reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja staram się kupić Piotrkowi jak najwięcej dopóki mamy kasę, bo teraz koniec mojej pensji i będzie cienko :-( Zrobiłam zapas pampersów, kupiłam na gwiazdkę garnuszek na klocuszek i pana metkę i już kasy brak :wściekła/y:

reklama
wiem okropne są sytuacje, gdy nie można kupić dziecku wielu potrzebnych rzeczy :-(. Strasznie to smutne :-(

Fajnie, że fontanna Wam się podoba :-). Choruję na nią od czasu gdy Maciuś był mały ;-)

No właśnie te fundusze:-(, my płacąc za codzienną rehabilitację przepuszczamy takie zabawki, że szok:no: na ale jak trzeba to trzeba:sorry2:.

Natko fajna ta fontanna, ja jeszcze nie wiem co kupic na gwiazdkę:dry: na mikołajki zakupione prezenty, zapakowane czekają no ale gwiazdka:confused: sama jeszcze nie wiem:baffled:.

Cieszę się dziewczyny, że tyle co możemy to staramy się kupić zabawki dla naszych dzieci, ale te ceny są straszne i nie wiem, co to będzie w przyszłości ..;(

My z okazji 6mc Zuzi kupiliśmy jej w sobotę krzesełko do karmienia, firmy Chicco za 499, była promocja przedtem kosztowało 599 zł. Jesteśmy strasznie zadowoleni, bo krzesełko ma regulowane poziomy wysokości, pochylenia oparcia i super podnóżek i jest bardzo łatwe w obsłudze.

My zakupilismy takie autko jezdzik i zabawke z mlotkiem, dziala na zasadzie ze jak zaswieci sie swiatelko to wtedy uderza sie w ten przycisk i wyskakuje do gory zwierzatko i gra muzyka, olek ma teraz zajecie na jakis czas, jeszcze planuje mu kupic zyrafe z klockami z fisher price a od chrzestnej moze dostanie szczeniaczka-uczniaczja, tanie zabawki z tej firmy sa teraz w auchanie

reklama
Do góry