reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
dołączam do "klubu" (termin - 26.05) ;-) - chociaż dzisiaj wolałabym, żeby nic się nie działo (strajk) ale od jutra niech zacznie się już "action"
błąkam się trochę po allegro, ale już nie mam co kupić, torba spakowana, ubranka poprasowane - chyba pójdę je poprzekładać z nudów,
na bb dzisiaj też straszna cisza... szczęśliwe mamusie zajęte swoimi Maleństwami, tylko nasze Majątka takie uparte

joanka ja też z nudów siedzę na allegro i kombinuję co by tu jeszcze kupić - mój mąż jest tym lekko zaniepokojony :-D Dzisiaj właśnie przyszły mi 2 grzechotki a czekam jeszcze na poduszkę do karmienia i letnie buty dla mnie.
Mi to już nawet strajk nie przeszkadza - mogę rodzić dzisiaj! Desperacja ;-)

mój mąż zagroził mi, że mi konto zablokuje (jest na niego), a w rodzinie opowiadał, że jestem uzależniona od allegro - dzisiaj oglądałam jeszcze mini-skarpetki, ale już mu obiecałam, że nic nie kupię

No to dziewczyny oby w tym tygodniu bo mnie się już nie chce tej ciązy a rzeczywiście niewiele nas zostało;-)

A.K&Z - chyba wszytskie sie z Toba zgodzimy i bysmy juz chcialy w tym tygodniu, ale asia-m to nie bardzo... Jej zyczmy zeby jeszcze tydzien wytrzymala, bo ma w niedziele kounie corki :-)

Kupilismy na allegro monitor oddechu (niby uzywany, ale tak naprawde to nie byl uzywany - o 140zl taniej niz w sklepie :-)) - chcemy zeby Maluszek od poczatku spal u siebie (o ile sie uda i nie bedzie sie budzil co 5 minut:eek:). Oprocz tego mamy tez elektroniczna nianie (a druga w zapasie) i kamere nabylismy (co celow ogolnych) z opcja taka, ze w ciagu dnia bede mogla na ekranie komputera zerkac co robi Maluszek :-D
Moja mama uznala ze oszalelismy bo bedzie mial zero prywatnosci :-D No, ale ja bede sie czula pewniej jak maz mi znowu wyjedzie...:-(

zgred ja tez jakis czas temu rozwazałam zakup takiej kołyski, ale sie okazało, ze zmiescilismy sie z łóżeczkiem;-)
dobra cena, ja jak szukałam to nie było żadnej za mniej niz 200zł

co do zakupow to nabyłam ostatnio krem nivea baby na odparzenia ale Maksowi nie pomogł:no: nie ma to jak masć robiona

reklama
Ja na odparzenia kupiłam sudocrem ale koleżanka powiedziała mi, że najlepiej iść do pediatry i poprosić o przepisanie takiej specjalnie robionej maści, więc pewnie tak zrobię :tak:
A dzisiaj nie wytrzymałam i kupiłam w rossmanie małe skarpeteczki z grzechoczącymi biedronkami za całe 5,99 zł. :-D Z pięć minut nawijałam mężowi o ich cudownym wpływie na rozwój dziecka - popatrzył na mnie jak na głupią ale zapłacił ;-)

Do góry