reklama
ja tez juz coraz więcej ciuszków odkładam dla rodzeństwa - dzisiaj na przykład zauważyłam że wyrósło ze swoich pięknych dżinsowych ogrodniczek :-(
piotruś tez sie zabawkami uderza ale jeszcze nie raz sobie w zyciu zrobi ałke więc nie panikuje za bardzo ;-)
piotruś tez sie zabawkami uderza ale jeszcze nie raz sobie w zyciu zrobi ałke więc nie panikuje za bardzo ;-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mnie podrzucili gazetkę z zabawkami Carrefouru - ogrom róznych fajnych zabawek Fisher Price - slimak zjadacz klocków, garnuszek na klucuszek, itp. Szczeniaczek uczniaczek jest za 93zł, a fajny on jest? Bo może zagadamy babci, żeby kupiła, bo ostatnio sie dopytywała co kupić.dziewczyny -a propos zakupow to w REALu jest troche obnizek cen zabawek dla dzieci :-) Ten znany szczeniaczek-uczniaczek kosztuje 99zl (w sklepie o 50zl wiecej ).
Ale postanowilam ze sie nie zlamie i jzu nic takeigo drogiego nie kupie, zwlaszcza ze moja mama ciagle mi truje ze za duzo rzeczy kupuje Jasiowi...
U nas też nastąpił wzrost blyskawiczny, już ubieramy 74, a jeszcze miesiąc temu było 62.
Mnie podrzucili gazetkę z zabawkami Carrefouru - ogrom róznych fajnych zabawek Fisher Price - slimak zjadacz klocków, garnuszek na klucuszek, itp. Szczeniaczek uczniaczek jest za 93zł, a fajny on jest? Bo może zagadamy babci, żeby kupiła, bo ostatnio sie dopytywała co kupić.
U nas też nastąpił wzrost blyskawiczny, już ubieramy 74, a jeszcze miesiąc temu było 62.
szczeniaczek b.fajny. namówiłam rodziców i kupili Pietruszce na gwiazdkę ale cholera za 129 pln
My już wyrastamy z 74. jeden z zakupionych kombinezonów zimowych już jest za mały :-(
Mnie podrzucili gazetkę z zabawkami Carrefouru - ogrom róznych fajnych zabawek...
ja przedwczoraj wlasnie w carefurze na polroczek kupilam synciowi ogrod zabaw 5 w 1 za 159 pln - fajna zabawka - duzo swiatelek, melodyjek, pierdolek do potrzasania - dokladnie tak jak maly lubi, jak ja zobaczyl to oczy szeroko otworzyl ze zdziwnienia i sie caly trzasl do zabawki
natomiast dzisiaj - troche dla malego i troche dla mnie - odebralam z poczty zestaw ksiazek "zabawy fundamentalne" z cd - 6 ksiazeczek z super pomyslami na zabawy dla dzieci od 0-6 lat, 1 przewodnik i cd z pomocami "zabawowymi" - kazda zabawa jest dokladnie opisana + jaka zdolnosc/ zmysl rozwija u dziecka
Żania7
mama kochanych urwisków
Kupiliśmy dziś Mai krzesełko już je przetestowała, bardzo jej się podobało siedzenie i jedzenie na wysokośc
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
My wczoraj w Selgrosie kupiliśmy ten ogród zabaw za 114zł :-) cena super, więc sie skusiliśmy, zwłaszcza, że przymierzaliśmy sie wcześniej mu kupić od babci za pieniążki z chrzcin. Synkowi bardzo spasował, usiadł sobie na ławeczce i nawet trzymać go nie trzeba było, najbardziej pasuja mu pojedyncze dźwięki - gra jak na pianinie :-). No i w końcu ostatnio kupiliśmy matę Tajmahal z firmy Bawi (bez pałaków). Pomimo, że jest taka duża, moment i mały jest na dywanie :-) (oczywiście tyłem), chyba, że coś na macie przykuje jego uwagę. Najbardziej z zakupów przypadł mu smoczek gryzak Tomme Tippee i szeleszcząca książeczka ze zwierzętami.ja przedwczoraj wlasnie w carefurze na polroczek kupilam synciowi ogrod zabaw 5 w 1 za 159 pln - fajna zabawka - duzo swiatelek, melodyjek, pierdolek do potrzasania - dokladnie tak jak maly lubi, jak ja zobaczyl to oczy szeroko otworzyl ze zdziwnienia i sie caly trzasl do zabawki
natomiast dzisiaj - troche dla malego i troche dla mnie - odebralam z poczty zestaw ksiazek "zabawy fundamentalne" z cd - 6 ksiazeczek z super pomyslami na zabawy dla dzieci od 0-6 lat, 1 przewodnik i cd z pomocami "zabawowymi" - kazda zabawa jest dokladnie opisana + jaka zdolnosc/ zmysl rozwija u dziecka
No obkupiłam małego w ciuszki: 2 pajacyki frotte i czapeczka i szaliczek z polarku. Mam tylko obawy, czy z czapeczki nie wyrośnie, bo teraz jest dobra na niego, rozmiar 44-45, a nie było większych :-) a ta mi się tak bardzo spodobała.
Podziel się: