reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Dzięki joanka. Boję się tylko, że dołem i tak może wlecieć jakiś drań i pokąsać małego :confused:

reklama
dołem nie wiem - ale za to od góry moskitiera ma śliczny otwór (chyba, żeby sie ładnie układała )- ja go zakryję gazą

A.K&Z - chyba wszytskie sie z Toba zgodzimy i bysmy juz chcialy w tym tygodniu, ale asia-m to nie bardzo... Jej zyczmy zeby jeszcze tydzien wytrzymala, bo ma w niedziele kounie corki :-)

Kupilismy na allegro monitor oddechu (niby uzywany, ale tak naprawde to nie byl uzywany - o 140zl taniej niz w sklepie :-)) - chcemy zeby Maluszek od poczatku spal u siebie (o ile sie uda i nie bedzie sie budzil co 5 minut:eek:). Oprocz tego mamy tez elektroniczna nianie (a druga w zapasie) i kamere nabylismy (co celow ogolnych) z opcja taka, ze w ciagu dnia bede mogla na ekranie komputera zerkac co robi Maluszek :-D
Moja mama uznala ze oszalelismy bo bedzie mial zero prywatnosci :-D No, ale ja bede sie czula pewniej jak maz mi znowu wyjedzie...:-(

my dzis tez kamere podlaczylismy do telewizora :-D w tym celu Piotr nabyl dlugi kabel jakistam z czymstam i statyw :-D

betka, ale chyba możesz kupić stelaż taki montowany na łóżeczko (ok.15-18 pln) i spróbować podlaczyć do niego moskitierę taką jak ma aletka - ona jest chyba bardziej przewiewna od tej mojej i chyba też większa (ja nożkę i moskitierę kupowałam osobno)

Dziewczyny mam pytanie - co dajecie do wozka na dno???? Bo mam komplecik poscieli (kolderke i poduszeczke), wiem ze przykrywac mozna tez maluszka kocykiem oczywiscie czy pieluszka jak jest cieplo, ale co sie daje na dno to mnie zastanawia :confused::confused::confused: W wozku jets taki jakby materac z gabki, ale co na niego polozyc? To znaczy na niego mam zamiarp olozyc folie zeby Maluch nie przesikal wszytskiego, ale co na ta folie????

No wlasnie ta pielucha flanelowa wydaje sie byc najlepszym rozwiazaniem bo nie ma zadnych przescieradelek do wozka chyba :confused:

reklama
Do góry