reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

sliczna ta posciel, tylko ze troche bez sensu kupowac na jeden raz... U mnie raczej bedzie jasny kocyk i jakies ajsne polarowe ubranko dla Jasia :-)
olineczka - my tez chrzcimy w styczniu :-)

reklama
Mysz masz racje:tak: Mam kocyk w pastelowych kolorach i będzie w sam raz. Szkoda mi ponad 50 zł, a zresztą Piotrek już używa spacerówki i pościel by się nie sprawdziła

Jeszcze chwila i trzeba bedzie zaopatrzyc sie w zabezpiecznie różnej maści, blokady do szfek i szuflad, zabezpieczniea kontaktów,
Macie to już za sobą...?

Jeszcze chwila i trzeba bedzie zaopatrzyc sie w zabezpiecznie różnej maści, blokady do szfek i szuflad, zabezpieczniea kontaktów,
Macie to już za sobą...?

Mnie to ominie;-)

Ale jak oglądałam ostatnio program o oparzonych dzieciaczkach:no::no::no: to jest u mnie zakaz stawiania czegokolwiek gorącego w poblizu 3 metrów od Quintusia, nawet jak spi w łózeczku.

No i wczoraj podawali w wiadomosciach spaliło się dwóch chłopców (4 lata) bawili się zapałkami:no::no::wściekła/y:

reklama
O Jezu... Straszne :-(
Ja sie bede bala upadkow Jasia bo w przedpokoju i w kuchni mamy kafelki na podlodze a w pokojach drewniane panele... Tylko u Jasia bedzie jakis dywan, ale przeciez nie utrzymam go w jednym pokoju...

aha - skusilam sie i kupilam Jasiowi jednoczesciowy kombinezon - za cale 5zl :-D Zobaczymy ile bedzie wart i czy sie sprawdzi :-)

Do góry