówkę:tak:
welonka- to mieszkanie macie super duże, ekstra:-) cieszę się, że za chwilę i ty będziesz się cieszyć z mebelków, powodzenia!

Witam,
ja zastanawiam się nad wózkiem

JEDO model BARTATINA
a
NOWALEX model FOCUS.

Wiem, że są stosunkowo ciężkie, ale stawiam na komfort dla mojego malucha , a tylko duża gondola to zapewnia,
na lato jak skończy rok kupię lekką parasolkę.
Zime przejeżdzi w wygodnej i ciepłej gondol

Witam ponownie:-)
poleżałam sobie w szpitalu
poleżałam w domu
i wracam bogatsza o krążek:-D

Widzę że na tapecie nadal są wózki więc proszę o radę.
nie mogę znależć żadnej opini na temat wózka SCOUT OWAL II
Wiecie może gdzie mogłabym ją znaleźć lub może same macie jakieś doświadczenia?????

SIMAMA - widze ze jestes majowka tak jak my, wiec raczej malo mozliwe jest zeby Twoje dzieck oprzejezdzilo cala zime w gondoli. Zwykle jak dzieci juz siedza to nie chca jezdzic na plasko, no a poza tym juz sie potem nie mieszcza w gondoli i zwykle jest tak, ze jak maja okolo 5 czy 6 miesiacy (oczywiscie to nie jest regula) to sie je przesadza do czesci spacerowej.
No, a z lekka parasolka na lato to moze masz racje - jak juz Maluch ma ponad rok to mozna juz z takiego typu wozka korzystac, aczkolwiek ja chyba kupie troche pozniej - wiem ze moje kolezanki kupuja lekkie parasolki jak dzieci maja okolo 2 lat (albo wczesniej jak na pryzklad jada na wakacje i nie chca zabierac ciezkiego wozka).

Gaaliyah-wozek jest przesliczny,no i super kolorki:tak: :-) .

My na razie mamy jeden pokoj wiec nie mamy wiekszego wyboru,wiec mała bedzie spałazaraz obok nas:tak:

Myszko: Dla mnie parasolka to mus :) Bardziej przydaje się własnie jak dużo jeździ się samochodem - najlepiej ja kdziecko potrafi już siedzieć, ale są parasolki rozkładane na płask - w nich spokojnie można wozić młodsze dziecko - jeśli ktoś planuje jakiś wakacyjny wyjazd to moim zdaniem parasolka to niezła inwestycja!
Można wziąć ją chociażby jak sie jedzie z wizytą do babci i użyć jako krzesełka żeby dziecko siedziało przy stole sobie i jadło nie obciążając niczyich kolan.
Jak ktoś ma mały i lekki wózek to może nie jest to aż tak przydatne, ale jak wózek jest dość duży i zjamuje dużo miejsca w bagażniku...

Aga

Ja juz kupiłam wózeczek który tak bardzo mi sie podobał jestem z niego bardzo zadowolona mam nadzieje ze dzidzi się będzie w nim wygodnie jeżdziło hehe:-) W Krakowie jest taki fajny sklep na osiedlu Zgody 7 za cały nowy wozeczek zaplaciłam 1600 zl a na allegro zaplacilabym prawie 2000 tysiace za ten model i kolor

reklama
zgred - ja wiem ze parasolka jest niezbedna :-) Ale tak mysle ze najpierw Jasio pojezdzi z pol roku w gondoli, potem kolejne pol roku albo i dluzej w wersji spacerowej tego samego wozka, na ktorym byla wczesniej gondola, a dopiero potem wloze go do parasolki :-)

Do góry