reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

A używacie nadal smoków 0-6m? Bo ja kupiłam już większe i nie wiem czy mu dać czy poczekać :confused:

Ja od miesiąca używam powyżej 6 miesiąca;-).

A co do moich kozaków to ja poszłam z zamiarem ich kupienia, a kupiłam wszystko małemu a sobie oczywiście nic.

Ewitko kombinezon super, a obcinac stópki muszę ze względu na te buciki, ale teraz już nie kupuje spiochów i pajacyków, tylko się tak zastanawiam jak to bedzie w zimę przeciez mu te nozki zmarzną, bo buciki mają otwarte paluszki i rajstopek też nie możemy zakładać tylko skarpetki:eek:.

reklama
My jeszcze kombinzeonu nie uzywalismy bo niestety jest jeszcze troszke za duzy, chrzestna go kupila, mam nadzieje ze szybko do niego dorosnie, a szkoda kupowac drugi wiec narazie uzywamy kurteczki.

Kasro moj Olek tez niecierpi sie ubierac

My chrzcimy w niedzielę i pościeli do wózka nie kupuje bo wózka nie bierzemy. Fotelika chyba też nie po prostu go na ręce weźmiemy.
Smoczek uspok kupiłam 6+ ale chyba jest za duży bo mały nie chce go za bardzo ssać i dalej lecimy na małych.
A co do zabezpieczeń to najbardziej boję się o schody. Chyba trza o barierce pomyśleć

Barszczyku bardzo fajny kombinezon, to chyba Coccodrillo :-) a synus wyglada w nim super. Mojemu kupiłam rozmiar 68! a jeszcze bardziej w nim tonie, bo u twojego wystają chociaż nóżki :-)
MamoQ biedny ten twój synuś z tymi nóżkami. Oby jakoś przetrwał tę zimę w tych butkach, musisz zakladać większe skarpety na te buty.
Kasro, na pewno mała w końcu przyzwyczai sie do ubierania
Madlen my też chodzimy w kurteczce, bo jest dobra na niego, a kombinezon jeszcze z duży.

dzięki za odp a propo pościeli, ale przez przypadek pojechałam do akpolu po mleko i tak bez większych oczekiwan trafiłam na sliczny komplet do wóżka, biało kremowy, kupiłam do tego jeszcze jednolity kremowy kocyk na wierzch i biały polarowy kocyk, żeby wyścielić spód wózka.
kurcze zastanawiam się co jeszcze powinnam kupić na ten chrzest, bo mam nieustanne wrażenie, że o czymś zapomniałam?
po week. dam foty na zamkniętym z zuzi kombinezonem, ze chrztu i kilka fotek ciuszków, które dostalyśmy ostatnio w prezencie!
buzi wielkie dla was wszystkich, sory że tak rzadko się odzywam, ale ostatnio tylko sprawdzam sobie pocztę i grono i uciekam od kompa! ( przyjechał mój brat z anglii i spedzamy ze sobą każdy mozliwy wolny czasi po prostu nie mam już siły potem na nic, nawet na bb:-:)crazy::rofl2::cool:. buzi buzi buzi

Rafał dostał dziś od ciotki (dodam że już prawie chrzestnej) czapkę z szalikiem. Ale jaką?!!! Wygląda w niej jak Wańka Wstańka. Później wkleję zdjęcia.

A co do ubierania to u nas nie inaczej. Tragedia. Choc jakby ostatnio już mniej się buntuje niż kiedyś.

dziś Maja dostała od babci kombinezon i czapke z szalikiem oto zdjęcia a na nich niezadowolona córcia bo mama ubrała

xerf5e.jpg

2niy6ia.jpg

reklama
Do góry