reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja staram się kupić Piotrkowi jak najwięcej dopóki mamy kasę, bo teraz koniec mojej pensji i będzie cienko :-( Zrobiłam zapas pampersów, kupiłam na gwiazdkę garnuszek na klocuszek i pana metkę i już kasy brak :wściekła/y:

reklama
wiem okropne są sytuacje, gdy nie można kupić dziecku wielu potrzebnych rzeczy :-(. Strasznie to smutne :-(

Fajnie, że fontanna Wam się podoba :-). Choruję na nią od czasu gdy Maciuś był mały ;-)

No właśnie te fundusze:-(, my płacąc za codzienną rehabilitację przepuszczamy takie zabawki, że szok:no: na ale jak trzeba to trzeba:sorry2:.

Natko fajna ta fontanna, ja jeszcze nie wiem co kupic na gwiazdkę:dry: na mikołajki zakupione prezenty, zapakowane czekają no ale gwiazdka:confused: sama jeszcze nie wiem:baffled:.

Cieszę się dziewczyny, że tyle co możemy to staramy się kupić zabawki dla naszych dzieci, ale te ceny są straszne i nie wiem, co to będzie w przyszłości ..;(

My z okazji 6mc Zuzi kupiliśmy jej w sobotę krzesełko do karmienia, firmy Chicco za 499, była promocja przedtem kosztowało 599 zł. Jesteśmy strasznie zadowoleni, bo krzesełko ma regulowane poziomy wysokości, pochylenia oparcia i super podnóżek i jest bardzo łatwe w obsłudze.

My zakupilismy takie autko jezdzik i zabawke z mlotkiem, dziala na zasadzie ze jak zaswieci sie swiatelko to wtedy uderza sie w ten przycisk i wyskakuje do gory zwierzatko i gra muzyka, olek ma teraz zajecie na jakis czas, jeszcze planuje mu kupic zyrafe z klockami z fisher price a od chrzestnej moze dostanie szczeniaczka-uczniaczja, tanie zabawki z tej firmy sa teraz w auchanie

reklama
Do góry