Zgred - w Akpolu, z tego co słyszałam są najtańsze dodatki ( typu pieluszki tetrowe, kocyki, rożki itd), drogie są zaś wózki, więc chyba pod tym względem nie ma lepszego miejsca, ale jak są jakieś przeceny, to warto zaglądać do innych sklepów, żeby się w coś zaopatrzyć, wbrew pozorom w takim H&M ubranka nie są dużo droższe niż te w Akpolu, ale to różnie bywa..... ja ostatnio kupiłam 5 par body za 3 zł szukę w lumpeksie, skusiłam sie, bo każde z body było totalnie nie używane ( kobita prowadzi u mnie na osiedlu lumpeks z ciuchami z Anglii i co niektóre są całkiem nowe), ale po zakupie w lumpie pojechałam z mężem do CUBUSA i kupiłam dwa body i dwie małe czapeczki ( żeby mieć do szpitala), ale czapeczki były strasznie drogie ( 14,99 zł sztuka!), ale w ogóle to ciężko kupić takie małe czapusie dla niemowlaczków, wszędzie są duże.
Już powoli nakręcam się na to łóżeczko z funkcją kołyski, a szukamy jeszcze z moim mężem szafy do dziecka, do pokoju.... wiecie, gdzie są jakieś ciekawe w Gdańsku?