Żania7
mama kochanych urwisków
aha Aletko to prywatne myślałam że państwowe i taka drożyzna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewitko-ja zdecydowalam się na tę matę po pierwsze z powodu jej grubości-jest najgrubsza na Allegro-mam taką cienką jak wszystkie i na panelach a tym bardziej kaflach w ogóle się nie sprawdza, Macius uderza stópkami o podłogę a ja słyszę jak go boli(choc pewnie tylko mnie boliLapisku, a duzo ciekawych elementów dla dziecka ma ta mata? Bo mąż ją kiedyś wypatrzył i się nad nią zastanawiałam, mamy już z tej firmy pozytywkę tygrysa Bengali. Zastanawialiśmy się jeszcze nad takim wynalazkiem: CHICCO WIELOFUNKCYJNA MATA EDUKACYJNA 3D NOWA (261350210) - Aukcje internetowe Allegro
.
A ja żeby było miękko kupiłam mały dywanik i wszystko włącznie z matą ułożyłam na tym, zajeło połowę salonu ale mam to gdzieś, mały sie tam bawi i koniec!!! A w pokoju swoim to mały jest tylko czasami jak idziemy do szafy po ubranie. Spi z nami w sypialni, a bawi się na dole, nie zostawię go samego na górze dlatego rzadko jest bywalcem swojego pokoju, przewijak mam na dole i górze więc jest ok, przez co mama ma też mniej sprzątania.;-)
Lapisku fajne zdjęcia.
Lapis_Lazu śliczne zdjęcia też podobają mi się te zasłonki z Ikei
gosiu jak wygląda ten żółw interaktywny?
co do puzzli piankowych też chcę kupić je córci