reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Termometr microlife do mierzenia temperatury na czole

http://www.costco.ca/Browse/Product.aspx?Prodid=10296147&Ne=4000000&eCat=BCCA|20373|20508&N=4009688&Mo=10&No=6&Nr=P_CatalogName:BCCA&cat=20508&Ns=P_Price|1||P_SignDesc1〈=en-CA&Sp=C

Słuchajcie był po prostu koszmar z mierzeniem temperatury - u nas (Igu of kors) w aptece kupiłam taki termometr za 80złotych - wypas, naprawdę mierzenie trwa sekundę, przykłada się tylko do czółka, co za ulga... Jak z mierzeniem temperatury zaczną się schody rozważcie kupienie takiego czegoś - jeśli dziecko toleruje tradycyjne mierzenie pod paszką no to na pewno jest lepiej w ten sposób, ale u nas były takie cyrki że pomimo troche mniejszej dokłądności tego typu pomiarów jednak polecam

Aga

reklama
Dziewczyny - jak bede miala okazje zerkac na BB to tego watku na 100% nie odpuszcze sobie :-D
No i mam nadzieje ze poczytam jakie bedziecie mialy pomysly na prezenty dla dzieci na Mikolaja i na Boze Narodzenie :-)

Ewula zakupy super, a szczególnie podoba mi sie ta kurtka, no i czapka zaj.... dobry kolor do jego oczek, bo jeszcze bardziej mu się świecą te dwa orzeszki;-).

reklama
Do góry