reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
w ramach zakupów dla maluchów zaopatrzyłam ich w antybiotyki :wściekła/y::no::crazy:

ale też dzisiaj doszła paczkuszka z drewnianymi puzzlami dla córy. Dwa zestawy z tymże jeden schowałam do tajemniczego miejsca na prazenty gwiazdkowe :tak:;-):-D

pamiętam z dziecinstwa takie tajemnicze miejsce i moją chęć sprawdzenia co może być w srodku potrząsałam stukałam pukała w pudełko czasem nawet troszke zgniotłam :rolleyes:żeby wyczuć kształt, a najgorsze było ze mama wszystkie prezenty tam chowała tzn dla moich kuzynów i kuzenek tez i nie wiedziałam który pakunek dla mnie:rofl2:

dziewczyny -a propos zakupow to w REALu jest troche obnizek cen zabawek dla dzieci :-) Ten znany szczeniaczek-uczniaczek kosztuje 99zl (w sklepie o 50zl wiecej :szok:).
Ale postanowilam ze sie nie zlamie i jzu nic takeigo drogiego nie kupie, zwlaszcza ze moja mama ciagle mi truje ze za duzo rzeczy kupuje Jasiowi... :baffled::baffled:

dziewczyny -a propos zakupow to w REALu jest troche obnizek cen zabawek dla dzieci :-) Ten znany szczeniaczek-uczniaczek kosztuje 99zl (w sklepie o 50zl wiecej :szok:).
Ale postanowilam ze sie nie zlamie i jzu nic takeigo drogiego nie kupie, zwlaszcza ze moja mama ciagle mi truje ze za duzo rzeczy kupuje Jasiowi... :baffled::baffled:

znam to mą z mi tak truje ale ja i tak nie moge się oprzeć jak coś mi się spodoba:rofl2:, powiedział też ze zablokuje mi strone ebay i allegro jak dalej będe zakupoholiczką i pytał czy przypadkiem hazardzistką jakąś nie jestem skoro lubie tak licytacje:rolleyes:
a oprócz tego lubię też grać w tysiąca i robic na drutach i robić różne obrazjki z haftu krzyżykowego to mówi żebym sobie kupiła kanwe mulinę i zajeła sie wyszywaniem zamiast na ebayu siedziała:eek:

No właśnie Kurnik;-), zapomniałam, po przeprowadzce się zaloguję:-).

A co do tematu wątku to siostra kupiła mojemu malemu taka szeleszczącą szmaciankę mały ją bardzo lubi:-D.

Wczoraj mama kupiła dla zuzi piłeczkę, śmiesznie wygląda, jak ja obejmuje rączkami:-)

ostatnio schowałam wszystkie "twarde" zabawki, może i bardziej kolorowe, ale Zuzia się pozabija nimi, więc jesteśmy teraz na etapie tylko miękkich. :nerd:

reklama
Do góry