laski,kurde,ale to allegro jest zajebiscie stresogenne szczegolnie,jak nam na czyms zalezy i jest licytacja,a nie "kup teraz" znam ten dreszczyk emocji,oj znam oslonki piersi za zlotowke,termosik za zlotowke,ciuszki po zlotowce,a jak sie wkurzam,jak mi ktos sprzatnie sprzed nosa cos,co mi sie bardzo podobalo
reklama
Czytam, że zakupy idą pełną parą ;-) :-)
Gosiu - Maciuś też ma takie łóżeczko tylko w ciemnym kolorze ;-) . I też bardzo mi się nadal podoba
Mamooli - i jak nosidełko dla Kamilki? Jesteś zadowolona z zakupu?
A allegro potrafi nieźle wkurzyć . Wiem coś o tym ;-) . Mimo wszystko to bardzo wygodny sposób na zakupy
Gosiu - Maciuś też ma takie łóżeczko tylko w ciemnym kolorze ;-) . I też bardzo mi się nadal podoba
A allegro potrafi nieźle wkurzyć . Wiem coś o tym ;-) . Mimo wszystko to bardzo wygodny sposób na zakupy
M
mamaoli
Gość
natka jeszcze nie dojechało, bo mój Michał różnie wraca , czasem o 24-tej, czasem o 2-giej, to zalezy jak się uwinie w pracy
No ale ja cierpliwie czekam
no i mu obiecałam, ze mu wynagrodzę to, że po nie pojechał;-) :-)
więc przyjedzie napalony
Na allegro kupuję tylko przez "kup teraz" bo inaczej się zapamiętuję w licytacji i płacę więcej niż chciałam... Poza tym zwykle tylko nowe rzeczy ze sklepów internetowych co wystawiają na allegro - one mają zawsze kup teraz.
Aga
Aga
Ja też kupuję zazwyczaj "kup teraz" a jak jest licytacja to ustalam z mężem ile maks mogę zapłacić, ustawiam zaporę i allegro licytuje za mnie, bo jak bym miała siedzieć i obserwować to by mnie krew zalała ;-)
Żyrafko podaję ceny moich wczorajszych zakupów:
łóżeczko - 324,00
prześcieradło - 14,00
materac piankowo - kokosowy - 45,00
poduszka i kołdra - 44,40
no i pościel - 127,00 (tu troszkę przyszalałam a raczej mój mąż, bo podobała mu się, złapał i nawet o cenę nie spytał)
Wczoraj w sklepie zaskoczył mnie fakt, że kolorowe materace są tańsze od białych Dziwne to trochę. Ale dzięki temu mój syna ma zielony materac w misie
Żyrafko podaję ceny moich wczorajszych zakupów:
łóżeczko - 324,00
prześcieradło - 14,00
materac piankowo - kokosowy - 45,00
poduszka i kołdra - 44,40
no i pościel - 127,00 (tu troszkę przyszalałam a raczej mój mąż, bo podobała mu się, złapał i nawet o cenę nie spytał)
Wczoraj w sklepie zaskoczył mnie fakt, że kolorowe materace są tańsze od białych Dziwne to trochę. Ale dzięki temu mój syna ma zielony materac w misie
Gaal
Fanka BB :)
Gosiu - to widzę, że zakupy się udały! moje gratulacje! U nas wózki Roana, te na które chorujesz wielofunkcyjne kosztują 1.000 zł. Mi się też na początku podobały, ale ja chciałam mieć kosz na zakupy miękki i głęboki, a w tych są chyba takie "żelazne krateczki"?
Dziewczyny mam do Was prośbę. Poszukuję samego body albo ze spodenkami i kaftanikiem moro i nigdzie nie mogę trafić. Jakby którejś z Was wpadło coś takiego w łapki to dajcie znać (albo nawet kupcie a ja kaskę oddam i będę wdzięczna do końca życia ;-) ). Chodzi mi o rozmiar ok. 62 ale powiedzmy do 68 będę zadowolona. Uparłam się, że mój mały mężczyzna musi takie mieć a tu jak na złość nigdzie nie ma
Teraz zaczęłam licytować ogrodniczki moro na allegro ale marzy mi się body
Teraz zaczęłam licytować ogrodniczki moro na allegro ale marzy mi się body
Gosiu-oczywiscie ze damy znac,ale jak dotad nie spotkałam body w moro.Dzieki Ci za ceny-super zakupki zrobilescie,sama posciel faktycznie drozsza,ale coz od czasu do czasu mozna sobie poszalec;-):-)
Ja do tej pory zawsze kupowałam przez "kup teraz",ale wczoraj skusiłam sie na te spodenki gzdie była licytacja i dupa blada...Maz jek wczoraj wrocił z pracy i mu pokazałm to powiedziałam;-)to sie za głowe złapał jak mogłam przepuscic cos takiego...No nastepnym razem bede madrzejsza:-)
Ja do tej pory zawsze kupowałam przez "kup teraz",ale wczoraj skusiłam sie na te spodenki gzdie była licytacja i dupa blada...Maz jek wczoraj wrocił z pracy i mu pokazałm to powiedziałam;-)to sie za głowe złapał jak mogłam przepuscic cos takiego...No nastepnym razem bede madrzejsza:-)
reklama
Podziel się: