reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

kuwa wyjde z siebie z tymi pampami. no co montaż to wypadek - kupa lekko sie wysmyka jak biorę kacpra ne ręce. chyab bez otwierania kolejnej paczki wyprobuje huggies albo rossmann

reklama
Szerlok, a może czas na większy rozmiar,wiem, że to może aż nieprawdopodobne, ale u nas takie wpadki zwykle oznaczały czas na zmianę wielkości. Cóż dzieci rosną... ;-) ja za każdym razem muszę patrzeć na rozmiar ciuszków, bo na oko zawsze wybieram za małe.

agask ale ja uzywam trojki!!! na początku byly ok, ale teraz??? no co założe to klops. :wściekła/y:

nie wiem moze rzeczywiscie na probe kupie jedna sztuke 4, ale nie chce mi sie wierzyc, ze to juz czas. moze trafiłam na jakas trefna paczke pampek.

my od wczoraj jesteśmy na 4 huggies !!!
jednak TYLKO huggiesy są ok, są sztywne, dobrze przylegają i trzymają się, nie zjeżdżją z tyłeczka itp. pampersy są do d. są jak dla mnie za miękkie i niestabilne na dziecku,
przynajmniej wg mnie,
więc KONIEC eksperymentów TYLKO HUGGIESY!!!

Piotr podlaczyl zasilacz do hustawki.wspaniala sprawa-mala byla zafascynowana i hustaniem,i melodyjka (leci 7 jedna po drugiej :szok:,wiem,ze po jakims czasie uszy beda wiedly,ale coz,trzeba sluchac :-D)i nowymi zabawkami :-D normalnie "zawodnik odpadl" :-p

jejku dziewczyny wy juz 4 używaie a ja jestem na huggiesach newbornach 2 i jeszcze nie są małe chociaż myśle że to ostatnia paczka bo odkąd Kubus dostaje nan ha1 to widocznie zaczął przybierać na wadze i wkońcu wczoraj wyrósł ze swojego pierwszego ciuszka tzn zakładam mu pajacyka po kąpieli a tu jak wyprostuje nózki to ciasno a jeszcze tydzien temu był dobry:-) ale moja chrześnica tego pajacyka nosila zaledwie 2 tygodnie więc cieszy mnie fakt że synek przybiera wkońcu na wadze:-)

Betka - jaka hustawke macie - fishera 3 w 1?
Myszka - przyszedł już ten bujal fishera do Ciebie? Jak tak - to na ile pozycji sie rozkłada i jaki ma pałąk (do noszenia czy tylko na zabawki)?

jejku dziewczyny wy juz 4 używaie a ja jestem na huggiesach newbornach 2 i jeszcze nie są małe...
Ja też jeszcze używam Huggiesy Newborn 2, bo synek ma umiarkowanie pulchne nóżki i są na niego akurat, Pampersy 2 nie są w stanie pomieścić jego kupki, jak pieluszka jest trochę zsikana, więc tak wykańczam paczkę, jak wiem, że nie powinien zrobić kupki - synek jest przewidywalny i ma raczej stałe pory kupkania poprzedzone płaczem i stękaniem.

reklama
Do góry