reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Marysiu wygląda nieźle. Ta kołderka, którą ja kupiłam jest cała pikowana. Ta cena + koszt wysyłki wyjdzie Ci mniej więcej tyle co ja zapłaciłam w sklepie. Jeśli nie należysz do ludzi, którzy wolą pomacać przed kupnem to żadna różnica gdzie kupisz. Ale jak nie ma różnicy w cenie to ja osobiście wolę zwykły sklep.
Kurcze licytuję ogrodniczki na allegro dla Piotrusia ale doszły już do 14,00 zł. + 6,50 wysyłka to już ponad 20,00 zł. - nie wiem czy to się opłaca, chyba odpuszczę :-(

reklama
a co Krupka-siem korzysta ile mozna :-p dzis lotek :-D Krupka,daj sobie szanse-idz wykup choc jeden zaklad :-p :-D

eeee.... dałam sobie szanse już kilka razy (ze 3, albo 4 :-D ), ale nic nie wygrałam i dałam sobie spokój, szkoda kasy. A najbardziej mnie bawi, jak ktoś kto na codzień nie gra zaczyna nagle kupować losy, bo usłyszał, ze jest kumulacja!! Toż wtedy najmniejsza szansa na wygranie jest!! :-D A poza tym gość ma 600 zł emerytury i napala się na kumulację, jakby nie wystarczył mu wygrany jeden milionik, zamiast tych 10 skumulowanych :-D ;-) :laugh2:

ja w sklepie jeszcze kołderek nie ogladałam-moze na weekend wybierzemy sie w koncu na jakies zakupy:tak:,ale ta na allegro podoba mi sie:-)

posciel (znaczy wypelnienie) pomacalismy-mile,fajne.ale nie rozkladalismy,bo nie chcemy pobrudzic.teraz do kolekcji potrzebny bedzie materacyk :-)

Wygrałam licytację. Leżaczek kosztuje 60,00 zł., więc w miarę sensownie. Zrobiłam przelew i teraz będę czekać :-)

No to i ja sie pochwale ;-)

ten moj smieszny laktator :eek:
ODCIĄGACZ LAKTATOR NAJTANIEJ NA ALLEGRO +GRATIS (158884468) - Aukcje internetowe Allegro

elektorniczna niania - super sprawa (sprawdzilam na papudze - wylapywala jej ruch i wtedy szumialo, a jak papuga zaczynala spiewac to odbiornik tez spiewal :-D)
ELEKTRONICZNA NIANIA BM-3 HURTOWNIA MEDYCZNA (156720511) - Aukcje internetowe Allegro

ogrodniczki dla Jasia
GEORGE SUPER OGRODNICZKI FIRST SIZE 4,1 KG (156744161) - Aukcje internetowe Allegro

dresik dla malego dresiarza :-D
* early-days * DRESIK 3-6 mies. (159041115) - Aukcje internetowe Allegro

Mam jeszcze kupe innych rzeczy ale nie bede Was zameczac :-D

reklama
Mysz, no co Ty ? wcale nie zameczasz:-)
ja bardzo lubie ogladać co pokupowałyście:tak:

gosia gratuluje wygranej licytacji no i pokaż nam linka:-)
ja podobnie jak krupka zamierzam korzystac z fotelika samochodowego zamiast leżaczka

Do góry