reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

U nas w sypialni jest wyłączony kaloryfer przez całą zimę ale chyba bym zamarzła przy otwartym oknie:-D W zimę śpię w cieplutkiej, flanelowej piżamce:-)

Jakimś cudem udało nam się zrobić zdjęcie ubranej Karolce i nawet się przy tym uśmiechała:szok: Wybaczcie niedopasowanie kolorystyczne czapki i kombinezonu ale to było szybkie wyjście z domu do auta:cool:

teraz takie zestawienie, to ponoć sotatni krzyk mody :tak::-)

reklama
Nie no czemus ię dopatrujesz Aletka czegoś negatywnego - to był okrzyk podziwu ;))

Nie no ale umówmy się - wolnoć Tomku w swoim domku ale ktos kto dobrowolnie miałby w domu 9 stopni.... Brrrr.... W kurtkach chyba byście musieli chodzić po domu :-) I jeszcze napisałaś że 9 stopni a Tobie ciepło się wydaje :-)

Pozdro!

Aga

ja tez jestem raczej gorąca dziewczyna - jeszcze kaloryferów nie włączamy a w domu mamy tyle stopni mniej więcej co Aletka :tak: synek do tej pory spał w pajacach i to takich cienkich ale strasznie niespokojnie spał ostatnio i myśle że to dlatego że mu po prostu gorąco było :szok: dzisiaj śpi w letnim body z krótkim rękawkiem pod kołderką i cieplutki jest a nie marudzi :szok:

ja tez całą zimę śpię w cieniutkich koszulkach na ramkach - w ciepłej piżamie się po prostu gotuję :-D

Aletko fajny pomysł z tym przygotowaniem na pójście do przedszkola, dobrze że córci się podoba lubi tam chodzic a co robią na takich zajęciach tak jak w przedszkolu śpiewają i bawią się? Tylko pewnie bez spania i jedzenia skoro to trzy godzinki?

Przyszła dziś huśtawka -kurcze szybko - ale Rafał nie zdążył się nią nacieszyć bo własnie go kładłam na drzemkę i co do niego nie podobne spał 3 godziny (obudził się po 19 na kąpanie , jedzenie i poszedł juz spać)

reklama
Aletko fajne te zajęcia z tego co opisujesz ale chyba drogo to ile za przedszkole się płaci:baffled:

ewula jeszcze zdąży Rafałek się nachuśtać za wszystkie czasy:tak:

Do góry