reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Myślę Aletka, że pałąk w zupełności wystarczy, mata w zasadzie wiele się nie różni przecież.

Kupiłam tez ostatnio synkowi taką grzechotkę na wózek (wiecie przypięte na dwóch końcach budy wózka) - miałam w ręce 3 różne i po przemyśleniach kupiłam taką zwykłą, najtańszą (za 15 zeta), jak na razie mały jest zachwycony - napatrzeć się nie może :-) Gada z nia i się śmieje, aż do zaśnięcia!

Na takie gadżety naprawdę nie trzeba dużo kasy :tak:

reklama
no ja dzis rano dostałam i jestem super szczęśliwa i zadowlona i w ogole to bym kupiła takich pięc widząc takie zdziwienie i obserwacje na twarzy moejgo kacperka, a po zapoznaniu intensywnie gugał,kwiczał, śmiał się:szok: szok. chyba mu sie podobało. wibracje na razie podobaja sie, bo nie protestuje. naprawde baaardzo udany zakup. z reszta widze, ze w tym sezonie te leżaczki bujaczki to jakis szał. na allegro idą jak ciepłe bułki a i na forum widze zdjęcia właśnie w tych leżaczkach. to bardzo praktyczna rzecz, bo mozna wszędzie go zabrac - na działke, do znajomych, no prawie wszędzie.

to ja bylam ta osoba ktora palak kupila na Allegro, ale nie do konca to byl palak tylko tzw "slon bawialski" - za 15zl bo uzywany :-) Ale w stanie po prostu idealnym tak wiec interes swietny zrobilam :-)
Nowy jest niestety drogi :-(

SŁOŃ BAWIALSKI-FISHER PRICE - OD SS (212424562) - Aukcje internetowe Allegro

A ja lezaczka jeszcze nie dostalam :-( Mam nadzieje ze jutro przyjdzie...
Szerlock - przyszedl Ci poczta czy kurierem????

Synek właśnie dostał od cioci pałąk Baby Mix, świetna sprawa, tylko zastanawiam się, czy i jak jak go można wykorzystać zamiast maty edukacyjnej, do czego go przymocować.
Moja siostra była napalona, żeby kupić małemu matę, ale jak jej pokazałam huśtawkę, to zaczęła się zastanawiać czy nie lepsza dla małego, choć dużo droższa.

Jeśli któraś ma dostęp do REALa, to polecam body całkiem dobrej jakości, 100% bawełna po... 3,50!!!! Body jest z krotkim rękawem, różne kolory i rozmiary. Żałuję, że kupiłam tylko 3, bo cena naprawdę dobra, a body po praniu nadal w dobrym stanie - nic się nie porozciągało, nie sprało, ani żadne takie.

Były też t-shirty w tej samej cenie, ale nie wiem jak z jakoscią, bo nie kupowałam.

W realu sa takze komplety disney bluzeczka + półśpioszki za 10 i 15zł, pieluszki happy jumbo pack za ok 37zl.

A dzis u mnie w Tesco byl plyn do plukania Jelp 2l za 4,50 :)

mysz ja zamawiałam u baby maxx i kurier przywiozl dzis rano. kase przelałam w poniedzialek wieczorem, wiec przelew wszedł we wtorek rano. a dzis juz leżaczek. u kogo kupowałas?

reklama
moj post :)) + mozna go zaczepic o szczebelki łozeczka tez tak robiłam.
Tak go mam zaczepionego, ale łóżeczka nie wyniosę do drugiego pokoju, a mały nie chce sam leżeć za długo w łóżeczku. Zastanawiałam się jak go zaczepić na podłodze, jak małego położę na kocyku.

Szerlock, a który model leżaczka kupiłaś?
Krupko, te bodziaki są zapinane na metalowe czy plastikowe napki? Bo ja ostatnio widziałam takie z plastikowymi, a kiedyś kupiłam takie extra też za 3,50 z metalowymi.

Do góry