reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

sorki, już poprawiłam :zawstydzona/y:

Oj tak, ile ja mam lęków ostatnio! Brrr... aż strach pomyśleć, no ale o tym to na innym wątku może napiszę :nerd:

reklama
Kurczę a ja mam termin właśnie na ten pieprz..y długi weekend. Wszyscy będą mieli wolne, a na dyżurze będzie tylko jakiś niemota lekarz i najbardziej wredna położna. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

rzadko kiedy rodzi się w terminie ewula, więc pospieszysz się tydzień, albo tydzień poczekasz i będzie w porzo :-)

kASRO - to mój też mi powiedział wczoraj: "gocha, co prawda nie mamy jeszcze torby, ale może gdzieś z boczku przygotujesz już to, co powinniśmy zabrać do szpitala? ok?" , a ja na to: " Tomek, ale jeszcze wszystkiego nie mamy?!", a on " to napisz mi na kartce, to ja ci dokupię wszystko! i w ogóle zrób mi całą listę, co miałbym zabrać jakbyś zaczęła rodzić". Dostał w głowę poduszką i poszedł spać, a ja się śmiałam do poduszki, bo już go sobie wyobraziłam jak mi kupuje gacie reformy na jakimś rynku:-):-D

Kasro-niestety nie dostałam przesyłki(ubranek ktore zakupiłam 2 lutego:-D )
ale dzisisaj dzwoniła do mnie babka,od ktorej to zakupiłam kazała mi przesłac meilem numer konta-to odda mi pieniazki.a przesyłke ponoc wysłałi i beda składac reklamacje na poczcie.

Mi zakupy dla maluszka rowniez sprawiaja ogromna frajde.
JKa do szpitala dla siebie juz wszystko mam,teraz zostały nam do kupienia tylko grubsze rzeczy dla coreczki ,kosmetyki itp.

zyrafa - to skandal z tymi zakupami... No, ale mam nadzieje ze kase odzyskasz :-)

krupka - bardzo fajne te meble :-)

Ja na razie nic nie kupuje bo musze sie do powrotu meza wygrzebac z debetu :-D I potem to juz on bedzie kupowal ;-)

Aha - widzialam nowego x-landera, ale tylk owersje spacerowa - ma bardzo fajny wklad dla dziecka - taki miekki z gabki, zdejmowany do prania. No i dziecko nie musi siedziec na tym "podstawowym".

Jeszcze 3 tygodnie i meza od razu zaciagne do sklepu :-)

gaaliyah ja za kazdym razem strasznie chciałam urodzic wczesniej:tak:
bo na koncówce juz ma człowiek dośc.. ale faktycznie im dziecko dłużej tym lepiej, oczywiście nie po terminie;-) ja urodzilam Ole dwa dni wcześniej a Maksia 5 dni wcześniej:tak:

aha no i zakupiłam wczoraj smoczek AVENTU 0-3 miesiąca nocny,ze świecacym uszkiem:-D a taki wiekszy 3-6 miesiaca juz mam od jakiegos czasu bo mi sie podobal ze slonikiem;-) a po 6 miesiacu smoczka juz nie zamierzam dawać, tak jak Oli i Maksiowi:-)

reklama
Ja tez mam dwa smoczki oba do 3 mca ale jeden anatomiczny a jeden z kulka nie wiem ktory sie przyda ;)

Wczoraj sie dowiedzialam ze dostane paczke z wozkiem dla malego od przyjaciela z Meksyku ale on czasem duzo tylko gada wiec narazie czekam i zobaczymy, jesli nie to jeden mama mi zalatwila a jak mi sie nie spodoba to w maju sie bede martwiła :p

Do góry