reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

a ja stwierdzam, ze choć różu nie lubię, to muszę przyznać, iż maluczkie dzieci prześlicznie w tym kolorze wyglądają :tak:

Niebieski fajny, pod warunkiem, że wszystko dookoła nowonarodzonego chłopca nie jest w tym kolorze ;-)
Po prostu przesyt w każdej dziedzinie szkodzi. :cool2:

reklama
zgred - masz racje, ze noworodki wygladaja slicznie w niebieskim ale tak jak napisala krupka jak wszysko wokol malenstwa jest niebieskie to tez troche przesada.
Ja jak wejde do sklepu to tu prawie wszystko jest w niebieskim , nie powiem zebym nic nie kupila :-D bo bym sklamala. Moim zdaniem to dla chlopcow szyja troche za ciemne te kolory, co innego dla dziewczynki:-)

To ja sie pochwale moimi ostatnimi nabytkami
Tym razem bardziej w fiolecie:-)

1003679zq5.jpg

Mamaoli śliczne! :-D
Ja jakoś mam ostatnio fazę na zielone ciuszki :szok: Nie wiem skąd mi się to wzięło, bo zielony nigdy nie był moim ulubionym kolorem. I lubię też wszelkie rudości i żółcie. Niebieskiego też trochę mam ale jakoś mnie bardzo nie ciągnie. Pościel kupiliśmy błękitną ale to mąż wybrał, bo mi już ręka w stronę zielonej szła.

Już się poprawiam i wstawiam link ;-)
LEŻACZEK TACO-PRAWIE NOWY SUPER STAN (162574491) - Aukcje internetowe Allegro

Mysz-super zakupy,ta niania jest fantastyczna:tak:
Mamooli-zestaw fioletowy cudny;-)-ja mam chopla na punkcie rozu i fioletu:-D

Gosia-lezaczek berdzo fajny

kasro
-łózeczko -wózek super wyglada,ale wydaje mi sie ze troszke nie praktyczne:tak:

mysz- śmiało można Cię nazwać nałoowcem zakupowym :-D

Mamooli - i to wszystko w ciuchlandzie??:szok: Jestem w szoku, bo ja raz w takowym byłam i wydawało mi się, że same szmaty mają, a tu u Ciebie takie fajne ciuszki :tak: :-)

Gosia, ten leżaczek to mi bardziej na krzesełko wygląda - no ale moze to tylko takie zdjęcie :-) W każdym razie wyglda na duży, więc pewnie na długo wystarczy :tak:
doczytałam!! - ma regulację i może być w pozycji leżacej, półleżącej i siedzącej - fajne!! :-)

kasro - ło matko!! A co to za cudo?? Pierwszy raz widzę coś takiego :szok: Żółte mi się bardziej podoba :tak:

No fakt - spory wydatek, jak na tak kótki czas, ale jak sprzedasz po tych 3-4 m-ach, to w sumie nie będzie tak dużo :-)
Ja muszę się zadowolić zwykłym, bo po schodach i tak nie mogłabym jeździć. :no: Hmmm.. na dzień pozostaje mi póki co ten fotelik samochodowy, no i wózek, a jak podrośnie, to może będę już miała łóżeczko turystyczne :tak:

krupka tak tak to z ciucholandu:tak:
dziś jak Michal nie wróci późno to może uda mi sie jeszcze wyskoczyć
mają dostawe dziecięcych... to nałóg normalnie:-p

gosia leżaczek fajny, tyle, ze nie moje kolory ale niemaly i napewno posłuży Ci jeszcze do karmienia zanim maluch zacznie sam siedziec i przeniesiesz go do stołka:tak:

kasro to cudeńko faktycznie mało praktyczne ale skoro to prezent i Ci pasuje to OK:-) Mnie się kojarzy z wózkiem dla lalek
U mnie by nie przeszlo, bo jakby Ola i Maks zaczeli wozic siostre to pewnie nieciekawie by sie to skonczyło:laugh2:

reklama
Mi też się takie wiklinowe łóżeczka podobają ale jest to faktycznie piekielnie niepraktyczne ale skoro to prezent to spoko ;-)
Ja akurat czerwień lubię i już się nie mogę leżaczka doczekać. Dzisiaj podobno został wysłany :-D
Ja ostatnio byłam w ciuchlandzie i zamiast wybrać coś dla siebie to obkupiłam moich mężczyzn. Mężowi kupiłam super kurtkę za 40 zł. (w sklepie to ze 200 zł. za taką) i śliczną bluzę na suwaczek z kapturkiem dla Piotrusia (oczywiście zieloną :-D )

Do góry