znalazłam wg mojej oceny allegrowiczkę, ktora ma tanie zabawki i tania przesyłkę. paczki spodziewam sie juteo lub w piatek, wiec napisze jaka jakosc zabawek. podaje nazwę uzytkownika - moze wam sie przyda i tez ktoras oceni czy rzeczywiscie zabawki i ceny warte zachodu: aniakatowice - taka nazwa allegrowiczki.
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Mieszkamy teraz w Opaczy, tu jednak mam więcej pomocy ze strony moich rodziców.
A na zakupy pewnie wyskoczę do blaszaka w Pruszkowie, na Wiatraczną i w okolice i muszę zrobić rekonesans w okolicach MSWiA szpitala...
A na zakupy pewnie wyskoczę do blaszaka w Pruszkowie, na Wiatraczną i w okolice i muszę zrobić rekonesans w okolicach MSWiA szpitala...
Żania7
mama kochanych urwisków
właśnie były dzisiaj u nas w domu pielegniarki mówiły o bezpieczeństwie córci i dały w prezencie od panstwa, (ale tu dbają o maluszki) zabezpiecznia na kontakty 12 sztuk, zabezpieczenia na róg stołu*8, na wideo *1,żeby dziecko tam czegoś nie włożyło tylko my wideo nie mamy, zabezpiczenie na drzwi*1, szuflade*7 a jak sie chce kupić szczebelki żeby dzicko nie spadło ze schodów to przyjść do westy to taki ośropdek prowadzony przez połóżne i można kupić taniej niż w sklepach bo dofinansowane od państwa
w tesco dorwalam fajne ubranka prod czeska gruby material bardzo przyjemny. nie rozłaza sie pod szyja (sa na zakladke-bez guzikow)niestety jak bylam w poniedzialek to przeszlam kolo nich obojetnie, a wczoraj byly juz tylko rozmiary 80 lub 56 (głównie) i na 80 kupiłam 3-pak pajacykow za 22 zł i 7-pak bodziakow z krótkim rekawem na 74 cm za 39.Żałuje, że przegapilam je w poniedziałek bo przydały by sie bodziaki z długim rękawem na teraz
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Żania- wy to macie dobrze...Tez już musze sie zacząc rozglądać za zabezpieczeniami;-)
Ja przeglądałam wczoraj gazetkę reala i są fajne promocje słoiczków:-) Pojadę jutro i zrobię mały zapasI przy okazji pieluchy bo też promocja jest
Ja przeglądałam wczoraj gazetkę reala i są fajne promocje słoiczków:-) Pojadę jutro i zrobię mały zapasI przy okazji pieluchy bo też promocja jest
Żania7
mama kochanych urwisków
tak wiem dobrze tu mamy
ja też muszę się wybrać po bodziaki dla córci ma na 74 ale juz się robią jakies przyciasne (na szerokość)cholera czy cuś
ja też muszę się wybrać po bodziaki dla córci ma na 74 ale juz się robią jakies przyciasne (na szerokość)cholera czy cuś
Noukie
Majowa mama 2007
Żania u nas takich wynalazków nie dają:-(, a ja mam takie kontakty, że jak nie przekrecisz o 180 stopni to nic nie włożysz, mi czasami ciężko wetknąć wtyczkę to mam nadzieję, że małemu to juz wogóle, a najbradziej to boje się o schody niby mamy już kupiona poprzeczkę bo wczesniej była przegroda dla psów ale wiem z doswiadczenia, że to czasami może nie wystarczyć.
reklama
U nas na odwrot,na dlugosc za male a na szerokosc za szerokie.Nosimy luzne gatki;-)80. Poza tym co polecacie do kupienia dla dziecka pod choinke?jaka zabawke?No i kolen=jne pytanie,czy myslicie ze dobtym pomyslem byloby kupienmie biegunow,plozow do lozeczka.zeby bujac ja w lozeczku?
BIEGUNY/PŁOZY do łóżeczka PROMOCJA TYLKO DZIŚ (246477872) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
BIEGUNY/PŁOZY do łóżeczka PROMOCJA TYLKO DZIŚ (246477872) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Podziel się: