reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

nato u nas Janek też sypiający w wózku. No ale teraz ma tam już za mało miejsca. Płozy mamy przy kojco-tyrystycznym łóżeczku u Mamy Tomka i powiem Ci, że nic nie dają. Janek niekiedy przy ich bujaniu i usnął, ale raczej dlatego, że był bardzo zmęczony. częściej było piekiełko. Teraz biorę go na ręce, przytulam mocno, daje do łapki hafalumpka, chwilkę pokołysze i do łóżeczka. Też nie rewelacja, ale obywam się bez wózka...

reklama
Ja kupiłam wczoraj trochę świątecznych ozdób, bałwanka, gwiazdę, drewninego reniferka i bombkę z napisem moje pierwsze święta dla Quintusia.:-D

ja też kupiłam świąteczne talerzyki i półmiski choć nie wiem po co bo jedziemy na świeta do Polski JUPIIII mąż dostał urlop:-)

No to super mój facet ma urlop od 16 grudnia do 2 stycznia jeszcze nigdy tak długo nie był z nami:-D, warto było cały rok oszczędzać ten urlop, żeby teraz troszke dłużej poleniuchować.

Dzisiaj bylismy z mezem Olusiem i tesciowa w biedronce kupila wnuczkowi taki telefon maskotke z lusterkiem, melodyjka i wibracjami, fajna ta zabwka i niedroga, maly zadowlony :)jeszcze byly pileczki z dzwoneczkiem

Zuzia ostatnio ma fazę przyłożenia sobie w oko albo czółko zabawką, więc daje jej tylko miękkie, bo ma już dwa siniaki, taka agresywna dla samej siebie jest mała:-D
Mamy taką fajną książeczkę, taką miekką, do kąpieli niby, ale przydaje się na sucho, Zuzia jak rozłoży to zgrywa, że potrafi czytać:-D:-D:-D

Zuzia ostatnio ma fazę przyłożenia sobie w oko albo czółko zabawką, więc daje jej tylko miękkie, bo ma już dwa siniaki, taka agresywna dla samej siebie jest mała:-D
Mamy taką fajną książeczkę, taką miekką, do kąpieli niby, ale przydaje się na sucho, Zuzia jak rozłoży to zgrywa, że potrafi czytać:-D:-D:-D

My też mamy taką książeczkę ze zwierzątkami i używamy na sucho ;-) Mój brat śmiał się, że widać, że Piotrek pilnie się uczy, bo cała zapluta :-D
A co do siniaków to Piotrkowi dzisiaj jak leżał rączki nie wytrzymały i walnął buzią w podłoże (na szczęście koc a nie samą podłogę). Rozpłakał się bidul strasznie a nochal czerwony jak burak :-(

Dzisiaj bylismy z mezem Olusiem i tesciowa w biedronce kupila wnuczkowi taki telefon maskotke z lusterkiem, melodyjka i wibracjami, fajna ta zabwka i niedroga, maly zadowlony :)jeszcze byly pileczki z dzwoneczkiem

Widziałam te telefony i te piłeczki (telefony fajniejsze) i może sie skuszę jak jeszcze bedą.

No to super mój facet ma urlop od 16 grudnia do 2 stycznia jeszcze nigdy tak długo nie był z nami:-D, warto było cały rok oszczędzać ten urlop, żeby teraz troszke dłużej poleniuchować.
kurcze Piotrek ma od 20 urlop do 2 :-D pewnie bedziemy jechały autostrada w tym samym dniu może gdzieś na postoju się przypadkiem zobaczymy :tak:

reklama
kurcze Piotrek ma od 20 urlop do 2 :-D pewnie bedziemy jechały autostrada w tym samym dniu może gdzieś na postoju się przypadkiem zobaczymy :tak:

Ja wyjezdzam 16 grudnia a wracam 28 grudnia.

Kupiłam piżamy dzisiaj i rajstopki, pierwszy raz w żciu mu założyłam ale mu fajnie cieplutko:-D, problem tylko, żeby kupić takie dla chłopaka wszystkie prawie białe i różowe, grantowe tylko jedne znalazłam:baffled:, a piżamy takie akurat powinny być większe poszłam wymienić ale nie mieli większych i mi nie wymienili:angry:.

Do góry