reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Marti dzięki za pomysł z odrysowaniem rączki w albumie też tak zrobię:-D.

A co do allegro to zawsze cwaniaką ujdzie na sucho.:wściekła/y:

reklama
joanko, mi się podoba 4 aukcja, ale za tą cenę to rzeczywiście kupisz coś w sklepach, które polecały dziewczyny, mozesz tez zajrzeć do C&A :tak:

Zakup żelu ułatwiającego zasypianie był bardzo chybiony - Piotrek ma dzisiaj zsypaną całą buzię :wściekła/y::-( Chyba ja go zużyję i wrócimy do kąpieli w oilatum.

Joanko mi się najbardziej podoba też 4 aukcja.

Ja dziś zakupiłam dla Rafałka rajstopki i balsam jonsona ułatwiający zasypianie tylko widzę że może być problem z wysypka, oby nie. Ale na razie nie stosuję bo mamy żel z oliwką (balla delfi- bardzo fajny). Poczekam aż się skończy bo potem czeka w kolejce zel z jonsona co dostałam więc dokupiłam dzis balsam.

Cześć

No więc byliśmy na zakupach :)

1. Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dresik dla Hani - doszłam do wniosku że SMyk i H&M śmierdzą - i od dzisiaj kupuję tylko w Kapp Ahl (centrum Matarnia tylko kawałek dalej). Oczywiście żartuję, bo chyba bym zbankrutowała, ale mają dużo większy wybór i dużo ładniejsze rzeczy niż w tych dwóch sklepach - tzn CoolClub który głównie jest w smyku ma bardzo ładne rzeczy, ale akurat w matarni rzadko kiedy znajduję jakiś ciuch który naprawdę mi się podoba i byłabym skłonna kupić. No i ceny też nie są niskie.
No a Hani kupiłam dresik zeby miała w czym chodzić - jeszcze kurteczka by się jej przydała ale to chyba na ciuchach już, bo szkoda mi stówy na kurteczkę na dwa miesiące, bo potem już pewnie kombinezon będizemy używać. Właśnie kurcze nie pamietam w czym Ignac chodizł na jesieni.... No ale bylo cieplej w zeszłym roku.

2. kupiłam dla Hani rękawiczki bo jej łapki marzną na spacerach bo zwykle śpi na "ręce do góry"

3. kupiłam nawilżacz powietrza do domu HumyM6 firmy Pur Line, zobaczymy jak się będize sprawdzać - ale od czasu ochłodzenia Ignac po prostu katastrofę ma w nosie - same suche gluty, w nocy bardiz ciężko oddycha nieraz. Hania lepiej sobie radzi ale nie mam zamiaru spędzić kolejnej zimy bez nawilżacza i dlatego kupiłam. Nie wiem czy to bedize udany zakup zobaczymy. Mam nadzieję że tak bo jak nie to mnie mąż poweisi za uszy :)
Jutro jedzie go odebrać dopiero, bo zamówiłam przez internet.

4. Kupiłam dla Ignaśka i Hani (no bo jak zabawki kupuję to dla nich obu) tablicę magnetyczną do rysowania - jest full wypas, firma TOMY, polecam - nie możemy z mężem się nią nacieszyć :) Mam nadzieję że się za bardzo nie popsuje zanim Hania nie podrośnie na tyle żeby na niej rysować. Jak potrzebujecie na prezent dla dziecka jakiegoś to taka tablica to super sprawa.

Pozdrawiam

Agnieszka

A my dzisiaj kupiliśmy kapitalną czapeczkę - juz taką cieplejszą - pani szukała i szukała bo nie mogła uwierzyć że nasz synuś ma taki spory łepek - bo wcale tak nie wygląda :-D:-D

super fajowe buciki - takie bamboszki zeby mu nozki w skarpetkach nie marzly :-):-) i fajowego bodziaka z długim rekawem - a za wszystko zaplacilismy raptem 30 zloty :tak:

Ja muszę zakupić te gryzaczki od Tomiego co macie, nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest, czy tego nie można kupić w sklepie? Szkoda mi kaski na przesyłkę zwłaszcza że wiem ile kosztuje pzresyłka a ile żądają czasem na Allegro za nią:wściekła/y:. No i muszę zakupić kombinezon jesuenny-wczoraj ubrałam Maciusia w zimowy bo było zimno naparwdę a jechaliśmy właśnie na ciuchy (niestety otwarte do 18 a nie do 19 jak myslałam) i synuś mi sie ugotował prawie:-D, przynajmniej wiem ze zimą nie zmarznie. Mo i co z tymi nawilżaczami-sa konieczne? Nie wiestarczą takie na kaloryfer?

Hmm..świat dziecka-nie ma u nas blisko- mam smyka i exclusive baby ale popytam. Body z długim kupiłam ostatnio w secondzie, kilka sztuk za 3,80 zeta:-D, bo też się zorientowałam ze nie mam jakby co, ale mam tylko jedne rastopki więc musze poszukać jeszcze jakichś fajnych.
Aletko dzięki za info o pampersie, Ty zawsze wszytko wiesz naprawde jak to któraś napisała Koleżanka:laugh2:

reklama
Do góry