reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Mysz 98cm na przyszłą zime :-) i mam nadzieje ze dorośnie...
wogóle to zaczynam miec obawy ze Michał pójdzie w teścia :-( bo on jest niski. Mąz ma dwoch braci. on i najstarszy sa wysocy za to "środkowy" ma jakies 170cm niespalna...takie zycie
na wiosne to 86 i 92 moze do lata uda sie osiągnac:-)

reklama
Noukie my też nosimy 96 ale i też 86:, 92) ta numeracja jest pochrzaniona a jedna bluze Maja ma na 80 i jest dobra:rolleyes:

No w sumie tak Zaniu bo Quinten ma jedna bluzke ktora tez jest dobra a tam na rozmiarze 3, niby na 3 latka:-D:-p no i ma marynarke 92 ktora napewno jest mniejsza od kurtki na ktorej jest 86:baffled:

No ale przewaznie jak cos kupuje to na 86 i jest dobre;-)

Jas ma spodnie na 86 i sa dobre bo chyba nogi ma krotkie :rofl2:
Za to brzuszek sprawia ze bluzki na 92 sa zazwyczaj ciasnawe :-p

Wzrostu to mial 54cm jak sie urodzil, czyli "srednia krajowa" ackzolwiek jak polozne przychodzily to mowily ze musiano go zle zmierzyc bo wyglada zdecydowanie na wiecej :tak: Mogly go w sumie po tych 3 dniach zmierzyc ponownie, n oale to jzu byl inny oddzial i nawet nie wpadlam na to zeby poprosic. Zreszta roznica nie bylaby pewnie jakas ogromna tylko moze 2-3 centymetry.

U nas ubranka 86 - 92. Niby Janek ma 81,5 ale tak był mierzony że aż słabo, na leżąco ta podpórka na głowke co ma byc na 0 była odchylona conajmniej o 1 cm, a na oko i 2 możliwe, wiec liczę, że ma minimum 82,5. Brzuś duży u mojej kruszyny, to kurtki już na 86 nie wchodzą zabardzo jak są na sweterek grubszy.

Janek zyskał liścia z ikei nad łóżeczko :-). Mam nadzieję że mu się sprawdzi, nad nim chce zamontowac lampkę, bo karmic Tuska po ciemku to mało zabawne.
A wogóle to mnie załatwiło moje dziecię niamal przeskakując rozmiar 80, ledwo o niego zachaczył i mam mnustwo nienoszonych ubranek :-p. Będą na Tuśka, który własnie wyrósł z mniejszych pajacy na 62 (ech te wachania w rozmiarach).

kinga - bardzo fajne te DUPLO no i faktycznie super okazja :tak::tak::tak:
Ja jednak Jasiowi nie kupuje bo klockow to ma on cala skrzynie a i tak poki co wcale go to nie interesuje :no: Mam jednak nadzieje, ze kiedys zacznie...:sorry2:

jak już kiedys pisałam mojego synka, też średnio interesują klocki, choc zauważyłam ze od jakiegoś czasu próbuje połączyć dwa ze sobą i czasem sie nawet udaje:-D.
te Duplo to kupuje raczej dla samochodów, postaci czy zwierzątek. dzis synuś wszystkie zwierzątka z lego poustawiał pod krzesełkiem do karmienia, wszystko to mi pokazał a ja zachęciłam go żeby teraz traktorkiem przywiózł im coś do jedzienia i synuś załapał - byłam z niego dumna:-D.

a poza tym jak na moja kieszeń Lego jest potwornie drogie, choć jakości wykonania nie mogę mu odmówić, wiec jak są takie promocje to raczej korzystam i kupuje.
jak kupowałam ten kombajn to jeszcze jeden zestaw byl na promocji
Lego Duplo 4978 Zamiatarka GRATIS KATALOG (553616414) - Aukcje internetowe Allegro
za 15 zeta:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry