reklama
mysz1978
Fanka BB :)
ewula - swietny ten blekitny kombinezon. Ja znowu poszalalam i kupilam tym razem za 9,99 Taki nieprzemakalny.
Co do kubka to mam wlasnie Tomee Tippee ale ciezko sie sciska ten ustnik dzislami - nawet jak ja probowalam to bylo mi dosyc trudno... Jak macie mozliwosc to najpeirw obejrzyjcie. Czuej ze lepszy bedzie ten miekki ustnik z Aventu ktory bede nakladac za miast smoczka na butelke. Doloze uchwyty no i mam kubek-niekapek ;-)
Co do kubka to mam wlasnie Tomee Tippee ale ciezko sie sciska ten ustnik dzislami - nawet jak ja probowalam to bylo mi dosyc trudno... Jak macie mozliwosc to najpeirw obejrzyjcie. Czuej ze lepszy bedzie ten miekki ustnik z Aventu ktory bede nakladac za miast smoczka na butelke. Doloze uchwyty no i mam kubek-niekapek ;-)
to ja dzis kupilam pare drobiazgow kacperkowi. po pierwsze zrezygnowałam z tej maty koło odkryc. przyjrzałam sie jej bacznie i z pomocą mariusza doszłam do wniosku, ze nie jest warta swojej ceny i zamiast niej kupiłam jedna pake puzzli piankowych - bede je rozkładała jako mate i jesczze dokupie jedna pakę albo i 2. kupiłam nowe nozyczki, bo te poprzednie tak nam tna paznokcie, ze sa jak igły osstre, miseczki i łyżeczke tommee, szczoteczke na palec, tarkę plastikowa, skarpetki frotte, herbatke malinowa, kaszkę, top to toe płyn, smoczki nr 3 aventu i kurde dałam ciała, bo kompletnie sie nie znam na butelkowych sprawach i te smoczki z napisem 3 potraktowałam jako te trojprzepływowe. a to sa zwykłe. wydałam łącznie jakies 130zł a i piłeczka welurowa z dzwoneczkiem. i w sumie nie jestem zadowolona, bo mam wrazenie, ze kapsio ma jakos malo zabawek.no bo raczej ma mało. a wy ile macie?nie wiem czy ilosc zabawek świadczy o tym, ze dziecko lepiej sie rozwija?wydaje mi sie, ze nie, ale ciagle mam takie poczucie, ze jest taki biedny ten moj synek, bo mam malo zabawek, chociaz jak je zbiore do kupy to w sumie jest ich naście, ale wydaje mi sie, ze go wszystkie znudziły juz.bo kupujemy takie normalne bez cudow zabwki jakos tam grajace, grzechotki, gryzaki, ogolnie grzechotające, a nie jakiess tam stoliki z guzikami i inne bajery. a moze powinnam takie bajery zaczac kupowac? ale mam problemy;-)jakie kupujecie zabawki
Kluliczek
Babka z laską
My kupujemy: grzechoczate, gryzakowate i łatwo trzymalne dla malca. Ostatni hit to króliczek, czyli pysio królika grzechoczący z łapkami gryzakowatymi Coś takiego Canpol babies - akcesoria dla niemowl�t. I nie mamy jakiś wielkich bajerów. Proste rzeczy.
Noukie
Majowa mama 2007
My mamy dużo zabawek ale prawie wszystkie do .... najlepiej sprawdza się zabawka od kolegi Szymka;-).
Dzieki Aletko za linki zabawek mam chociaż jakies wyobrażenie, o tym co dajecie do zabawy;-), bo ja mam z tym także ogromny problem.
Dzieki Aletko za linki zabawek mam chociaż jakies wyobrażenie, o tym co dajecie do zabawy;-), bo ja mam z tym także ogromny problem.
Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Sherlocku, nie ma co cudowac na razie z zabawkami-na święta pewnie ich dostaniecie troszkę
Ja kupiłam dwa pluszaki w Ikei-Maciuś gryzie je w ucho, nóżki itp. szczegóły, są fajne bo można je pra w pralce a są takie miękkie że miło się na nich położy i pzrespac-no i niedrogie
I kupiłam takiego pieska na Allegro
BAWI 3M+ Interaktywna zab.wisząca PIESEK ZEBULOO (259530092) - Aukcje internetowe Allegro
i przypinam do go leżaczka, albo w kojcu na uchwycie i Macius też go lubi bardzo(ale ja go kupiłam za 19 zł w promocji-warto bo jest duży i długi ), ma też małego lewka -grzechotkę i piłkę z H&M z grzechotką za 7 zł(przecena). I tyle z zabawek nie licząc małych gryzaczków różnych. Acha no i takie cuś co stoi nad leżącym maluszkiem z dźwiękami i lampkami-ale to prezent jest.
W ogóle jestem zakochana w zabawkach BAWI i po chrzcinach jak dostaniemy jakąś kaskę to kupię mu matę Tajmahal, bo jest gruba i będę ją wkłąda też do kojca i potem na łózko albo na podłogę do siedzenia, leżenia i innych harców z mamusią
Ja kupiłam dwa pluszaki w Ikei-Maciuś gryzie je w ucho, nóżki itp. szczegóły, są fajne bo można je pra w pralce a są takie miękkie że miło się na nich położy i pzrespac-no i niedrogie
I kupiłam takiego pieska na Allegro
BAWI 3M+ Interaktywna zab.wisząca PIESEK ZEBULOO (259530092) - Aukcje internetowe Allegro
i przypinam do go leżaczka, albo w kojcu na uchwycie i Macius też go lubi bardzo(ale ja go kupiłam za 19 zł w promocji-warto bo jest duży i długi ), ma też małego lewka -grzechotkę i piłkę z H&M z grzechotką za 7 zł(przecena). I tyle z zabawek nie licząc małych gryzaczków różnych. Acha no i takie cuś co stoi nad leżącym maluszkiem z dźwiękami i lampkami-ale to prezent jest.
W ogóle jestem zakochana w zabawkach BAWI i po chrzcinach jak dostaniemy jakąś kaskę to kupię mu matę Tajmahal, bo jest gruba i będę ją wkłąda też do kojca i potem na łózko albo na podłogę do siedzenia, leżenia i innych harców z mamusią
Kluliczek
Babka z laską
Tak, zabawki Ikea też mamy i też są bardzo lubione. mamy misia Ybyba i Rybę grzechotkę.
Madlen
Fan(ka)
My tez mamy rybke grzechotke, troche gryzakow, puzzle, maskotki, zamiast maty stojak edukacyjny i przy lozeczku pieska pluszka z czesciami do gryzienia i pozytywka oraz ksiazeczke z canpola, ale tez najlepsze sa kartki i pilot od telewizora
Anieczka
Zaangażowana w BB
Aletko jak sprawdza się to pianinko, bo właśnie zastanawiam się nad kupnem czegoś podobnego ale nie do końca jestem przekonana czy Emi będzie chciała się tym bawić.
U nas jak na razie przebojem są ...... chusteczki higieniczne i oczywiście wszelkiego rodzaju piloty, telefony, foliowe torebki itp. Śliczne kolorowe zabawki raczej nie wzbudzają zachwytu Emilki chyba, że są nowe, wtedy raczy się nimi na chwilę zainteresować.
U nas jak na razie przebojem są ...... chusteczki higieniczne i oczywiście wszelkiego rodzaju piloty, telefony, foliowe torebki itp. Śliczne kolorowe zabawki raczej nie wzbudzają zachwytu Emilki chyba, że są nowe, wtedy raczy się nimi na chwilę zainteresować.
reklama
Podziel się: