reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
my mamy dokladnie taki wlasnie,jak na zalaczonym rysunku :-)wprawdzie mala nie lubi wibracji,ale zabawki na palaku to rewelka-gada z nimi ("agu", "aaa", "eee", "agi" i tym podobne :-))

lezaczek mam podobny i to jest fajna rzecz długo służy dopóki dziecko nie zacznie siadać. Ale wibracje są do d... Nie włączałam bo po postu mnie przerażały jakoś... Mimo to warto kupić taki leżaczek :) Dużo lepsza jest opcja bujania!! To wykorzystywałam

Aga

zgred piszesz o leżaczku czy o tej hustawce co ma betka? bo juz nie wiem.
betks to ty jaki masz? ten z linku zgreda czy ten fisher price'a?
pogadam z menżem i moze kupimy ten za 139 bujaczek.

ja mam obie rzeczy,ale na razie korzystamy z bujaczka.poszukaj na allegro nicku "Rodlarz"-on mial najtaniej te gadzety :-)

Wiecie troche Wam zazdroszcze bo ja na raize nie mam potzreby kupowania malemu czegokolwiek ciuszkow ma az nadmiar ( po Igorze po corce szwagra po blizniakach mojej kuzynki i od syna znajomej) zabawek tez sporo po Igorze .
Ma tez klaruzele na ktora sie pokusilismy jak Igi był maly hustawka tez jest (ale taka najzwyklejsza) bo Igor dostał od ciotki. Do tego teraz mamy wziasc od szwagra lezaczek . W sumie fajnie ale czasem brakuje mi tej radosci z kupienia jakies zabawki czy ciuszka
Choc juz widzialam kilka fajnych grzechotek i chyba sie skusze:-):-p Jedyne zostaje mi teraz kupowanie dla Igora niedawno kupilismy mu sandałki bo buty to sie na nim pala:-D

reklama
Do góry