reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

U nas w sypialni jest wyłączony kaloryfer przez całą zimę ale chyba bym zamarzła przy otwartym oknie:-D W zimę śpię w cieplutkiej, flanelowej piżamce:-)

Jakimś cudem udało nam się zrobić zdjęcie ubranej Karolce i nawet się przy tym uśmiechała:szok: Wybaczcie niedopasowanie kolorystyczne czapki i kombinezonu ale to było szybkie wyjście z domu do auta:cool:

teraz takie zestawienie, to ponoć sotatni krzyk mody :tak::-)

reklama
Nie no czemus ię dopatrujesz Aletka czegoś negatywnego - to był okrzyk podziwu ;))

Nie no ale umówmy się - wolnoć Tomku w swoim domku ale ktos kto dobrowolnie miałby w domu 9 stopni.... Brrrr.... W kurtkach chyba byście musieli chodzić po domu :-) I jeszcze napisałaś że 9 stopni a Tobie ciepło się wydaje :-)

Pozdro!

Aga

ja tez jestem raczej gorąca dziewczyna - jeszcze kaloryferów nie włączamy a w domu mamy tyle stopni mniej więcej co Aletka :tak: synek do tej pory spał w pajacach i to takich cienkich ale strasznie niespokojnie spał ostatnio i myśle że to dlatego że mu po prostu gorąco było :szok: dzisiaj śpi w letnim body z krótkim rękawkiem pod kołderką i cieplutki jest a nie marudzi :szok:

ja tez całą zimę śpię w cieniutkich koszulkach na ramkach - w ciepłej piżamie się po prostu gotuję :-D

Aletko fajny pomysł z tym przygotowaniem na pójście do przedszkola, dobrze że córci się podoba lubi tam chodzic a co robią na takich zajęciach tak jak w przedszkolu śpiewają i bawią się? Tylko pewnie bez spania i jedzenia skoro to trzy godzinki?

Przyszła dziś huśtawka -kurcze szybko - ale Rafał nie zdążył się nią nacieszyć bo własnie go kładłam na drzemkę i co do niego nie podobne spał 3 godziny (obudził się po 19 na kąpanie , jedzenie i poszedł juz spać)

reklama
Aletko fajne te zajęcia z tego co opisujesz ale chyba drogo to ile za przedszkole się płaci:baffled:

ewula jeszcze zdąży Rafałek się nachuśtać za wszystkie czasy:tak:

Do góry