reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Ewula i Myszko super te zabawki chyba sie jeszcze skuszę;-). Ja kupiłam dzisiaj taki wałek pompowany a w środku dzwoneczki i zabawkę, żeby mógł bawić się dwoma raczkami, żeby stymulować ta słabszą;-). Zapakowane czekają na 6 grudnia.;-)

aniachosz - to mamy ta sama zabawke dla naszych synkow :-)
Miala byc na Mikolaja ale bedzie pod choinke, no bo pod choinke mam ten chodzik-pchacz, ale bedzie czekal na Jasia w Gdansku i glupio byloby jakby Jasio dostal od wszystkich cos w prezencie a od swoich rodzicow nic...

natka -fajna ta fontanna :-)

Ale tak swoja droga dziewczyny ceny zabawek zwalaja z nog... Dobrze ze nas stac zeby cos takeigo fajnego od czasu do czasu dziecku kupic, ale ile jest takich rodzin gdzieo firmowej wypasionej zabawce moga tylko pomarzyc... :-(

reklama
Do góry