reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

a ja stwierdzam, ze choć różu nie lubię, to muszę przyznać, iż maluczkie dzieci prześlicznie w tym kolorze wyglądają :tak:

Niebieski fajny, pod warunkiem, że wszystko dookoła nowonarodzonego chłopca nie jest w tym kolorze ;-)
Po prostu przesyt w każdej dziedzinie szkodzi. :cool2:

reklama
zgred - masz racje, ze noworodki wygladaja slicznie w niebieskim ale tak jak napisala krupka jak wszysko wokol malenstwa jest niebieskie to tez troche przesada.
Ja jak wejde do sklepu to tu prawie wszystko jest w niebieskim , nie powiem zebym nic nie kupila :-D bo bym sklamala. Moim zdaniem to dla chlopcow szyja troche za ciemne te kolory, co innego dla dziewczynki:-)

To ja sie pochwale moimi ostatnimi nabytkami
Tym razem bardziej w fiolecie:-)

1003679zq5.jpg

Mamaoli śliczne! :-D
Ja jakoś mam ostatnio fazę na zielone ciuszki :szok: Nie wiem skąd mi się to wzięło, bo zielony nigdy nie był moim ulubionym kolorem. I lubię też wszelkie rudości i żółcie. Niebieskiego też trochę mam ale jakoś mnie bardzo nie ciągnie. Pościel kupiliśmy błękitną ale to mąż wybrał, bo mi już ręka w stronę zielonej szła.

Już się poprawiam i wstawiam link ;-)
LEŻACZEK TACO-PRAWIE NOWY SUPER STAN (162574491) - Aukcje internetowe Allegro

Mysz-super zakupy,ta niania jest fantastyczna:tak:
Mamooli-zestaw fioletowy cudny;-)-ja mam chopla na punkcie rozu i fioletu:-D

Gosia-lezaczek berdzo fajny

kasro
-łózeczko -wózek super wyglada,ale wydaje mi sie ze troszke nie praktyczne:tak:

mysz- śmiało można Cię nazwać nałoowcem zakupowym :-D

Mamooli - i to wszystko w ciuchlandzie??:szok: Jestem w szoku, bo ja raz w takowym byłam i wydawało mi się, że same szmaty mają, a tu u Ciebie takie fajne ciuszki :tak: :-)

Gosia, ten leżaczek to mi bardziej na krzesełko wygląda - no ale moze to tylko takie zdjęcie :-) W każdym razie wyglda na duży, więc pewnie na długo wystarczy :tak:
doczytałam!! - ma regulację i może być w pozycji leżacej, półleżącej i siedzącej - fajne!! :-)

kasro - ło matko!! A co to za cudo?? Pierwszy raz widzę coś takiego :szok: Żółte mi się bardziej podoba :tak:

No fakt - spory wydatek, jak na tak kótki czas, ale jak sprzedasz po tych 3-4 m-ach, to w sumie nie będzie tak dużo :-)
Ja muszę się zadowolić zwykłym, bo po schodach i tak nie mogłabym jeździć. :no: Hmmm.. na dzień pozostaje mi póki co ten fotelik samochodowy, no i wózek, a jak podrośnie, to może będę już miała łóżeczko turystyczne :tak:

krupka tak tak to z ciucholandu:tak:
dziś jak Michal nie wróci późno to może uda mi sie jeszcze wyskoczyć
mają dostawe dziecięcych... to nałóg normalnie:-p

gosia leżaczek fajny, tyle, ze nie moje kolory ale niemaly i napewno posłuży Ci jeszcze do karmienia zanim maluch zacznie sam siedziec i przeniesiesz go do stołka:tak:

kasro to cudeńko faktycznie mało praktyczne ale skoro to prezent i Ci pasuje to OK:-) Mnie się kojarzy z wózkiem dla lalek
U mnie by nie przeszlo, bo jakby Ola i Maks zaczeli wozic siostre to pewnie nieciekawie by sie to skonczyło:laugh2:

reklama
Mi też się takie wiklinowe łóżeczka podobają ale jest to faktycznie piekielnie niepraktyczne ale skoro to prezent to spoko ;-)
Ja akurat czerwień lubię i już się nie mogę leżaczka doczekać. Dzisiaj podobno został wysłany :-D
Ja ostatnio byłam w ciuchlandzie i zamiast wybrać coś dla siebie to obkupiłam moich mężczyzn. Mężowi kupiłam super kurtkę za 40 zł. (w sklepie to ze 200 zł. za taką) i śliczną bluzę na suwaczek z kapturkiem dla Piotrusia (oczywiście zieloną :-D )

Do góry