reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Alez to Allegro wciaga... Ale powiem Wam ze powiedzialam juz sobie "dosyc" (m.in zze wzgledow finansowych ) i czekam na meza i razem kupimy reszte. Skromna bedzie ta reszta bo tylko lozeczko, wozek i fotelik samochodowy ;-) O lezaczku tez mysle :-) Skromna ilosciowo reszta, ale najdrozsza
aha - majas taka wypasiona wanienke jak my, musimy jeszczek upic do niej stelaz jakis zeby sie nie pochylac. Oryginalnego nie kupie bo kosztuje ponad 100zl Ale na Allegro sa uzywane stelaze do tradycyjnych wanienek i moze cos rozmiarem bedzie pasowalo, a maz niech powygina te druty i zrobi tak zeby pasowal
aha - majas taka wypasiona wanienke jak my, musimy jeszczek upic do niej stelaz jakis zeby sie nie pochylac. Oryginalnego nie kupie bo kosztuje ponad 100zl Ale na Allegro sa uzywane stelaze do tradycyjnych wanienek i moze cos rozmiarem bedzie pasowalo, a maz niech powygina te druty i zrobi tak zeby pasowal
Aaa no zapomniałam Wam podać fajnego namiaru na Allegro - użytkownik GLaskowska - co prawda jesteście głównie na etapie ciuszków (jesteściemam na myśli że z Ignacem już jesteśmy na zabawkowym etapie ) teraz a ona ma naprawdę fajne zabawki, no i rzeczy dla troszkę starszych dzieci ale dla najmłodszych też jest troszkę.
Szukałam fajnego sklpeu z ciuszkami na internecie ale znalazłam tylko jeden Babystyle.pl sklep - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce
Chodzi mi o to że byłam w wielu i po prostu żenują bardzo niskim wyborem wzorów i rozmiarów, albo bardzo trudną nawigacją po sklepie... Ten może nie ma aż tak szokującego wyboru ale można kupić śpiochy i kaftaniki przynajmniej... Chociaż pewnei i tak dokupię brakujące rzeczy po prostu w Pruszczu w sklepie dla dzieci i tyle Najtaniej i naprościej.
Kurczę patrzyłam sobie na skarpetki co dostałam "w spadku" dla Hani no i ja nie weim jak można mieć taką małą stopę. Ostatnio zmierzyłam i Ignac ma 12cm! (jamam 24 więc chyba duży chłop z niego będzie ) A te skarpetki pasują mi akurat na kciuk żeby ubrać! Szok.
Kasro - fajna sprawa taki wózeczek dla najmniejszego szkrabka
Jeszcze co do tego wóżeczka to moim zdaniem bardzo praktyczny - pamietam jak chciałąm ze szpitala zabrać ten ich wózek co mają dla noworodków Na pewno będzie takiemu maleństwu bardziej przytulnie w nim niż w łóżeczku na początku no i plusem jest możliwość przestawienia go w dogodne miejsce.
Potem możesz używać jako kosza na wypraną bieliznę do prasowania Sama nie wiem cyz tkaie cos nie bedzie mi przydatne jak przeniesiemy sypialnię na pięterko.
Agnieszka
Szukałam fajnego sklpeu z ciuszkami na internecie ale znalazłam tylko jeden Babystyle.pl sklep - artykuły dla dzieci, odzież dziecięca, odzież dla niemowląt, akcesoria dziecięce
Chodzi mi o to że byłam w wielu i po prostu żenują bardzo niskim wyborem wzorów i rozmiarów, albo bardzo trudną nawigacją po sklepie... Ten może nie ma aż tak szokującego wyboru ale można kupić śpiochy i kaftaniki przynajmniej... Chociaż pewnei i tak dokupię brakujące rzeczy po prostu w Pruszczu w sklepie dla dzieci i tyle Najtaniej i naprościej.
Kurczę patrzyłam sobie na skarpetki co dostałam "w spadku" dla Hani no i ja nie weim jak można mieć taką małą stopę. Ostatnio zmierzyłam i Ignac ma 12cm! (jamam 24 więc chyba duży chłop z niego będzie ) A te skarpetki pasują mi akurat na kciuk żeby ubrać! Szok.
Kasro - fajna sprawa taki wózeczek dla najmniejszego szkrabka
Jeszcze co do tego wóżeczka to moim zdaniem bardzo praktyczny - pamietam jak chciałąm ze szpitala zabrać ten ich wózek co mają dla noworodków Na pewno będzie takiemu maleństwu bardziej przytulnie w nim niż w łóżeczku na początku no i plusem jest możliwość przestawienia go w dogodne miejsce.
Potem możesz używać jako kosza na wypraną bieliznę do prasowania Sama nie wiem cyz tkaie cos nie bedzie mi przydatne jak przeniesiemy sypialnię na pięterko.
