reklama
A.K&Z - chyba wszytskie sie z Toba zgodzimy i bysmy juz chcialy w tym tygodniu, ale asia-m to nie bardzo... Jej zyczmy zeby jeszcze tydzien wytrzymala, bo ma w niedziele kounie corki :-)
Kupilismy na allegro monitor oddechu (niby uzywany, ale tak naprawde to nie byl uzywany - o 140zl taniej niz w sklepie :-)) - chcemy zeby Maluszek od poczatku spal u siebie (o ile sie uda i nie bedzie sie budzil co 5 minut). Oprocz tego mamy tez elektroniczna nianie (a druga w zapasie) i kamere nabylismy (co celow ogolnych) z opcja taka, ze w ciagu dnia bede mogla na ekranie komputera zerkac co robi Maluszek
![]()
Moja mama uznala ze oszalelismy bo bedzie mial zero prywatnosciNo, ale ja bede sie czula pewniej jak maz mi znowu wyjedzie...:-(
my dzis tez kamere podlaczylismy do telewizora

Aletka,a ta moskitiera ktora kupilas ma jakas "nozke"?bo jesli sie ja zaczepia na suficie,to ja tak nie chce

betka, ale chyba możesz kupić stelaż taki montowany na łóżeczko (ok.15-18 pln) i spróbować podlaczyć do niego moskitierę taką jak ma aletka - ona jest chyba bardziej przewiewna od tej mojej i chyba też większa (ja nożkę i moskitierę kupowałam osobno)
mysz1978
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie - co dajecie do wozka na dno???? Bo mam komplecik poscieli (kolderke i poduszeczke), wiem ze przykrywac mozna tez maluszka kocykiem oczywiscie czy pieluszka jak jest cieplo, ale co sie daje na dno to mnie zastanawia 

W wozku jets taki jakby materac z gabki, ale co na niego polozyc? To znaczy na niego mam zamiarp olozyc folie zeby Maluch nie przesikal wszytskiego, ale co na ta folie????

reklama
Podziel się: