reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Kupiłam dzisiaj moskitierę ze stelażem - bardzo jestem zadowolona, bo oprócz tego, że praktyczne to fajnie wygląda :tak: Niestety kosztowała straszne pieniądza ale na synu oszczędzać nie będę :-)

reklama
ja nie miałam kupionego zadnego ubranka na rozmiar 56, bo wczesnie wiedziałam,ze Kacper bedzie większejszy. po urodzeniu od razu załozyłam mu 62 rozmiar, a teraz to juz nawet 68.

ktora z was kupowała na allegro ten album pierwszy rok zycia dziecka? chciałabym zamowic, bo sie zgapiłam troche, ale nie wiem, ktory warto, bo tak ze zdjec to niewiele widze.

Własnie dzis kupiłam ten album MOJE PIERWSZE PIĘĆ LAT na prezent dla mojej chrześnicy, super jest:tak: ogladałam podobne ale żaden mi sie tak nie podobal jak ten

no do mnie dzis przyszedl z allegro ten album moje pierwsze piec lat,ale powiem szczerze, ze jestem zadziwiona. wczoraj wysłany i to z czestochowy a dzis juz u mnie. fajowo, uciezyłam sie jak byk!!!!

reklama
My wlasnie wczoraj dostalismy taki album - ogladalam go z przyjaciolka w EMPIK-u i zachwycil nas :-D W ogole to polecam zakup wlasnie tam, bo przynajmniej w Gdansku mieli bardzo duzy wybor tych albumow :-)

Do góry