reklama
wiem okropne są sytuacje, gdy nie można kupić dziecku wielu potrzebnych rzeczy :-(. Strasznie to smutne :-(
Fajnie, że fontanna Wam się podoba :-). Choruję na nią od czasu gdy Maciuś był mały ;-)
Fajnie, że fontanna Wam się podoba :-). Choruję na nią od czasu gdy Maciuś był mały ;-)
Noukie
Majowa mama 2007
No właśnie te fundusze:-(, my płacąc za codzienną rehabilitację przepuszczamy takie zabawki, że szok na ale jak trzeba to trzeba.
Natko fajna ta fontanna, ja jeszcze nie wiem co kupic na gwiazdkę na mikołajki zakupione prezenty, zapakowane czekają no ale gwiazdka sama jeszcze nie wiem.
Natko fajna ta fontanna, ja jeszcze nie wiem co kupic na gwiazdkę na mikołajki zakupione prezenty, zapakowane czekają no ale gwiazdka sama jeszcze nie wiem.
Gaal
Fanka BB :)
Cieszę się dziewczyny, że tyle co możemy to staramy się kupić zabawki dla naszych dzieci, ale te ceny są straszne i nie wiem, co to będzie w przyszłości ..;(
My z okazji 6mc Zuzi kupiliśmy jej w sobotę krzesełko do karmienia, firmy Chicco za 499, była promocja przedtem kosztowało 599 zł. Jesteśmy strasznie zadowoleni, bo krzesełko ma regulowane poziomy wysokości, pochylenia oparcia i super podnóżek i jest bardzo łatwe w obsłudze.
My z okazji 6mc Zuzi kupiliśmy jej w sobotę krzesełko do karmienia, firmy Chicco za 499, była promocja przedtem kosztowało 599 zł. Jesteśmy strasznie zadowoleni, bo krzesełko ma regulowane poziomy wysokości, pochylenia oparcia i super podnóżek i jest bardzo łatwe w obsłudze.
Żania7
mama kochanych urwisków
gaal śliczne krzesełko, Zuzia pewnie wniebowzięta
Madlen
Fan(ka)
My zakupilismy takie autko jezdzik i zabawke z mlotkiem, dziala na zasadzie ze jak zaswieci sie swiatelko to wtedy uderza sie w ten przycisk i wyskakuje do gory zwierzatko i gra muzyka, olek ma teraz zajecie na jakis czas, jeszcze planuje mu kupic zyrafe z klockami z fisher price a od chrzestnej moze dostanie szczeniaczka-uczniaczja, tanie zabawki z tej firmy sa teraz w auchanie
Żania7
mama kochanych urwisków
Myszko a ja myślałam że zabawki dla Jasia kupujesz:-)Madlen - to poszaleliscie... :-)
Ja poki co czekam na Pana Metke ;-)
reklama
Podziel się: