reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

akz- ja kupiłam sobie ręczny odciągacz- laktator Medeli:-) gdzieś na forum dawałam link dla kasro;-)

reklama
A ja dzisiaj w ciężkiej despresji spowodowanej bólem pleców, kończyn dolnych i brzucha postanowiłam coś kupić na pocieszenie. Ale dla siebie nic nie kupuję, bo nie wiem jakie wymiary mi zostaną po porodzie a wszystko już dla maluszka mamy to błąkałam się po allegro szukając czegokolwiek. Skończyło się na dwóch grzechotkach, bo nic innego mi się nie podobało a uparłam się coś kupić. Żałosny zakupoholizm :no:

Ja będę miała laktator firmy AVENT ale jeszcze go na oczy nie widziałam, bo od koleżanki odkupuję a nie mogę się do niej wybrać.

A,K&Z ja nie mam laktatora ale jak bedzie mi potrzebny to chyba sie zdecyduję na Avent.

Co do wózków sama zakupiłam Atlantica a czy się sprawdzi to sie dopiero okarze. Na sucho po korytarzu prowadzi się fajnie i w ogóle bardzo mi sie podoba dlatego go kupiliśmy. Nie ma tylko w wyposażeniu moskitiery i foli od deszczu, będę sie musiała zaopatrzeć w uniwersalną.

Ja mam laktator najzwyklejszy, a jak sie okaze ze koniecznie musze miec lepszy to chyba posle meza po Medele albo Avent.

Jestem z siebie dumna bo wreszcie zdecydowalam sie na posciel :-D Wlasnie zamowilam na Allegro - pozostaje jeszcze zaplacic i czekac na przesylke ;-)

Nad X-landerem XA zastanawialam sie i to powaznie ale zniecheciolo mnie rpzede wsyztskim to ze ich w sklepie nie bylo ledwo sie pojawily :-D Oczywisicem owie o nowej kolekcji. Wolalam nie czekac na nowa dostawe bo w sklepie nie robiono mi nadziei ze zdaze przed porodem... :baffled:

No to już wiem chyba tez w razie czego wybiorę avent a z X-landerami to w kielcach też jest tak że kolor z nowej kolekcji jest na zamówienie za około 2 tygodnie, zobaczymy musze pomyslec.
Dobranoc na dziś kolorowych snów:-)

Ja mam AVENT Isis - sprawdza sie świetnie - nawet z moich flaków potrafi coś wycisnąć i to na dodatek zupelnie bezboleśnie :tak:

Mam na sali pacjentkę - położną (2w1 ;-) ) - mówiła, że jest on najlepszy na rynku.

Ta pacjentko-położna też odciąga NADMIAR recznie, ale ja mam niedobór i samo naciskanie na brodawki kompletnie nic nie daje :no: A AVENT radzi sobie naprawde nieżle, dziwie się, że wyciąga cokolwiek z tych moich flaków :baffled:

Ja takze mam Avent isis i mysle ze bede z niego zadowolona, kolezanki bardzo zachwalaly.

Pochwale sie za to ze dzis przyszedl kojec dla malego i bardzo mi sie podoba juz go poskladalam. Teraz chce jeszcze kupic nianie elektroniczna z baby ono.

:-)

reklama
Czy ta niania elektroniczna z baby ono to dobra i sprawdzona rzecz. Bo też będę sie musiała zaopatrzeć w cos takiego, tylko tyle tego jest na rynku że nie wiadomo na którą się zdecydować. Potrzebuję takiej o dość dużym zasięgu żeby i na podwórze można było wyść. Czy ktoś może pomóc w tej kwestii?Czekam na rady.

Do góry