reklama
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
calymi dniami nie jezdzi... w tym chodziku... bo lubi siedziec i bawic sie zabawkami... np. teraz siedzi bawi sie a zarazem mowi do siebie..
tylko z tego co zauwazylam to on chodzi na palcach.. nawet jak jest trzymany...
tylko z tego co zauwazylam to on chodzi na palcach.. nawet jak jest trzymany...
Kluliczek
Babka z laską
My mamy takie mięciutkie adidaski, ale nie do chodzenia, tylko jak mówi Tomek "do wyglądania". Jak się bawi to zdejmujemy. Mnie poprostu skreca jak On idzie wyszykowany w gości i ma tylko skarpetki... Ale to moje dziwactwo, nie będę z nim walczyć, bo życie bym straciła a tylko bym inne poznajdywała.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
U nas od samego początku były całe stopy i to dość wcześnie, bo jak skończył pół roku, ale widziałam ostatnio w kosciele takie dzieciaczki "chodzikowe" stąpające na paluszkach.
Ja też mam takie buciki wyjściowe, które zakładam do kurteczki jak jest cieplej, ale one są z miekkiego zamszu i na spacerze synuś mi nie chodzi, więc mu raczej nie zaszkodzą. a w domu tylko skarpety. Teściowa już sie wtrącała, ze trzeba mu założyć buciki, bo mu zimno od podłogi, co on tak chodzi w samych skarpetkach i jak to u nas ciągnie od podłogi :-( ale na szczeście córka jej wytłumaczyła, ze buciki są niezdrowe dla takiego dzieciaczka i wręczyła synkowi rajstopki i zestaw skarpetek z ABSem :-)
Ja też mam takie buciki wyjściowe, które zakładam do kurteczki jak jest cieplej, ale one są z miekkiego zamszu i na spacerze synuś mi nie chodzi, więc mu raczej nie zaszkodzą. a w domu tylko skarpety. Teściowa już sie wtrącała, ze trzeba mu założyć buciki, bo mu zimno od podłogi, co on tak chodzi w samych skarpetkach i jak to u nas ciągnie od podłogi :-( ale na szczeście córka jej wytłumaczyła, ze buciki są niezdrowe dla takiego dzieciaczka i wręczyła synkowi rajstopki i zestaw skarpetek z ABSem :-)
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
wiecie co ja zauwazyłam u małego ze On nie zawsze tak stawia te nozki... choc staram sie by nie jezdił tak czesto w tym chodziku...
reklama
Gaal
Fanka BB :)
domańska- wydaje mi się, ze to nie zawsze musi zależeć od tego, czy syncio jeździ w chodziku często czy nie, może po prostu tak stawia nóżki? nie sądzę, żeby człowiek wszystko zaczynał w swoim życiu na 6+ moja Zuzia raz na tydzień- dwa jeździ w chodziku i ładnie stawia stópki ;-)
Podziel się: