reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Wydaje mi sie ze ktos podawal link do maty - ja kupilam osobno mate prostokatna i osobno uzywany palak z zabawkami "Slon bawialski" za 15zl wiec zrobilam bardzo dobry interes i uwazam ze jest to fajny pomysl bo mate bedzie mozna wykorzystac rowniez i potem jak Jasio bedzie wiekszy :-)

Co do lezaczka to jeszcze nie przyszedl - pochwale sie od razu jak go dostane :-)

Jesli chodzi o pieluchy to mam jedna nienapoczeta paczke Newbornow Pampersa i zastanawiam sie czy je otworzyc i uzywac czy odsprzedac znajomej. Otworzylam dzis Huggiesy 3 ale wydaja mi sie jeszcze za duze troche...Poczekam az Jasio zrobi kupe i czy nie ucieknie ona z tej pieluchy :-D

No i Huggiesy sie nie sprawdzily :-( Kupa wyszla obiema nogawkami o swicie :szok: Zanim Jasia doczyscilam i rozebralam do golasa to zesikal sie na przewijak i byl bardzo zadowolony :-D
Wrocilam do mniejszych Pampersow - widocznie waga Jasia nie przeklada sie na wielkosc jego tylka :-D
Mam paczke 78 sztuk wiec mysle ze zdaze zuzyc - tak mniej wiecej na niecale 2 tygodnie mi to wystarczy.

szerlock - napisalam do faceta czy wyslal bo tak sobie pomyslalam ze moze byc na urlopie albo cos w tym stylu, ale odpisal ze wyslal, wiec mam nadzieje zej utro dojdzie :-) Chociaz tu do Gdanska wszystko dociera jakos bardzo powoli :baffled:

Ja postanowiłam, że znajdę jakiś pałąk na zawieszenie zabawek i zawieszę je nad zuzią, a ją samą położę na jakąś kołdre z kolorową poszewką, bo kasy nie mamy za dużo, a ta mata to super sprawa wg mnie, bo jak widzę jak mała gada z karuzelą, to bym jej wszystko kupiła ...:-:)happy2:

gaaliyah ja tez bym wszystko kupiła a tu kasy malo, a mamy teraz spore wydatki mieszkaniowe i gdyby nie zdrowy rozsadek mariusza to chyba konto bylo by puste. ale i tak chociaz kupilismy kacperkowi na allegro ten lezaczek, a ile musialam o niego marudzic i przekonywac, ze to potrzebna rzecz. wiem, ze wiecej tak drogiej rzeczy to juz nie kupie na razie. kupilismy mu tez krowke pozytywke - taka zabaweczka a 36 zł pochłonęła. w tym miesiacu wydałam 200zł na zabawki wiec teraz koniec na razie. ale wykupiłabym wszystko - pewnie tak jak wy wszystkie,a możliwosci z deka ograniczone. taka hustawka co ma betka tez zajebista rzecz, mate tez bym kupiła, ale chociaz pokombinuje z tym basenikiem, no bo to wsyzstko tyle kosztuje. a tu jeszcze poterzbne łózeczko turystczne, ciuszki, bo powoli sie koncza rozmiary, a teraz sa wyprzedaze. ech... głowa boli

któraś na allegro kupiła pałak za 15 zl tylko nie pamiętam ktora. przejrzyj posty :-)

napisała szerlock
któraś na allegro kupiła pałak za 15 zl tylko nie pamiętam ktora. przejrzyj posty :-)[/quote]

chyba myszka:happy2: mysz dawaj koleżance linka:-D

reklama
u nas mata się baardzo przydała. Bylismy w szpitalu, gdy ją kupiłam. szkoda mi było małego, który albo widział białe szczebelki łóżeczka, albo sufit :-( Mi nie zawsze chciało się z nim gadac:zawstydzona/y:, a poza tym też jakoś sie czasem nudził, no i poszłam do sklepu i kupiłam. Przepłaciłam, ale co tam. Musiałam mieć to szybko. No i przez ten tydzień, gdy miał już matę, zauważyłam u niego niesamowite postepy - częste uśmiechy, guganie, obserwowanie :-)
Nie żałuję zakupu!

ale faktem jest, że wystarczyłby pałąk, bo to na czym leżał, było absolutnie obojątne :)))

Do góry