reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

znalazłam wg mojej oceny allegrowiczkę, ktora ma tanie zabawki i tania przesyłkę. paczki spodziewam sie juteo lub w piatek, wiec napisze jaka jakosc zabawek. podaje nazwę uzytkownika - moze wam sie przyda i tez ktoras oceni czy rzeczywiscie zabawki i ceny warte zachodu: aniakatowice - taka nazwa allegrowiczki.

reklama
Mieszkamy teraz w Opaczy, tu jednak mam więcej pomocy ze strony moich rodziców.
A na zakupy pewnie wyskoczę do blaszaka w Pruszkowie, na Wiatraczną i w okolice i muszę zrobić rekonesans w okolicach MSWiA szpitala...

właśnie były dzisiaj u nas w domu pielegniarki mówiły o bezpieczeństwie córci i dały w prezencie od panstwa, (ale tu dbają o maluszki) zabezpiecznia na kontakty 12 sztuk, zabezpieczenia na róg stołu*8, na wideo *1,żeby dziecko tam czegoś nie włożyło tylko my wideo nie mamy, zabezpiczenie na drzwi*1, szuflade*7 a jak sie chce kupić szczebelki żeby dzicko nie spadło ze schodów to przyjść do westy to taki ośropdek prowadzony przez połóżne i można kupić taniej niż w sklepach bo dofinansowane od państwa:tak:

w tesco dorwalam fajne ubranka :) prod czeska gruby material bardzo przyjemny. nie rozłaza sie pod szyja (sa na zakladke-bez guzikow)niestety jak bylam w poniedzialek to przeszlam kolo nich obojetnie, a wczoraj byly juz tylko rozmiary 80 lub 56 (głównie) i na 80 kupiłam 3-pak pajacykow za 22 zł i 7-pak bodziakow z krótkim rekawem na 74 cm za 39.Żałuje, że przegapilam je w poniedziałek bo przydały by sie bodziaki z długim rękawem :) na teraz

Żania- wy to macie dobrze...:tak:Tez już musze sie zacząc rozglądać za zabezpieczeniami;-)

Ja przeglądałam wczoraj gazetkę reala i są fajne promocje słoiczków:-):-D Pojadę jutro i zrobię mały zapas:tak:I przy okazji pieluchy bo też promocja jest:-D

tak wiem dobrze tu mamy :)

ja też muszę się wybrać po bodziaki dla córci ma na 74 ale juz się robią jakies przyciasne (na szerokość)cholera czy cuś

Żania u nas takich wynalazków nie dają:-(, a ja mam takie kontakty, że jak nie przekrecisz o 180 stopni to nic nie włożysz, mi czasami ciężko wetknąć wtyczkę to mam nadzieję, że małemu to juz wogóle, a najbradziej to boje się o schody niby mamy już kupiona poprzeczkę bo wczesniej była przegroda dla psów ale wiem z doswiadczenia, że to czasami może nie wystarczyć:baffled:.

reklama
Do góry