reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

ewitka dzięki :-). teraz muszę wypchnąć męża do załatwiania, bo to jego konto.
Własnie siedzę nad worami ciuchów :-D. Dostałam od sąsiadki po jej synu i jakiś kuzynkach :-D. W różnym stanie, ale np. jest nieużywana pościel :szok:. Jestem zachwycona, bo na lako odpadnie mi troche zakupów :-). Musimy kupić jej jakąś bombonierkę w podziękowaniu. A ona się mnie pytała czy się nie obrażę, że mi te ciuszki proponuje :-D.

reklama
ta wyglada troche jakby byla z jakiejs Desy czy cos w tym stylu :-)
Wydaje mi sie ze kiedys widzialam w jakims hipermarkecie no ale to bylo jeszcze zanim bylam w ciazy...
Pewnie kupie plastikowa i bede ja wyparzac wrzatkiem i tyle.

co do szklanej tarki to chyba hcodzi o takie, bo ja pamietam,. ze moja babcia tką własnie dla mnie miała ui tarła mi jabłka

wozek bee bee jest super. moze i ja sie na niegov skusze.

nie rozumiem tlyko, bo cos pisałyscie, ze lekarze cos tam narzekaja na wozki. jakie wozki? i co jest powodem narzekan i ew, skrzywien kregosłupa.

oj bliska jestem pozytywnej decyzji ale nie moge go nigdzie dopasc w sklepie zeby go sobie pooglądać chyba wybiore się do gdyni na objazd po sklepach z wózkami -może znacie adresy z dużym wybrem w trójmieście - oprócz akpolu - jakoś go niecierpie za ten wieczny bałagan i syf, i mama i ja :tak:???

SIMAMA - wiem ze w Gdyni vis a vis dworca PKP jest taki w sumie nieduzy sklepik w ktorym sa wozki i co calkiem sporo - nie stety nie znam adresu, ale jak zapytasz ludzi to pewnie Ci powiedza. Akpolu tez nie lubie - ani tego w Gdyni, ani tego w Gdansku tez..

A tak to niestety nic innego do glowy mi nie przychodzi.

reklama
Do góry