reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Betka - super ci się trafiło! wózek i wszystkie inne dodatki, rewelacja!:-) jesteś dobrą istotką, która zawsze dla kogoś coś robi ( bierze udział w konkursach, wygrywa torty i oddajesz swoje bilety do teatru ;-) ) i dltaego dobro wraca do Ciebie:tak::tak::tak:
a co do słów twojej znajomej: mam nadzieję, że wszystkie nauczymy się wraz z naszymi mężami i dziećmi żyć normalnie, oczywiście z drobnymi :)dry::dry::dry:) zmianami:-)

cholera,poplakalam sie czytajac tego posta.... ja jestem szalona i mi odbija,ale o tym ciiii-nie mow nikomu :-p

reklama
cholera,poplakalam sie czytajac tego posta.... ja jestem szalona i mi odbija,ale o tym ciiii-nie mow nikomu :-p

Betko - napisałam szczerze z całego serca, bo ty jesteś szalona i dobra, nie spotkałam jeszcze takiej osoby, a dobro zawsze do nas wraca i pamiętaj o tym zawsze:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kasro - mebelki wyglądają super, ściany mnie urzekły! to wasza dzidzia będzie jak mała księżniczka!

My z Tomkiem mamy sypialnię w kolorze fuksji ( trochę "wyciszonej"), malowaliśmy w kwietniu, przed ślubem i trochę się boję tego koloru, ale tak nam szkoda ( a w sumie mi:-p) tego koloru, że zaryzykujemy. Jak będzie większa, a my się już wyniesiemy "od niej z pokoju", to zmienimy na taki kolor, żeby się jej podobał.Załączam dwie fotki - komody i szafki na ciuszku Zuzi, no i widać troszkę ten kolor sypialni.
ImageShack - Hosting :: obraz092wx8.jpg

ImageShack - Hosting :: obraz093fy3.jpg

Gosia!przestan,bo sie zupelnie rozreguluje hormonalnie :-D jeszcze jeden taki post,a normalnie zazadam od Ciebie paczki z chusteczkami do nosa,bo wszystkie zuzyje :-D
a wiecei,ja sie ostatnio fajnie obkupilam w sklepie "1000 i jeden drobiazgow" na allegro :-D podaje link do przedmiotow uzytkownika:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a zaczelo sie od tego,ze facet ma nocnik dzieciecy,potem przeszlo na kocyk,potem Piotr zazadal termosu,bo on chceeeeeeeee piiiiic herbaaaaate z teeeeerrrrmosuuuu!!!!! (dzidzia mala :baffled: ),potem ja zobaczylam deski drewniane i sitka (np.do herbaty,a ja chce po prostu odcedzac kukurydze z puszki jak robie pizze :-D ),potem zobaczylam zawieszki do wozka i lalke bobaska :-D jednym slowem-polaczylam zakupy przyjemne (dla dziecka) z pozytecznymi (do kuchni) :tak:

sliczna komoda :tak: a kolor scian ladny,tylko fakt-nie wiadomo,jak mala sie na to zapatruje :laugh2: ale jest ladny,mi sie podoba :tak: my na razie mamy "pierdolnik",bo szkoda nam wyrzucic regalu,poza tym w pokoju dzieciecym my spimy,a dopiero przed porodem sie wyniesiemy i lozeczko przeniesiemy.tak nam na razie pasuje,ale wiemy,ktory pokoj jest czyj :-D

Kasro -meble bardzo ładne i sciany mnie urzekły
Gaaliyah-kolor scian czaderski ciekawe co ta no Zuzia,moze przypadnie jej do gustu;-) :-D

U nas mamy 4 pokoje - goscinny,sypialnie,pokoj dziewczynek i pokoj dla malego(teraz jako goscinny).
Wlasnie zamowilam szafe z BRW (mamy tu nie wymiarowa wneke) mamy wersalkę chce dokupić komode ale nie wiem czy sie zmiesci bo jak narazie jest to takze pokoj komputerowy :))

Szafe zamowilam Kaja 3D.

Pokoj jest narazie wytapetowany zwykla niebieska tapeta, mamy tez niebieskie kasetony, mysle ze za rok moze dwa zmienimy tapete na jakas meska ;) ale narazie dziecko nie zwroci na to uwagi przeciez i tak bedzie spal z nami w sypialni ;)

reklama
Gratuluję wszystkim udanych zakupów zwłaszcza tych większych.
Mam pytanie jeśli chodzi o przewijak taki na łóżeczko. Czy te przewijaki są dopasowane do rozmiarów łóżeczka i na jakiej zasadzie się je montuje? Czy przewijak na łóżeczko 120X60 pasuje też na łóżeczko o innych wymiarach?

Do góry