reklama
M
mamaoli
Gość
asia fajniutkie :-)
a do mnie własnie przyszła paczka z ciuszkami ktora zamowiłam przez neta-
-4 małe czapeczki(2biale 1rózowa,i 1 zolta
-2 pary skarpeteczek
-3 kaftaniki
-4 body
-4 pajace
i to wszystko za 25zł-33zł z przesyłka ale jestem szczesliwa bo juz troszke mam oczywiscie to sa rzeczy uzywane,ale nie sa wogole zniszczone.
Zadzwoniłam do mamy ucieszona z zakupu,a mama mnie op...ze kupuje uzywane rzeczy dla dzidziusia-juz wiecej nie pochwale sie niczym
-4 małe czapeczki(2biale 1rózowa,i 1 zolta
-2 pary skarpeteczek
-3 kaftaniki
-4 body
-4 pajace
i to wszystko za 25zł-33zł z przesyłka ale jestem szczesliwa bo juz troszke mam oczywiscie to sa rzeczy uzywane,ale nie sa wogole zniszczone.
Zadzwoniłam do mamy ucieszona z zakupu,a mama mnie op...ze kupuje uzywane rzeczy dla dzidziusia-juz wiecej nie pochwale sie niczym
Gaal
Fanka BB :)
żyrafko, nie martw się reakcją mamy prawdą jest, że ciuszków na początek nie opłaca się kupować nowych, bo dziecko szybko rośnie ( no chyba, że " na wyjście ze szpitala"), ale czasami przepłaca się i nie ma to sensu, poza tym - zawsze coś się dostanie od znajomych ( i to będą nowe ciuszki). Ja ostatnio zdziwiłam się reakcji mojej mamy, kiedy mówiłam jej, że chce łóżeczko z funkcją kołyski, o której pisała Agask. Moja mama wygłosiła swój pogląd, z którym ja absolutnie się nie zgadzam i już jej nic na temat łóżka nie powiem, chyba, że już je kupię, to jej pokażę ( mama powiedziała, ze nam je kupi - my sami sobie kupimy, a mama nam odda kaskę - tak się umówiłam).
kasro-gratuluje dziewczynki.
a mamy opinia juz sie nie przejmuje i tak wiem swoje ze dokonałam super zakupu,a prawda jest taka ze takie dzidziulki szybko rosna i zaraz bedzie trzeba kupowac nastepne.Nastepnym razem poprostu nic jej juz nie powiem i niczym nie pochwale.
Oczywiscie zebrało mi sie tez ze to jeszcze nie pora na kupowanie,bo przynosi pecha.Takie słowa juz zaczynaja mnie smieszyc.A kiedy bedzie pora w 9 miesiacu jak nie bede miała siły latac po sklepach,a moim marzeniem bedzie wywalic sie do gory brzuchem.Moje zdanie jest takie zeby pomału sobie wszystko kupowac a grubsze rzeczy zostawimy na marzec kwiecien.
A mamie wszystko wygarne ale to osobiscie(jedziemy na weekend),nie chciałam juz przez telefon kłócic sie.
a mamy opinia juz sie nie przejmuje i tak wiem swoje ze dokonałam super zakupu,a prawda jest taka ze takie dzidziulki szybko rosna i zaraz bedzie trzeba kupowac nastepne.Nastepnym razem poprostu nic jej juz nie powiem i niczym nie pochwale.
Oczywiscie zebrało mi sie tez ze to jeszcze nie pora na kupowanie,bo przynosi pecha.Takie słowa juz zaczynaja mnie smieszyc.A kiedy bedzie pora w 9 miesiacu jak nie bede miała siły latac po sklepach,a moim marzeniem bedzie wywalic sie do gory brzuchem.Moje zdanie jest takie zeby pomału sobie wszystko kupowac a grubsze rzeczy zostawimy na marzec kwiecien.
A mamie wszystko wygarne ale to osobiscie(jedziemy na weekend),nie chciałam juz przez telefon kłócic sie.
asia-m
Fanka BB :)
My mamy wiekszosc uzywanych rzeczy, lozeczko-kolyske dostaniemy, fotelik do auta pozyczymy, ciuszki prawie 3 worki wszystko uzywane ja cos nie cos na forum edziecka kupilam w doslownie smiesznych cenach, moja mama co rusz cos kupuje w lumpeksach, czasem uda mi sie cos kupic na allegro, lub ebay`u niemieckim, wiadomo ze czesc ciuszkow bedzie nowych wyprawka czy ciuszki tzw."wyjsciowe" ale fakt jest taki ze majac juz dwie duze dziewczyny widze ze czasem cos im kupimy a one po 2-3 razach ubrania staja sie juz za male. Moja mala jak sie urodzila do roku miala wszystkie ciuszki nowe, prowadzilam wtedy ciucharnie i sprzedajac po niej mialam na nastepne dla niej.
Teraz tez staram sie sprzedac zbedne ciuszki zeby moc znow cos dokupic dla malego, albo zaczne skladac na wozek
Teraz tez staram sie sprzedac zbedne ciuszki zeby moc znow cos dokupic dla malego, albo zaczne skladac na wozek
reklama
Podziel się: