reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
asia - ja do tych na 116 to nie chcialam sie przyznac, no ale skoro ty to zrobilas to ja tez moge ;-) Mam i owszem na 4-5 lat jzu sporo rzeczy... :-p

Szok! To ja największe mam na 98, nie kupuję większych (chyba, że jest jakaś super okazja), skoro na razie chodzi w 80-92 i tak za rok powinny na niego być również dobre.

Moje narazie najwieksze maja na 80 ale tylko kilka sztuk:tak::tak::tak:
One mi powoli rosna a teraz nosza 62-74 w zaleznosci od firmy;-):-)

mój Michaś teraz nosi ubrania w rozm. 92, wiec na wiosnę mamy w rozm. 98:-).

dzis przypadkiem udało mi sie kupić lego na fajnej promocji
LEGO 4973 DUPLO KOMBAJN - SUPER ! POLECAM ! (558381495) - Aukcje internetowe Allegro
ja zapłaciłam 35 zeta w Carrefour. wprawdzie poszłam zobaczyć jakie mają zestawy małego lekarza, a ze jakieś badziewne mieli to kupiłam to lego + książeczkę "Konopnicka dzieciom".
dodam, ze kombajn najbardziej podobał sie mężowi, bo z niego niespełniony rolnik:-D.

kinga - bardzo fajne te DUPLO no i faktycznie super okazja :tak::tak::tak:
Ja jednak Jasiowi nie kupuje bo klockow to ma on cala skrzynie a i tak poki co wcale go to nie interesuje :no: Mam jednak nadzieje, ze kiedys zacznie...:sorry2:

Z zaków to ostatnio skusilam sie na zimowy kombinezon w tchibo za 69 zl na rozmiar 98/104. teraz bede zaciskac kciuki zeby Michał dorósł...
a dzis w lidlu byly super bodziaki( bratowa jest w 4 miesiacu ciazy) ledwo sie powstrzymalam zeby nie kupic....uwielbiam takie wlasnie jak mieli cale rozpinane na te pierwsze tygodnie to byla super sprawa...za to kupilam wielki recznik z hipopotamem teraz moj maly wielkolud po kąpieli jest caly w reczniku i juz nie krzyczy :"dimno Mi":-) z butow myslalam ze bedzie gorzej z rozmiarem ale kupilam w abcie fajne buciki na mokra wiosne i mam cicha nadzieje ze wystarcza do jesieni...:baffled: na zmiane ma jeszcze "adidaski" :-) cale z materialu na suche dni...i to by bylo na tyle...

98 to na ten rok rozumiem???? Jancio ma niektore rzeczy na 98 na teraz i jzu zaczynaja byc za male... Nie wiem jak oni to oznaczaja bo Jas ma zaledwie 90cm wzrostu wiec teoretycznie te na 92 i 98 powinny mu byc dobre...:dry:

reklama
A ja dziś wyskoczyłam z siostrą i w 5-10-15 kupiłam 4 bluzeczki dla małego po 15 zł na 92 cm, na razie za duże troszkę, ale byle do wiosny.

Do góry