reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

kluliczku wspołczuje...ale allegro chyba powinnno zwracac pieniadze za aukcje. Ja zamierzam poprosic o zwrot za pajacyki. Wczoraj napisałam gosciowi ze jak do piatku pajacyków nie otrzymam to wystawiam negatywy ( dwa) Aukcja sie skonczyła 8 lipca! i z poczatku kontak był super domawialismy sie i staneło na tym ze 30lipca wysłalam pieniadze bo sie spotkac nie moglismy.
no i czekam.......
Aletko-Allegro nie zwróci Ci pieniędzy bo o ile się nie mylę musisz najpierw zgłosić sprawę na policję a potem dopiero Allegro może coś wypłacić ale tylko jeśli suma pzrekracza coś tam, a jeśli pzrekracza to też oni mają jakąś granicę wypłąty odszkodowania. Musisz poczytać. To niestety ryzyko, mnie się nie zdarzyło żebym jako Spzredająca nie pzryjęła towaru z powrotem i nie odesłała pieniędzy jeśli ktoś nie jest zadowolony jednak zostałam sama oszukana-owszem:-(, taka sparwiedliwość.

reklama
Joanko-3 i 4 sa fajne ale wygodniejsze jest 3 (body), jednak cena z pzresyłką nie taka niska więc sprawdziłąbym ciuszki w 5-10-15 lub H&M( tam zwłaszcza). Są piekne, możesz dotknąć, i nie płacisz za pzresyłkę i nie czekasz.

Włąsnie, dlatego ze nikt nie chce się dalej denerwować i cackać z policją to oszuści mają dobzre na Allegro. tak jak ta od Kluliczka, najpierw zrobiła sobie dobra opinię a potem na drogiej rzeczy nakradła. zarobiła jakieś 3 tys, konto zawieszone, dane mogły być nieprawdziwe choć nie wiem co z kontem bankowym, a teraz założy sobie nowe konto na Allegro.
tak w ogóle to nie mam w co ubierać maciusia-nie ma pzrejściowego kombinezonu-muszę do second -handu skoczyć, widzę ze tu to popularna forma zakupów a bałam się bo wiele osób ma o tym złe zdanie:zawstydzona/y:

Ja też już małego wrzucam w śpiworki :tak: Zimno już jak nie wiem a to moim zdaniem najlepsze wyjście... Takto pewnie wstawałabym co chwile sprawdzac czy sie nie odkrył ;-)
Kurcze nie wiedziałam ze ożna sie odwoływac na allegro co do komentarzy... Sama też nigdy nie wystawiałam negatywa bo sama nie chciałam go dostać. No a raz zdarzyło sie ze mąż coś tam sobie kupował do kompa a koleś później jednak stwierdził ze ta czesc jest zepsuta i do tranzakcji nie doszło. Byc moze facet swierdził ze za niska cene wylicytowano i ściemy walił :wściekła/y: No ale po coś przeceiz są te wsyzstkie ceny minimalne itp. Mamy jeszcze ten komentarz zaległy, jeszcze nie wystawilśmy wiec chyba zastanowie sie nad negatywem...

Ja tez nie wiedziałm że mozna sie od negatywa odwołać:sorry2:

A o śpiworku też muszę pomysleć bo zimno i mały w nocy ma takie zimne ręce, że szok a przykryty po uszy, body na długi rękaw, na krótki i pajacyk, a może to nie wystarcza?
Dzis w nocy brałam go do siebie, żeby go ugrzać:baffled: bo mi sie wydawało że tak zmarzł:baffled:

Aniu jak mój zaczął mieć nocami zimne rączki to zaczęłam mu zakładać "łapki niedrapki" i jest ok :tak:

Takie bez paluszków? Mam dwie pary, tez zacznę zakładać. A Twoja pociecha jest tylko 5 dni starsza od mojej:-D

Tak takie pełne "woreczki" bez paluszków :tak: Myślałam ze moze juz beda za małe ale sa akurat :-) A rączki juz mu tak urosły ze opaski ze szpitala juz bym nie wcisnęła ha ha. Ostatnio odrysowywałam dłoń w albumie i nawet mi sie udało :-D Oczywiscie na śpiocha musiałam wiec tylko troche paluszkami ruszał ;-)

reklama
Do góry