reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Aletka - ja nie mogę na wznak bo po pierwsze się wtedy duszę :) a po drugie robi mi się słabo - brzuch uciska na żyły i tętnice i nie mogę! Aleto już do objawów ciąży chyba :)

Agnieszka

Ja chyba zakupię sobie taką poduszkę jaką używa Aletka:-)
Aletko ale masz dokładnie takie wymiary, tak? Bo ta druga poduszka ( drugi link z allegro) to czym się różni od tej tańszej?

Wczoraj kupiłam wieszaczki do ciuchów małego, a dziś rano już je otrzymałam! :szok: :szok:

Tyle tylko, że sprzedawane były po 100 szt, więc teraz mam ich dużo więcej niż ciuchów :-D

krupka- jakie wieszaczki??? Taki do szafy???? :szok:
I czy to na Allegro jest taki sperawca szybko wysylajacy???? Jak ma jeszcze inne ciekawe rzeczy to daj znac ktory to ;-)

reklama
Tak, takie do szafy. To producent wieszaków i chyba tylko to ma na swoich aukcjach. Sprawdzę.
Nie dość, że tak szybko, to w zasadzie bez kontaktowo - wysłałam tylko maila z informacją, że przelałam kasę i to wszystko! Szok! :szok:

Aletka, ja już popowieszałam co się dało - mam sporą szafę w pokoju malucha, więc mogłam poszaleć :))))

Ale zdaje się, że większość przechowuje rzeczy złożone i dlatego tak trudno gdziekolwiek nabyć te wieszaczki - znalazłam tylko na allegro.

Do góry