reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Mój wózek to bebe confort - gondola + stelaż. Kupiłam używany na allegro i jestem bardzo zadowolona. Całość może lekka nie jest ale do mieszkania zabieram i tak tylko gondolę, która zresztą bardzo łatwo się wypina.Na zmianę mam już przygotowaną spacerówkę graco. Lubię tą firmę bo wózeczki są naprawdę lekkie. Dla mnie to był priorytet. Kiedy starsza córka była mała od początku do końca jej jeżdżenia w wózku wystarczył nam właśnie graco (model voyager, nie wiem czy takie jeszcze są). Ważył coś ponad 7 kg. Jego jedną z niewielu wad (bo każdy wózek je ma) były plastikowe kółka. Spacerówka dla synia ma już koła z gumy.Martwi mnie tylko, że przesiadka do spacerówki może wypaść na najzimniejsze miesiące bo mały będzie już za długi do gondolki:-(

ok, dziewczyny, widzę że wywołałam burzę ale od lekarzy nasłuchałam się wiele na temat wpływu wózka na dziecko (może jestem przewrażliwiona ale jestem rok i 5 miesięcy po operacji kręgosłupa) - niby wózek powinien mieć mega dużą dla dziecka gondolę i dobrą amortyzację, ja mam taki ale jest niestety ciężki na pompowanych kołach, ale mąż nie bardzo narazie się zgadza na "przesiadkę "w lżejszy, bo chce jak najdłużej chronić małego, ja upatrzyłam sobie ostatnio "BARDZO NIEKOSMICZNY" I NIE TRENDY NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (240418256) - Aukcje internetowe Allegro
PODOBNO WAŻY 6,6 KG na krótkie i niemrożne wypady jak znalazł , ale pewnie znowu mnie "objedziecie";-)

jeszcze raz wszystkie obrażone dziewczyny - PRZEPRASZAM...
w końcu musimy żyć w zgodzie:tak:

Dziewczyny gdzie trzeba szukać szklanej tarki? W sklepach dla dzieci czy z wyposażeniem domu? Na allegro niestety nic nie znalazłam :-(

a czemu SZKLANA...jest lepsza niż plastikowa(jak byłam mała moja mama uzywała plastikowej. Jeszcze ją nawet ma)?..nieznam się.

reklama
Ja mam identyczną jak ta z aukcji :tak: Dostałam w spadku, bo krazy po rodzinie od jakiegos czasu ale ja jeszcze nie uzywałam... ale ponoć u wczesniejszych posiadaczy sie sprawdzała :tak:

Do góry