reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Gosiu- a może tak wykorzystać czas " burzy mózgów kobiet ciężarnych" i np. poprosić męża o jakiś mega prezent dla siebie? :-D:-p mój mąż już mi kupił prezent z okazji narodzin zuzki, ale dostanę go oczywiście, jak mała zacznie wietrzyć tyłek na żywo :baffled:
ja już dla zuzki nie mam co kupić, bo ktoś tam u nas mówił, że nianią elektr. kupią, matę edukacyjną kupią, karuzelkę do wózka i na łóżko- kupią, to co ja mam wymysleć? ubrań więcej niż włosów na głowie, wszystkiego dużo .... obłęd .....

reklama
HE he mania zakupow widze nie tylko u mnie ;) a szafa małego pełna :) Co rusz to cos dokupuje .
Teraz jestem na etapie dywanu,biurka i niani elek. :))

u mnie też ubranek od groma - policzyłam - ponad 200 szt. :szok:- odziedziczonych trochę, reszta kupiona; mąż się za głowę złapał, bo mały ma tego więcej niż my :-) ale mu wytłumaczyłam, że jak się będę dzidzią zajmować, to nie będę miała czasu na zakupy - więc kupiłam ubranka do końca roku - od rozmiaru 56 do 74 a nawet 80; oby tylko był chłopak, bo jak nie... to bida będzie :-D

Ja tez mam sporo wiekszych ubranek - nawet troche takich na 2 lata... ;-) Jak widzialam jakies fajne okazje to szalalam :-D

Cholera Gal, to mi przypomina że ja jeszcze nic nie dostałam - żenada! Z okazj Ignaca chyba coś tam dostałam chociaż chciałam PIERśCIONEK Z BRYLANTEM no i moim zdaniem nawet taki pierścionek to za mało no nie bo dizecko bezcenne i do teog syn pierworodny. Ale Jacek widocznie uznał że żartowałam i kupił mi bukiet róż czy coś podobnie niepraktycznego. Córeczka to perełka taka śliczna więc uczciwie byłoby uczcić jej przyjście na świat podarowaniem jej mamie sznura pereł ale podejrzewam że Jacek znów zamuli... Co za dół!

Agnieszka

;))

Cholera Gal, to mi przypomina że ja jeszcze nic nie dostałam - żenada! Z okazj Ignaca chyba coś tam dostałam chociaż chciałam PIERśCIONEK Z BRYLANTEM no i moim zdaniem nawet taki pierścionek to za mało no nie bo dizecko bezcenne i do teog syn pierworodny. Ale Jacek widocznie uznał że żartowałam i kupił mi bukiet róż czy coś podobnie niepraktycznego. Córeczka to perełka taka śliczna więc uczciwie byłoby uczcić jej przyjście na świat podarowaniem jej mamie sznura pereł ale podejrzewam że Jacek znów zamuli... Co za dół!

Agnieszka

;))

aga, no co ty? tylko sznur pereł? idź na całość, więc sznur pereł, worek diamentów, szmaragdów, wycieczka do najlepszego SPA na świecie, platynowy zegarek ... helikopter? :laugh2:

Co do zakupów to włąsnie zaopatrzyłam moje dzieci w baldachimy-moskitiery.
Podobały mi sie juz od dłuzszego czasu ale nie byłam jakos w 100% przekonana do pomysłu dopóki 2 dni temu pod domem nie zabiłam szerszenia.
to jest rozsądny pomysł, bo idzie lato i tego świństwa będzie latać co raz więcej :no:

ja tez mam moskitiere,
baldachimu nie chcialam, bo to tylko ladnie wyglada, ale zbyt funkcjonalne nie jest - za to moskitiera ochroni malucha przed komarami, ktore latem w sypialni sie u nas pojawiaja
wole nie myslec co bedzie w tym roku z tym robactwem, bo przecież zimy nie bylo, musze jeszcze pomuyslec o jakiejs siatce na okna na owady

Dajcie dziewczyny namiary na tę moskitierę, proszę.

Co do prezentu - mąż mówi, że przecież dał mi syna! :eek: :eek: :laugh2:

reklama
Do góry