reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
my też śpimy przy otwartym oknie, tzn ja bo mąż na nocki pracuje:( i nie ma mnie kto ogrzać dobrze że gorąca dziewczyna ze mnie:) i tak jak Aletka nago lub w koszulce do karmienia śpię.
A córcia śpi w pokoju gdzie ma 18 stopni ale tylko przewietrzony pokój ma nie otwieram jej okna.

kupiliśmy Mai takie pierdołki:
mata edukacyjna choć ma inna ale ta tak mi się spodobała że nie mogłam się oprzeć

67zpkbp.jpg

kostki o różnej strukturze i kolorach oraz wydające różne dźwięki
62prl09.jpg

Aletko super pianinko, też myślałam że to królik heh ale ludzie mają wyobraźnię
welonka krzesełko i kojec świetna sprawa a jaka córcia zadowolona
Lapsis_Lazuli i Ewitko obie maty są fajne myślę tylko chyba ta Ewitki mata ma więcej pierdołek dla dziecka

Evvula huśtawka fajna i na pewno spodoba się Rafalkowi
Marti bardzo fajne krzesełko, czekamy na zdjecia z waszymi pociechami korzystajacymi z tych nowych "sprzętów".
Żaniu, Majeczka wyglada super w tej nowej macie, a jaka zadowolona, a kurteczka sliczna
Kasro, Karolinka rzeczywiscie wyglada poważnie w tym slicznym kombinezonie, no i taka zadowolona, że nie wyglada na taką, co nie lubi się ubierać
Żaniu my nie kupiliśmy jeszcze maty, cały czas zastanawiamy sie którą, żeby małemu za szybko się nie znudziła.
Aletko to wy spicie przy otwartym okni i wyłaczonych kaloryferach? Ale z was morsy.
Ja w zimie tylko wietrzę krótko mieszkanie i wtedy wyłączam na chwilę kaloryfery, a i tak wystarczy włączyć mikrowentylację i wieje jak diabli. Jak mieszkałam w akademiku, to w sezonie grzewczym otwieraliśmy w zimie okna przy włączonych kaloryferach, bo nie dało ich się przykręcić a grzaly na full :-) ale uważałam to za calkowicie nieekonomiczne i bezsensowne.

reklama
Do góry