reklama
Noukie
Majowa mama 2007
odważny, może w przyszłosci policjant, strażak ..... ;-)
albo kaskader jaki
M.M
Mamusia majowa'07 :)
byle nie marynarz...
hahahahahhaa
niewiem czy juz o tym pisałyscie ale jesli tak, to z gory przepraszam ze nie doczytalam. Traz mam problem bo mały coraz wiecej chce tuptac, wiec chce mu kupic jakies buciki, tylko niewiem jakie słyszałam ze adidaski oryginalne sa najlepsze albo bartek, co wy o tym myślicie
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Marti a chcesz mu już kupić buciki na wyjście? Bo w domu to podobno najlepsze są jak najdłużej skarpetki z ABSem, albo te z podeszwą, które polecała Aletka.
Ważne, żeby pierwsze buciki miały wkładkę ortopedyczną no i przede wszystkim muszą być wygodne. Gdzieś tutaj już przewijał się link do bucików ortopedycznych do sklepu URWIS
Ważne, żeby pierwsze buciki miały wkładkę ortopedyczną no i przede wszystkim muszą być wygodne. Gdzieś tutaj już przewijał się link do bucików ortopedycznych do sklepu URWIS
uzupełnię tylko Krupkę
buciki powinny mieć ujeszcze sztywnioną piętkę . I buty należy kupić dopiero wtedy gdy dziecko pewnie chodzi ;-). Wcześniej tylko skarpetki
Ja jakoś ufam Bartkom (choć nie wszystkie modele mi odpowiadają ). Pierwsze buciki Maciusia to sandałki z tej firmy . Po domu od zawsze chodzi w bucikach firmy Daniel (bardzo podobne do butów firmy Tombut). Teraz będę postępowała podobnie
buciki powinny mieć ujeszcze sztywnioną piętkę . I buty należy kupić dopiero wtedy gdy dziecko pewnie chodzi ;-). Wcześniej tylko skarpetki
Ja jakoś ufam Bartkom (choć nie wszystkie modele mi odpowiadają ). Pierwsze buciki Maciusia to sandałki z tej firmy . Po domu od zawsze chodzi w bucikach firmy Daniel (bardzo podobne do butów firmy Tombut). Teraz będę postępowała podobnie
reklama
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
ja sie zastanawiam nad kupnem bucików na wiosne...
to jesli pewnie nie chodzi to co ciagle w skarpetkach???
a mam pytanko jesli dziecko porusza sie po mieszkaniu w chodziku to jak powinno układ nożke... bo moj ciagle odpycha sie na palcach...
to jesli pewnie nie chodzi to co ciagle w skarpetkach???
a mam pytanko jesli dziecko porusza sie po mieszkaniu w chodziku to jak powinno układ nożke... bo moj ciagle odpycha sie na palcach...
Podziel się: