reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Zuzia ostatnio ma fazę przyłożenia sobie w oko albo czółko zabawką, więc daje jej tylko miękkie, bo ma już dwa siniaki, taka agresywna dla samej siebie jest mała:-D
Mamy taką fajną książeczkę, taką miekką, do kąpieli niby, ale przydaje się na sucho, Zuzia jak rozłoży to zgrywa, że potrafi czytać:-D:-D:-D

My też mamy taką ksiazeczkę :tak: Ale w kąpieli jeszcze nigdy nie była ;-)

Żaniu i Aniu- A nóż sie spotkacie... :-D

reklama
Ja dziś kupiłam puzzle piankowe, zrobiłam taki domek. Ale się Maksiu cieszył zabawa była przez godzinę na całego.

Załączniki

• SSA42566.jpg
    SSA42566.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 22
  • SSA42582a.jpg
    SSA42582a.jpg
    138,4 KB · Wyświetleń: 30
  • SSA42598.jpg
    SSA42598.jpg
    196,8 KB · Wyświetleń: 18
  • SSA42606.jpg
    SSA42606.jpg
    87,6 KB · Wyświetleń: 19
Aniachosz super te puzelki, a zabawa pomysłowa i jak się Maksiu super bawi. A jaki on długiiiii :-)
Gdzie je kupowałaś? Bo są imponujących rozmiarów.

Puzzle są 30x30 tak jak Aletka napisała. Na początku kupiłam zwierzątka, ale w domu zobaczyłam ze mnóstwo małych elementów się wyjmuje i wymieniłam na cyferki.
A z tą długością mojego synka to nie jest tak że on taki długaśny :-D:-D:-DŚpioszki ma troszkę przyduże i takie wrażenie a zdjęciu, taki gigant to on nie jest :-)Zakładam mu bo są cieplutkie z polaru.

Chciałabym kupic córci książeczki, tzn bajki lub wierszyki ale nie wiem jakie, mamy juz w domu wiersze Tuwima, Wiersze Brzechwy, Książeczke dla maluszka "zwierzeta i ich dzieci" moze macie jakiś pomysł ?

reklama
Do góry