reklama
Kupiłam Rafałkowi zabawkę do wózka co by mu sie nie nudziło i wczoraj przyszła. Bardzo mu się podoba.
TINY LOVE - STROLLER OCEAN DO WÓZKA ___ Wys. 0zł (269554772) - Aukcje internetowe Allegro
TINY LOVE - STROLLER OCEAN DO WÓZKA ___ Wys. 0zł (269554772) - Aukcje internetowe Allegro
mysz1978
Fanka BB :)
ewula - bardzo fajne:-)
A jesli Wasze dzieci sa zafascynowane metkami od zabawek to cos co zamowilam dla Jasia powinno im sie rowniez spodobac :-)
K's Kids - PAN METKA + książeczka + CD/DVD (269848427) - Aukcje internetowe Allegro
A jesli Wasze dzieci sa zafascynowane metkami od zabawek to cos co zamowilam dla Jasia powinno im sie rowniez spodobac :-)
K's Kids - PAN METKA + książeczka + CD/DVD (269848427) - Aukcje internetowe Allegro
Noukie
Majowa mama 2007
Ewula i Myszko super te zabawki chyba sie jeszcze skuszę;-). Ja kupiłam dzisiaj taki wałek pompowany a w środku dzwoneczki i zabawkę, żeby mógł bawić się dwoma raczkami, żeby stymulować ta słabszą;-). Zapakowane czekają na 6 grudnia.;-)
Żaniu - fajne Majeczka ma krzesełko :-). Michaś też uwielbia jedzenie w krzesełku ;-)
Ewitko - czytam, że Pawełek też zadowolony z zakupów
Ewula - dobre jakościowo zabawki mają: Tiny Love, Fisher Price i Playskool (mam sprawdzone przy Maciusiu)
Na gwiazdkę planuję Michasiowi kupić taką fontannę:
http://www.allegro.pl/item273868223_6_playskool_fontanna_z_pileczkami_hasbro_kulki.html
Ewitko - czytam, że Pawełek też zadowolony z zakupów
Ewula - dobre jakościowo zabawki mają: Tiny Love, Fisher Price i Playskool (mam sprawdzone przy Maciusiu)
Na gwiazdkę planuję Michasiowi kupić taką fontannę:
http://www.allegro.pl/item273868223_6_playskool_fontanna_z_pileczkami_hasbro_kulki.html
mysz1978
Fanka BB :)
aniachosz - to mamy ta sama zabawke dla naszych synkow :-)
Miala byc na Mikolaja ale bedzie pod choinke, no bo pod choinke mam ten chodzik-pchacz, ale bedzie czekal na Jasia w Gdansku i glupio byloby jakby Jasio dostal od wszystkich cos w prezencie a od swoich rodzicow nic...
natka -fajna ta fontanna :-)
Ale tak swoja droga dziewczyny ceny zabawek zwalaja z nog... Dobrze ze nas stac zeby cos takeigo fajnego od czasu do czasu dziecku kupic, ale ile jest takich rodzin gdzieo firmowej wypasionej zabawce moga tylko pomarzyc... :-(
Miala byc na Mikolaja ale bedzie pod choinke, no bo pod choinke mam ten chodzik-pchacz, ale bedzie czekal na Jasia w Gdansku i glupio byloby jakby Jasio dostal od wszystkich cos w prezencie a od swoich rodzicow nic...
natka -fajna ta fontanna :-)
Ale tak swoja droga dziewczyny ceny zabawek zwalaja z nog... Dobrze ze nas stac zeby cos takeigo fajnego od czasu do czasu dziecku kupic, ale ile jest takich rodzin gdzieo firmowej wypasionej zabawce moga tylko pomarzyc... :-(
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Dokładnie...
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
natko fajna ta fontanna
mysz świeta racja i brakuje czasem nie tylko zabawek co jest bardzo smutne
mysz świeta racja i brakuje czasem nie tylko zabawek co jest bardzo smutne
Podziel się: