reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
Żaniu super krzesełko :-) Takie smakowite Aż przyjemniej się małej je napewno ;-) I blat tez taki kolorowy? Extra! :-)
na blacie podkladka zmywalna można ja sciągnąć i zostaje biały blat.
ewitko to Pawełek pewnie szcześliwy i zadowolony z zakupów:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Żaniu super krzesełko, fajnie, że Majeczce się spodobało. Mój też lubi jeść na krzesełku.
A z zakupów zadowolony, ciekawe na jak długo :-)
Właśnie oglądam na Allegro żółwia Tiny Love, a czy on się rusz (kiwa) czy tylko gada? Bo ogladałam ostatnio spiewajacego i gadajacego Kubusia Puchatkarozbawil mnie do łez :-)
Właśnie oglądam na Allegro żółwia Tiny Love, a czy on się rusz (kiwa) czy tylko gada? Bo ogladałam ostatnio spiewajacego i gadajacego Kubusia Puchatkarozbawil mnie do łez :-)
Żania7
mama kochanych urwisków
ewitko niestety nie wiem jak działa żółw i Kubuś kurcze może masz gdzieś link bo bym sobie go z checią zobaczyła moze bym zamówiła od babci dla wnusi takiego Kubusia na świetaŻaniu super krzesełko, fajnie, że Majeczce się spodobało. Mój też lubi jeść na krzesełku.
Żania7
mama kochanych urwisków
dziekujemy za miłe słowa
My też czekamy na przesyłkę z zółwiem powinna być w tym tygodniu, ciekawa jestem czy mój też będzie się bał.
gaaliyah ja z czystym sumieniem mogę polecić coneco galileo to z płozami. U nas się sprawdza bo Rafał bardzo lubi bujanie i raz o mało nam w nim nie usnął oczywiście po jedzeniu. Tylko mały wybór kolorów jest.
A propos zabawek i innych pierdół interaktywnych czy możecie polecić jakieś sprawdzone zabawki. Jakie firmy robią fajne zabawki.??
gaaliyah ja z czystym sumieniem mogę polecić coneco galileo to z płozami. U nas się sprawdza bo Rafał bardzo lubi bujanie i raz o mało nam w nim nie usnął oczywiście po jedzeniu. Tylko mały wybór kolorów jest.
A propos zabawek i innych pierdół interaktywnych czy możecie polecić jakieś sprawdzone zabawki. Jakie firmy robią fajne zabawki.??
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Żaniu Kubuś Puchatek taki Interaktywny Kubuś Puchatek - Disney, reklama TV (271375901) - Aukcje internetowe Allegro ale on jest chyba dopiero od 18 miesięcy, ja go widziałam w promocji za 145zł.ewitko niestety nie wiem jak działa żółw i Kubuś kurcze może masz gdzieś link bo bym sobie go z checią zobaczyła moze bym zamówiła od babci dla wnusi takiego Kubusia na świeta
A żółw to chyba ten:
Tiny Love DUŻY ŻÓŁW Śmieje się Gaworzy wys 0 (272347961) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
ewitko ślicznie dziękuję, super są te zabawki, żół na teraz jest świetny, a Kubusia widziałam dziś reklame fajny no ale na później jak córcia bedzie troszke większa
Podziel się: