reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja oglądałam w sklepie to łóżeczko-kołyskę (Radek - Klupś) i pani nam próbowała zademonstrować blokowanie kołyski, ale nie za bardzo jej to wyszło.
Najpierw nie mogła włożyć "podkowy" w otwory, a potem jak już włożyła, to i tak łózko nie do końca było stabilne i bałabym się położyć na łóżeczku przewijak. Więc ja też mam już teraz mętlik w głowie.

reklama
Znalazłam te ogłoszenia na forum nie wiem czy są aktualne i czy to taki model szukałyście ;)

Sprzedam wózek Roan Marita w kolorze 925 (beżowy z krateczką).
W skład zestawu wchodzą :
stelaż
gondola
folia przeciwdeszczowa na gondolę
spacerówka
fotelik samochodowy
adapter do mocowania fotelika na stelażu.
okrycie na nóżki do gondoli
okrycie na nóżki do spacerówki

Gondola była używana 4 miesiące, jest w stanie idealnym. Spacerówka nie była wcale używana. Fotelik użyty 2 razy - raz na powrót ze szpitala i raz na wizyte u lekarza (nie mamy samochodu) . Cały zestw w stanie idealnym.
Wózka nie trzeba zachwalac, wystarczy poszukac opinii na forum :)
Cena za całość 700zl - do negocjacji :)
Odbiór osobisty w Świdnicy woj. dolnośląskie lub wysyłka na koszt kupującego.
Więcej informacji na maila : mchomen@o2.pl

---------------------------------------------------------------
Sprzedam wózek ROAN Marita granatowo niebieski. Stan bardzo dobry
W SKŁAD ZESTAWU WCHODZA NASTEPUJĄCE ELEMENTY:
stelaz wózka z kołami i koszem
gondola
spacerówka
budka
2 pokrowce na nóżki
torba
fotelik 0-13 kg
WYPOSAŻENIE WÓZKA:
aluminiowy stelaż
zdejmowana gondola z funkcją kołyski
montaż spacerówki i gondoli przodem lub tyłem do kierunku jazdy
przekładana budka z gondoli do spacerówki
regulacja wysokości rączki
amortyzatory (wahacze)
pompowane koła na szprychowych felgach
składanie i rozkładanie jedna ręką
zespolony hamulec kół
blokada zabezpieczająca przed złożeniem wózka
5 punktowe pasy bezpieczeństwa przy spacerówce
kosz na zakupy
torba
możliwość montazu fotelika 0-13 kg
Do zestawu dodaje łącznik potrzebny do montażu fotelika na stelażu oraz fotelik 0-13 kg
Całosc w stanie bardzo dobrym bardzo mało używana.
Cena jak najbardziej do negocjacji(650zl). Rozważam każda oferte.
Kontakt
tomski76@gazeta.pl

Asia wielkie dzięki, właśnie takich szukam i już wysłałam e-maile :tak:

Zaciągnęłam dzisiaj męża do Starych Babic i wydaliśmy prawie 600 zł. ale kupiłam same potrzebne rzeczy tzn.:
1. łóżeczko - sosnowe, 3 poziomy wysokości, z szufladą i wzór w gwiazdki i księżyce (wyżłobione) - cudne!
2. materacyk,
3. poduszkę i kołderkę (najcieńsze jakie były, żeby maluch mi się nie ugotował),
4. komplet pościeli (poszewki na poduszkę, kołdrę, prześcieradło i tą osłonkę na szczebelki),
5. i jeszcze fajny komplecik dla nowonarodzone bratanka mojego męża :-D

Wózek na który strasznie choruję kosztuje niestety prawie 1400 zł., więc mąż mnie usiłuje z niego wyleczyć :-( :wściekła/y: :no: Dla kogo są te ceny?!

Gosiu-a ile zapłaciliscie za ta cienka kołderke i poduszke:tak:i za komplet poscieli-bo nie wiem jakie sa ceny w sklepach:-),ale wiem poile chodza na allegro:-)

Żyrafa nie pamiętam. Pościel była droga, bo dałam ponad 100 zł. ale ceny kołdry i poduszki nie pamiętam. Jak jutro mąż wróci rano z pracy to sprawdzę czy ma paragon i napiszę Ci dokładnie co ile kosztowało.

ok,tak chciałam sie zapoznac orientacyjnie z cenami:tak:,ale z tego co dziewczyny pisza to ceny poscieli w sklepach sa duzo wyzsze:no::nerd:

Ja dziś w końcu wylicytowałam na allegro nosidełko,wkład do wozka dla Kamilki:-)
ostatnio sprzątnął mi ktoś z przed nosa, tym razem też był inny chętny niecałą minutę przed końcem, ale udało mi się! no i ten jeszcze ładniejszy :tak: , a swoją drogą to nie miałam pojecia, ze tak wyglądają te licytacje:baffled: ostatnio mi szwagier tłumaczył dopiero, że mam sie nie spieszyć tylko dopiero pare minut przed końcem licytować..
okazało się, że babeczka z Krakowa no i Michała uprosiłam, żeby mi od razu odebrał, nie bardzo mu było na rękę do Huty jechać przed pracą , no ale sie zgodził i włąśnie dostałam SMS-ka że odebrał:-)

Tak to jest na allegro. Albo trzeba ustawić cenę jaką maksymalnie możesz zapłacić i wtedy system licytuje za Ciebie albo właśnie licytować minutę przed końcem ale to jest zawsze ryzyko, że ktoś Cię przebije w ostatniej chwili. Mi w ten sposób ktoś sprzątną sprzed nosa przecudowną bluzę dla ciężarówki :wściekła/y:

reklama
no to skoro o allegro-ja dzisiaj tez licytowałam:tak:-to był moj pierwszy raz jesli chodzi o te sprawy:-D-i sprzatnieto mi rzeczy z przed nosa,ale sie wsciekłam:no:,to chyba przez to ze zagadałam sie z kumpela na gg no i pozniej juz było zapozno:tak:.Moze nastepnym razem dam rade-a licytowalam fajniutkie spodnie dla coreczki
(oczywiscie w kolorze rozu:-D)-3szt.
Jeszcze nie moge tego przezyc:wściekła/y:

Do góry