reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

nato u nas Janek też sypiający w wózku. No ale teraz ma tam już za mało miejsca. Płozy mamy przy kojco-tyrystycznym łóżeczku u Mamy Tomka i powiem Ci, że nic nie dają. Janek niekiedy przy ich bujaniu i usnął, ale raczej dlatego, że był bardzo zmęczony. częściej było piekiełko. Teraz biorę go na ręce, przytulam mocno, daje do łapki hafalumpka, chwilkę pokołysze i do łóżeczka. Też nie rewelacja, ale obywam się bez wózka...

reklama
Ja kupiłam wczoraj trochę świątecznych ozdób, bałwanka, gwiazdę, drewninego reniferka i bombkę z napisem moje pierwsze święta dla Quintusia.:-D

ja też kupiłam świąteczne talerzyki i półmiski choć nie wiem po co bo jedziemy na świeta do Polski JUPIIII mąż dostał urlop:-)

No to super mój facet ma urlop od 16 grudnia do 2 stycznia jeszcze nigdy tak długo nie był z nami:-D, warto było cały rok oszczędzać ten urlop, żeby teraz troszke dłużej poleniuchować.

Dzisiaj bylismy z mezem Olusiem i tesciowa w biedronce kupila wnuczkowi taki telefon maskotke z lusterkiem, melodyjka i wibracjami, fajna ta zabwka i niedroga, maly zadowlony :)jeszcze byly pileczki z dzwoneczkiem

Zuzia ostatnio ma fazę przyłożenia sobie w oko albo czółko zabawką, więc daje jej tylko miękkie, bo ma już dwa siniaki, taka agresywna dla samej siebie jest mała:-D
Mamy taką fajną książeczkę, taką miekką, do kąpieli niby, ale przydaje się na sucho, Zuzia jak rozłoży to zgrywa, że potrafi czytać:-D:-D:-D

Zuzia ostatnio ma fazę przyłożenia sobie w oko albo czółko zabawką, więc daje jej tylko miękkie, bo ma już dwa siniaki, taka agresywna dla samej siebie jest mała:-D
Mamy taką fajną książeczkę, taką miekką, do kąpieli niby, ale przydaje się na sucho, Zuzia jak rozłoży to zgrywa, że potrafi czytać:-D:-D:-D

My też mamy taką książeczkę ze zwierzątkami i używamy na sucho ;-) Mój brat śmiał się, że widać, że Piotrek pilnie się uczy, bo cała zapluta :-D
A co do siniaków to Piotrkowi dzisiaj jak leżał rączki nie wytrzymały i walnął buzią w podłoże (na szczęście koc a nie samą podłogę). Rozpłakał się bidul strasznie a nochal czerwony jak burak :-(

Dzisiaj bylismy z mezem Olusiem i tesciowa w biedronce kupila wnuczkowi taki telefon maskotke z lusterkiem, melodyjka i wibracjami, fajna ta zabwka i niedroga, maly zadowlony :)jeszcze byly pileczki z dzwoneczkiem

Widziałam te telefony i te piłeczki (telefony fajniejsze) i może sie skuszę jak jeszcze bedą.

No to super mój facet ma urlop od 16 grudnia do 2 stycznia jeszcze nigdy tak długo nie był z nami:-D, warto było cały rok oszczędzać ten urlop, żeby teraz troszke dłużej poleniuchować.
kurcze Piotrek ma od 20 urlop do 2 :-D pewnie bedziemy jechały autostrada w tym samym dniu może gdzieś na postoju się przypadkiem zobaczymy :tak:

reklama
kurcze Piotrek ma od 20 urlop do 2 :-D pewnie bedziemy jechały autostrada w tym samym dniu może gdzieś na postoju się przypadkiem zobaczymy :tak:

Ja wyjezdzam 16 grudnia a wracam 28 grudnia.

Kupiłam piżamy dzisiaj i rajstopki, pierwszy raz w żciu mu założyłam ale mu fajnie cieplutko:-D, problem tylko, żeby kupić takie dla chłopaka wszystkie prawie białe i różowe, grantowe tylko jedne znalazłam:baffled:, a piżamy takie akurat powinny być większe poszłam wymienić ale nie mieli większych i mi nie wymienili:angry:.

Do góry