reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malenstwa

No to kolej na mnie :-)

Przyszla wreszcie posciel ktora wygralam (warta 179zl :szok::szok::szok:) - do obejrzenia na stronie - model poscieli to "W podrozy" :-D

Bebelulu

Jesli chodzi o wozek to moj maz byl zafascynowany mutsy dopoki nie zobaczyl ceny i nie sprowadzilam go na ziemie :-D Ale moze faktycznie pomyslimy o uzywanym :confused:

Jesli nie to nasz tym poki co 100% to wozek firmy x-lander ze skretnymi przednimi kolami. Kosztuje okolo 1300zl wiec nie jest tak zle. Wage ma w miare niska jak na pompowane kola (14kg wersja gleboka). Biore pod uwage wylacznie wozki z pompowanymi kolami bo oszalalabym jakby mi plastikowe turkotaly po chodniku... No i 4 kolowe bo wydaja sie byc stabilniejsze

new x-lander collection 2006 - YOUR LIFESTYLE

reklama
No właśnie ja nie bardzo wiem jaki wozek wybrac naszczescie do maja zdaze cos znalesc mam nadzieje ;)

Zakupy robie glownie na allegro bo u nas nie ma ciucharni takich zeby faktycznie szlo w nich cos ladnego znalesc :p

Myszka ja mysle ze wysylka do Niemiec wynosi tyle ze na to samo wyjdzie kupic wozek tam. Osobiscie kupuje rozne ciuszki na ebay.de ale mam rodzinke ktora czesto jest w PL i takie drobne rzeczy zawsze jest w stanie przywiesc ..

Olga,to fajnie,ze wreszcie posciel przyszla :-D ale Jesooo :szok: z cena to se polecieli po calosci,nie ma co :szok: :szok:

A ja wlasnie starym zwyczajem wystawiam aukcje ;) Moze uda mi sie do maja naskaladac na wozek tym sposobem :)
Zapraszam na aukcje moze wam cos wpadnie w oko wszystkie ceny mozemy negocjowac na prv ;)
joanna-m

Fajne te wasze zakupy.
MamoOli gdzie kupujesz takie fajne ciuszki? Ja jak na razie nie wypatrzyłam w Krakowie ciuchlandu z dziecięcymi ubrankami.

ewitka ja mieszkam za Krakowem, dokładnie w Skawinie
i mam tu trzy sklepy , gdzie zawsze coś fajnego wyszperam

w Krakowie mogę Ci polecić sklep na Kalwaryjskiej , tam ma niezłe ciuszki, żona mojego kuzyna ale jak dla mnie to czasem przesadza z cenami, na kalwaryjskiej jest z resztą kilka ciucholandów, no ale dawno nie byłam, kolezanka kupuje tez gdzies kolo dworca głównego, ale dokładnie niewiem:no: z reszta tam sie troche pozmieniało, a ja się nawet jeszcze nie wybrałam do tej nowej galeri, no ale nie ma jak:-(

Patrzac na rozmiar mojej wypasionej poscieli stwierdzam ze przyda sie jak Jasio bedzie przedszkolakiem :-D Koldra ma wymiar 100x135cm :-D

Dla niemowlat jakie sa wielkosci poscieli???? Raczej na pewno mniejsze bo przeciez nie weszlaby taka do lozeczka :baffled:

Dziewczyny mam pytanie. Ponieważ nie mam jeszcze zakupionych żadnych ciuszków dla maleństwa chcę zapytać jaki rozmiar kupujecie tych ubranek?I co głównie kupujecie?

Patrzac na rozmiar mojej wypasionej poscieli stwierdzam ze przyda sie jak Jasio bedzie przedszkolakiem :-D Koldra ma wymiar 100x135cm :-D

Dla niemowlat jakie sa wielkosci poscieli???? Raczej na pewno mniejsze bo przeciez nie weszlaby taka do lozeczka :baffled:

ja tez mam 135x100. mniejsze to 120x90.oj,przynajmniej opatulisz malego dokladnie :-)

reklama
Do góry