reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

zamowilam ten lezaczek :-) Ale bedzie numer jak jako jedyny pokocha wibracje :-D Choc mala mam nadzieje na to ;-)

reklama
fajny ten leżaczek, ale drogi:-(
my też sadzamy małego w foteliku samochodowym, choć bardzo mi sioę to nie podoba - leżaczek byłby lepszy.
Jak myślicie, do ilu miesięcy życia dziecka się przyda?

Hejka
No to nasz maluszek odwrotnie bardzo lubi wibracje w swoim lozeczku, i zdaza sie ze przy nich usypia :)
Ja tez zastanawiam sie nad lezaczkiem badz hustawka i nie wiem co lepsze, zwykly lezaczek mam ale chcialam tez z wibracja.

Zuzia a potem wlasnie zostaje fotelik samochodowy i krzeselko jak maluch bedzie juz siedzial.

:)

ja nadal nie wiem co z tym lezaczkiem bujaczkiem. ja bym go kupila od razu, ale mariusz jest przeciwny i juz sama nie wiem kto ma racje. fakt, ze cena jest wysoka, ale zostawie go dla drugiej dzidzi, a poza tym na pewno lepiej sadzac w tym dzidzi niz w foteliku, bo ja mam wrazenie, ze kacper mi sie w nim gniecie.

szerlock - ja wyszlam z zalozenia ze jak sie nie sprawdzi to zawsze mozna sprzedac :-) Uzywane ( w dobrym stanie) na Allegro chodza po okolo 110- 120zl wiec wiele sie nie straci.
Moj maz moze tez bylby przeciwny ale oczywiscie zostanie postawiony przed faktem dokonanym :-D Ale o tym mu powiem - nie chce zeby przezyl takei zaskoczenie jak przy koniku bujanym :-D

chcę kupić taki bujaczek tylko mam kilka pytań:
1 - czy oparcie w bujaczku fishera rozkłada sie stopniowo czy tylko w dwóch pozycjach?
2 - czy pałąk jest stabilny i można za niego przenosić dzidzie w bujaczku czy służy tylko do wieszania zabawek?
3 - na ile potrzebny jest w bujaczku pałąk do przenoszenia? mi ise wydaje, że potrzebny

dzieki Roni za szybka reakcje

czy ktoś zna sie na nawilżaczach - co lepsze zimna mgiełka czy ciepła, ultradźwiękowy czy inny? musze szybko kupić, bo przez to suche powietrze codziennie budzę się z bolącym gardłem a mój mały ciągle kicha i pokasłuje

betka - jesli chodzi o tego sprzedawce lezaczka to moze to nie jest "rodlarz" tylko "rdowlasz"???? Bo ja u tego goscia kupilam lezaczek i tak wlasnie patrze ze podobny ma nick to Twojego rodlarza...

reklama
mysz doszłysmy juz z betka, ze to ten co piszesz:tak:.

nawilzacz najlepiej z zimną mgiełka

nadal nie wiem czy kupic ten lezaczek? mąż przeciwny, ale jak ja moge odebrac radosc dzidz? chyba zamowie zaraz.

po szybkiej konsultacji z męzem zaraz zamawiam. jea jea, ale sie ciesze.

Do góry