reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Dlatego Kasro jak kupuję na Allegro to wolę kupić dużo rzeczu u jednego sprzedawcy - patrzę jakie ma inne przedmioty no i czy coś potrzebuję... ALe jakoś rzadko kiedy się trafia że można coś dokupić... No bo weźcie na przykład wkłady do aspiratora Frida do noska (kolejny mus) - kosztują 2 złote, no a z wysyłką pewnie jakieś 8... :-/

Aga

No fakt faktem czasami za przesyłke trzeba zapłacic niz za towar:tak:.Dlatego moj maz sie wycfanił i kupuje od ludzi z Wrocławia(bardzo czesto)i nie płaci za przesyłke;-):-)

zapłacic wiecej niz za towar,sorki zjadłam wyraz:tak:.
Mi niestety tez podobaja sie rzeczy czasami z drugiego konca Polski:-)

Ja kupuje roznie - zazwyczaj jednak przez Kup teraz, bo zwykle licytacje fajnych rzeczy koncza sie w niedogodnym dla mnie czasie kiedy jestem w pracy, albo jakos pozno wieczorem.
Trzeba tylko zwracac uwage na koszt przesylki - zwykle jest tak, ze jak kupujemy u jednego sprzedawcy wiecej rzeczy to za przesylke placimy raz, ale nie jest to regula i niektorzy doliczaja dodatkowa kase jak zamowilismy u nich wiecej niz jedna rzecz...

Kasro -posciel fajna,ale w zasadzie to nie wiem co sie wkłada do wozka:tak:,dobrze ze zadałas takie pytanie?:-)Mam nadzieje ze mamusie doswiadczone pomoga:tak::-):-):-)

wow :szok: Zyrafa,to sie obkupilas :-D ladne rzeczy :tak:

kobiety,co sadzicie o nawilzaczu powietrza

Premium Club

trzeba potem kliknac w "promocje" i "nagrody promocyjne"

Ja do wózka wkładałam pieluszke tetrowa lub flanelowa teraz sa ladne z wzorami, do przykrycia mialam kocyki cienki i gruby a takze kolderke po rozlozeniu rozka :)

reklama
kasro jak dla mnie pościel do wózka to zupełnie zbędna rzecz:no:
To jeszcze zalezy od wózka ale jak dla mnie to w zupełności wystarczy pieluszka pod głowę albo cienki kocyk od spodu i drugi do przykrycia, czasem dawałam plaściutki jasiek pod głowe

żyrafa śliczne ciuszki

betka z tego co słyszalam nawilżacz powietrza to dobra rzecz:tak:
ja (np. przy katarze u dzieci) nawilżam jednak tańszym domowym sposobem, kłade miskę lub dwie z wodą na parapecie

Do góry