reklama
agask
nałogowiec
Szerlok, a może czas na większy rozmiar,wiem, że to może aż nieprawdopodobne, ale u nas takie wpadki zwykle oznaczały czas na zmianę wielkości. Cóż dzieci rosną... ;-) ja za każdym razem muszę patrzeć na rozmiar ciuszków, bo na oko zawsze wybieram za małe.
agask ale ja uzywam trojki!!! na początku byly ok, ale teraz??? no co założe to klops.
nie wiem moze rzeczywiscie na probe kupie jedna sztuke 4, ale nie chce mi sie wierzyc, ze to juz czas. moze trafiłam na jakas trefna paczke pampek.
nie wiem moze rzeczywiscie na probe kupie jedna sztuke 4, ale nie chce mi sie wierzyc, ze to juz czas. moze trafiłam na jakas trefna paczke pampek.
SIMAMA
majowa MAMA 2007
my od wczoraj jesteśmy na 4 huggies !!!
jednak TYLKO huggiesy są ok, są sztywne, dobrze przylegają i trzymają się, nie zjeżdżją z tyłeczka itp. pampersy są do d. są jak dla mnie za miękkie i niestabilne na dziecku,
przynajmniej wg mnie,
więc KONIEC eksperymentów TYLKO HUGGIESY!!!
jednak TYLKO huggiesy są ok, są sztywne, dobrze przylegają i trzymają się, nie zjeżdżją z tyłeczka itp. pampersy są do d. są jak dla mnie za miękkie i niestabilne na dziecku,
przynajmniej wg mnie,
więc KONIEC eksperymentów TYLKO HUGGIESY!!!
Piotr podlaczyl zasilacz do hustawki.wspaniala sprawa-mala byla zafascynowana i hustaniem,i melodyjka (leci 7 jedna po drugiej ,wiem,ze po jakims czasie uszy beda wiedly,ale coz,trzeba sluchac )i nowymi zabawkami normalnie "zawodnik odpadl"
jejku dziewczyny wy juz 4 używaie a ja jestem na huggiesach newbornach 2 i jeszcze nie są małe chociaż myśle że to ostatnia paczka bo odkąd Kubus dostaje nan ha1 to widocznie zaczął przybierać na wadze i wkońcu wczoraj wyrósł ze swojego pierwszego ciuszka tzn zakładam mu pajacyka po kąpieli a tu jak wyprostuje nózki to ciasno a jeszcze tydzien temu był dobry:-) ale moja chrześnica tego pajacyka nosila zaledwie 2 tygodnie więc cieszy mnie fakt że synek przybiera wkońcu na wadze:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A Pawełek dostał od cioci na imieniny pałąk-grzechotkę do wózka-fotelika-łóżeczka (PALAK LUK DO WOZKA FOTELIKA nowosc SUPER (213015779) - Aukcje internetowe Allegro) świetna sprawa.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ja też jeszcze używam Huggiesy Newborn 2, bo synek ma umiarkowanie pulchne nóżki i są na niego akurat, Pampersy 2 nie są w stanie pomieścić jego kupki, jak pieluszka jest trochę zsikana, więc tak wykańczam paczkę, jak wiem, że nie powinien zrobić kupki - synek jest przewidywalny i ma raczej stałe pory kupkania poprzedzone płaczem i stękaniem.jejku dziewczyny wy juz 4 używaie a ja jestem na huggiesach newbornach 2 i jeszcze nie są małe...
reklama
Betka - jaka hustawke macie - fishera 3 w 1?
Myszka - przyszedł już ten bujal fishera do Ciebie? Jak tak - to na ile pozycji sie rozkłada i jaki ma pałąk (do noszenia czy tylko na zabawki)?
mam dokladnie taka,jak z linka:
http://www.allegro.pl/item211575335_hustawke_firmy_fisher_price_sensory_swing.html
co do lezaczka,to palak nie nadaje sie do noszenia,tylko na zabawki.
Podziel się: