reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Betka - super ci się trafiło! wózek i wszystkie inne dodatki, rewelacja!:-) jesteś dobrą istotką, która zawsze dla kogoś coś robi ( bierze udział w konkursach, wygrywa torty i oddajesz swoje bilety do teatru ;-) ) i dltaego dobro wraca do Ciebie:tak::tak::tak:
a co do słów twojej znajomej: mam nadzieję, że wszystkie nauczymy się wraz z naszymi mężami i dziećmi żyć normalnie, oczywiście z drobnymi :)dry::dry::dry:) zmianami:-)

cholera,poplakalam sie czytajac tego posta.... ja jestem szalona i mi odbija,ale o tym ciiii-nie mow nikomu :-p

reklama
cholera,poplakalam sie czytajac tego posta.... ja jestem szalona i mi odbija,ale o tym ciiii-nie mow nikomu :-p

Betko - napisałam szczerze z całego serca, bo ty jesteś szalona i dobra, nie spotkałam jeszcze takiej osoby, a dobro zawsze do nas wraca i pamiętaj o tym zawsze:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kasro - mebelki wyglądają super, ściany mnie urzekły! to wasza dzidzia będzie jak mała księżniczka!

My z Tomkiem mamy sypialnię w kolorze fuksji ( trochę "wyciszonej"), malowaliśmy w kwietniu, przed ślubem i trochę się boję tego koloru, ale tak nam szkoda ( a w sumie mi:-p) tego koloru, że zaryzykujemy. Jak będzie większa, a my się już wyniesiemy "od niej z pokoju", to zmienimy na taki kolor, żeby się jej podobał.Załączam dwie fotki - komody i szafki na ciuszku Zuzi, no i widać troszkę ten kolor sypialni.
ImageShack - Hosting :: obraz092wx8.jpg

ImageShack - Hosting :: obraz093fy3.jpg

Gosia!przestan,bo sie zupelnie rozreguluje hormonalnie :-D jeszcze jeden taki post,a normalnie zazadam od Ciebie paczki z chusteczkami do nosa,bo wszystkie zuzyje :-D
a wiecei,ja sie ostatnio fajnie obkupilam w sklepie "1000 i jeden drobiazgow" na allegro :-D podaje link do przedmiotow uzytkownika:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a zaczelo sie od tego,ze facet ma nocnik dzieciecy,potem przeszlo na kocyk,potem Piotr zazadal termosu,bo on chceeeeeeeee piiiiic herbaaaaate z teeeeerrrrmosuuuu!!!!! (dzidzia mala :baffled: ),potem ja zobaczylam deski drewniane i sitka (np.do herbaty,a ja chce po prostu odcedzac kukurydze z puszki jak robie pizze :-D ),potem zobaczylam zawieszki do wozka i lalke bobaska :-D jednym slowem-polaczylam zakupy przyjemne (dla dziecka) z pozytecznymi (do kuchni) :tak:

sliczna komoda :tak: a kolor scian ladny,tylko fakt-nie wiadomo,jak mala sie na to zapatruje :laugh2: ale jest ladny,mi sie podoba :tak: my na razie mamy "pierdolnik",bo szkoda nam wyrzucic regalu,poza tym w pokoju dzieciecym my spimy,a dopiero przed porodem sie wyniesiemy i lozeczko przeniesiemy.tak nam na razie pasuje,ale wiemy,ktory pokoj jest czyj :-D

Kasro -meble bardzo ładne i sciany mnie urzekły
Gaaliyah-kolor scian czaderski ciekawe co ta no Zuzia,moze przypadnie jej do gustu;-) :-D

U nas mamy 4 pokoje - goscinny,sypialnie,pokoj dziewczynek i pokoj dla malego(teraz jako goscinny).
Wlasnie zamowilam szafe z BRW (mamy tu nie wymiarowa wneke) mamy wersalkę chce dokupić komode ale nie wiem czy sie zmiesci bo jak narazie jest to takze pokoj komputerowy :))

Szafe zamowilam Kaja 3D.

Pokoj jest narazie wytapetowany zwykla niebieska tapeta, mamy tez niebieskie kasetony, mysle ze za rok moze dwa zmienimy tapete na jakas meska ;) ale narazie dziecko nie zwroci na to uwagi przeciez i tak bedzie spal z nami w sypialni ;)

reklama
Gratuluję wszystkim udanych zakupów zwłaszcza tych większych.
Mam pytanie jeśli chodzi o przewijak taki na łóżeczko. Czy te przewijaki są dopasowane do rozmiarów łóżeczka i na jakiej zasadzie się je montuje? Czy przewijak na łóżeczko 120X60 pasuje też na łóżeczko o innych wymiarach?

Do góry