reklama
Noukie
Majowa mama 2007
sliczna ta posciel, tylko ze troche bez sensu kupowac na jeden raz... U mnie raczej bedzie jasny kocyk i jakies ajsne polarowe ubranko dla Jasia :-)
olineczka - my tez chrzcimy w styczniu :-)
Bardzo dobry pomysł z tym kocykiem no i zawsze sie potem przyda
Kluliczek
Babka z laską
A ja spróbuje coś uszyć do wózka, będę miała odskocznie, bo będę od czwartku raczej unieruchomiona z powodu paluchów. Może Jasiek polubi dźwięk maszyny do szycia, będzie zagłuszać moje jęki .
Noukie
Majowa mama 2007
Jeszcze chwila i trzeba bedzie zaopatrzyc sie w zabezpiecznie różnej maści, blokady do szfek i szuflad, zabezpieczniea kontaktów,
Macie to już za sobą...?
Mnie to ominie;-)
Ale jak oglądałam ostatnio program o oparzonych dzieciaczkach to jest u mnie zakaz stawiania czegokolwiek gorącego w poblizu 3 metrów od Quintusia, nawet jak spi w łózeczku.
No i wczoraj podawali w wiadomosciach spaliło się dwóch chłopców (4 lata) bawili się zapałkami
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
O Jezu... Straszne :-(
Ja sie bede bala upadkow Jasia bo w przedpokoju i w kuchni mamy kafelki na podlodze a w pokojach drewniane panele... Tylko u Jasia bedzie jakis dywan, ale przeciez nie utrzymam go w jednym pokoju...
aha - skusilam sie i kupilam Jasiowi jednoczesciowy kombinezon - za cale 5zl Zobaczymy ile bedzie wart i czy sie sprawdzi :-)
Ja sie bede bala upadkow Jasia bo w przedpokoju i w kuchni mamy kafelki na podlodze a w pokojach drewniane panele... Tylko u Jasia bedzie jakis dywan, ale przeciez nie utrzymam go w jednym pokoju...
aha - skusilam sie i kupilam Jasiowi jednoczesciowy kombinezon - za cale 5zl Zobaczymy ile bedzie wart i czy sie sprawdzi :-)
Podziel się: