reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Betko - Marianka na stówę urośnie wam do zimy ( od rodziców dostanie taki zastrzyk energii,:laugh2::laugh2::laugh2:) no i super z tym łóżeczkiem, śrubki zawsze można wykombinować.
ja dostałam od znajomej komodę, musieliśmy tylko dokupić takie "szyny" ( nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa:eek:)
Krupko - ja też się zastanawiam nad kołderką, czy kupić ja teraz, czy później, no i przede wszystkim jaką!

reklama
no to juz część wózeczków jest dla majowych dzieci:-)
a ja nadal poluje na wkład dla niemowlaka do spacerówki,
co do kołderki i poduszki to tez nie używałam od poczatku
tak do 3 miesięcy wystarczał rożek i kocyk
kołderke i poduszke mam bawełniane i czesto piore w całości:tak: jeszcze Kamilce posłuży , bo Ola juz ma swoja "dorosłą" pościel i Maksiowi tez będzie trzeba sprawić

Będę miała podobny wózek do tego, który pokazała kasro. Moja siostra narzekała tylko, że dziecko dość szybko z niego wyrasta, ale poza tym bardzo sobie chwali.

pochwale sie jeszcze swoimi sobotnimi zakupami

30a6ef8.jpg

i jeszcze to

2vj3p7t.jpg

wszystko za niewiele ponad 10 zł :-)

Mamooli - ja jako orędowniczka "różu" hehe - gratuluję ciuszków, a body "supergirl" wypasik:tak: i ta biała koszulka, fajowska.

Kasro - ach ta rodzina i te zabobony, jak byśmy miały w to wszystko wierzyć, szkoda się martwić, a rodzinka jak chce - nie się martwi - co ma być to i tak będzie!!!! Gratuluję zakupu wózka, choć ja planuję zakup zupełnie innego cieszę, że mogliście kupić taki jak wam wpadł w oko:nerd:

a my wczoraj bylismy wieczorem u Roni-kurde!!! Jaska trzymalam :-D :-D :-D nawet sie ciotki klotki nie bal :-D
i tak od slowa do slowa oni nas uswiadomili,ijaka jest wartosc tego wozka,ktory kumpela mi che dac,tej emaljungi.potem w necie obejrzelismy i fakt,spory wydatek.my myslelismy o wozku Tomas czy Thomas za 500-600zl.ma on i gondolke,i spacerowke,do tego dodatki typu moskitiera i inne.dlatego teraz cieszymy sie,ze sie nie pospieszylismy i nie kupilismy wozka "na zapas".

Betko - fajnie, że dostaniecie wózek, w końcu to niezła oszczędność:-) my myśleliśmy o wózku do max.1000 zł, ale to mój brat mi obiecał zakup;-)

ja jednak doszłam do wniosku, że nawet za 700-800 zł można kupić dobry wózek. Sama jeszcze nie wiem, gust z wózkiem zmienia mi się co miesiąc i nie mam pojęcia na jaki się ostatecznie zdecydować??????????

wozków jest teraz na rynku cała masa i za kwote do 1000zł mozna wybrac na prawde dobre i solidne. Poza tym kazda z nas ma inne gusta i wymagania i inny typ wózka moze jej przez to odpowiadac.

Ja chciałam duza gondole i spacerówke, regulowana raczke ( jak najwyzsza) i duze koła oraz skretne kołka.
Wozek mogł byc ciezki bo i tak nigdzie nie musze go wnosic , wszedzie wjezdzam.

ja byłabym zainteresowana czymś zbliżonym, bo wózek zostawiam w wózkarni, więc może być ciężki. Koniecznie duże koła i skrętne. Też myślałam o wielofunkcyjnym.

reklama
Do góry