Agnieszka
asia-m
Fanka BB :)
No zabaweczki faktycznie ma fajne i ladne
Ja dokupilam bedac w Krakowie kilka rzeczy dla maluszka
Na allegro kupilam i odebralam bedac w Krakowie bo to blisko mnie
Buciki z grzechotką zielone i niebieskie :
Buciki domowe nowe BabyOno (162212603) - Aukcje internetowe Allegro
Skarpeteczki 0-6 i 6-12 mcy:
Skarpetki nowe SoftTouch 3-pack (161739905) - Aukcje internetowe Allegro
Ciuszki:
BLUZA NA ZAMECZEK FIRMY JUST SMALL (154223403) - Aukcje internetowe Allegro
KOLOROWA BLUZECZKA Z TYGRYSKIEM (154223914) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER SPODNIE DLA MALEŃSTWA 74cm (155020193) - Aukcje internetowe Allegro
MODNE SPODENKI FIRMY CIDDY (155023649) - Aukcje internetowe Allegro
Z tym ze ja jednak wiecej sprzedaje niz kupuje
Oprocz tego mam juz pieluszki tetrowe,pieluszke flanelowa z wzorem , jedna tetrowa z wzorem(narazie po 1 bo wzorki nie byly inne ciekawe) , gruszke do noska z wymiennymi koncowkami,i chusteczki do pupy bo byly w promocji
Ubranek narazie staram sie juz nie kupowac szczegolnie tych najmniejszych 56-62 bo mam ich juz za duzo Teraz jesli cos mi wpada w oko to musi to byc powyzej 62
Ja dokupilam bedac w Krakowie kilka rzeczy dla maluszka
Na allegro kupilam i odebralam bedac w Krakowie bo to blisko mnie
Buciki z grzechotką zielone i niebieskie :
Buciki domowe nowe BabyOno (162212603) - Aukcje internetowe Allegro
Skarpeteczki 0-6 i 6-12 mcy:
Skarpetki nowe SoftTouch 3-pack (161739905) - Aukcje internetowe Allegro
Ciuszki:
BLUZA NA ZAMECZEK FIRMY JUST SMALL (154223403) - Aukcje internetowe Allegro
KOLOROWA BLUZECZKA Z TYGRYSKIEM (154223914) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER SPODNIE DLA MALEŃSTWA 74cm (155020193) - Aukcje internetowe Allegro
MODNE SPODENKI FIRMY CIDDY (155023649) - Aukcje internetowe Allegro
Z tym ze ja jednak wiecej sprzedaje niz kupuje
Oprocz tego mam juz pieluszki tetrowe,pieluszke flanelowa z wzorem , jedna tetrowa z wzorem(narazie po 1 bo wzorki nie byly inne ciekawe) , gruszke do noska z wymiennymi koncowkami,i chusteczki do pupy bo byly w promocji
Ubranek narazie staram sie juz nie kupowac szczegolnie tych najmniejszych 56-62 bo mam ich juz za duzo Teraz jesli cos mi wpada w oko to musi to byc powyzej 62
M
mamaoli
Gość
asia-m fajne zakupy:-)
a ja jeszcze wczoraj dokupiłam dwie rzeczy
spodenki za 2.80 i body za 2 zł:-)
a ja jeszcze wczoraj dokupiłam dwie rzeczy
spodenki za 2.80 i body za 2 zł:-)
Myszkaa20
Początkująca w BB
Kasro - bardzo fajne to malutkie lozeczko i napewno praktyczne. Slodkie:-)
Ja sie tez nad czyms takim zastanawialam bo normalne lozeczko dostane w spadku od siostry, dlugo szukalam czegos odpowiedniego i znalazlam takia miniaturke lozeczka co mazna przebudowywac na 4 rozne sposoby - jako lozeczko, jako kolyske, jako przystawke na noc do lozka mamy i poznie jako laweczke - oto one : Babywiege - Beistellbatt - Kinderbett - roba - Versand 9.40 Eur
Tesciowa juz sie na ochotnika zglosila ze chce zaplacic wiec pomyslalam czemu nie
Tutaj w Niemczech niestety z cenami to troche przesadzaja, rzeczy dla niemowlakow i kobiet w ciazy sa strasznie drogie. Ja rowniez duzo rzeczy kupuje przez internet na aukcjach Ebay. Ostatnio znalazlam fajny wozek 3 w 1 - cena szokujaca ale chyba sie skusze : eBay: Kinderwagen Quinny Speedi+Dreami+Fu
Ja sie tez nad czyms takim zastanawialam bo normalne lozeczko dostane w spadku od siostry, dlugo szukalam czegos odpowiedniego i znalazlam takia miniaturke lozeczka co mazna przebudowywac na 4 rozne sposoby - jako lozeczko, jako kolyske, jako przystawke na noc do lozka mamy i poznie jako laweczke - oto one : Babywiege - Beistellbatt - Kinderbett - roba - Versand 9.40 Eur
Tesciowa juz sie na ochotnika zglosila ze chce zaplacic wiec pomyslalam czemu nie
Tutaj w Niemczech niestety z cenami to troche przesadzaja, rzeczy dla niemowlakow i kobiet w ciazy sa strasznie drogie. Ja rowniez duzo rzeczy kupuje przez internet na aukcjach Ebay. Ostatnio znalazlam fajny wozek 3 w 1 - cena szokujaca ale chyba sie skusze : eBay: Kinderwagen Quinny Speedi+Dreami+Fu
Myszkaa20
Początkująca w BB
reklama
allegro barrrdzo wciaga,oj barrrrdzo to jest jak nalog.ale coz poradzic?ja tez kupilam od jednej osoby osiem rzeczy kazda za 1-1,75-2,25 zl. tak jakos wyszlo :-) sama nie wiem,co tak na prawde mi potrzeba.chcialam wczoraj Piotra wyciagnac do akpolu,ale jemu sie nie chcialo.nic,moze jak bedzie ladniejsza pogoda to mu sie zachce
Podziel się: