reklama
A ja dzisiaj w ciężkiej despresji spowodowanej bólem pleców, kończyn dolnych i brzucha postanowiłam coś kupić na pocieszenie. Ale dla siebie nic nie kupuję, bo nie wiem jakie wymiary mi zostaną po porodzie a wszystko już dla maluszka mamy to błąkałam się po allegro szukając czegokolwiek. Skończyło się na dwóch grzechotkach, bo nic innego mi się nie podobało a uparłam się coś kupić. Żałosny zakupoholizm
A,K&Z ja nie mam laktatora ale jak bedzie mi potrzebny to chyba sie zdecyduję na Avent.
Co do wózków sama zakupiłam Atlantica a czy się sprawdzi to sie dopiero okarze. Na sucho po korytarzu prowadzi się fajnie i w ogóle bardzo mi sie podoba dlatego go kupiliśmy. Nie ma tylko w wyposażeniu moskitiery i foli od deszczu, będę sie musiała zaopatrzeć w uniwersalną.
Co do wózków sama zakupiłam Atlantica a czy się sprawdzi to sie dopiero okarze. Na sucho po korytarzu prowadzi się fajnie i w ogóle bardzo mi sie podoba dlatego go kupiliśmy. Nie ma tylko w wyposażeniu moskitiery i foli od deszczu, będę sie musiała zaopatrzeć w uniwersalną.
mysz1978
Fanka BB :)
Ja mam laktator najzwyklejszy, a jak sie okaze ze koniecznie musze miec lepszy to chyba posle meza po Medele albo Avent.
Jestem z siebie dumna bo wreszcie zdecydowalam sie na posciel Wlasnie zamowilam na Allegro - pozostaje jeszcze zaplacic i czekac na przesylke ;-)
Nad X-landerem XA zastanawialam sie i to powaznie ale zniecheciolo mnie rpzede wsyztskim to ze ich w sklepie nie bylo ledwo sie pojawily Oczywisicem owie o nowej kolekcji. Wolalam nie czekac na nowa dostawe bo w sklepie nie robiono mi nadziei ze zdaze przed porodem...
Jestem z siebie dumna bo wreszcie zdecydowalam sie na posciel Wlasnie zamowilam na Allegro - pozostaje jeszcze zaplacic i czekac na przesylke ;-)
Nad X-landerem XA zastanawialam sie i to powaznie ale zniecheciolo mnie rpzede wsyztskim to ze ich w sklepie nie bylo ledwo sie pojawily Oczywisicem owie o nowej kolekcji. Wolalam nie czekac na nowa dostawe bo w sklepie nie robiono mi nadziei ze zdaze przed porodem...
No to już wiem chyba tez w razie czego wybiorę avent a z X-landerami to w kielcach też jest tak że kolor z nowej kolekcji jest na zamówienie za około 2 tygodnie, zobaczymy musze pomyslec.
Dobranoc na dziś kolorowych snów:-)
Dobranoc na dziś kolorowych snów:-)
asia-m
Fanka BB :)
Ja takze mam Avent isis i mysle ze bede z niego zadowolona, kolezanki bardzo zachwalaly.
Pochwale sie za to ze dzis przyszedl kojec dla malego i bardzo mi sie podoba juz go poskladalam. Teraz chce jeszcze kupic nianie elektroniczna z baby ono.
:-)
Pochwale sie za to ze dzis przyszedl kojec dla malego i bardzo mi sie podoba juz go poskladalam. Teraz chce jeszcze kupic nianie elektroniczna z baby ono.
:-)
reklama
Czy ta niania elektroniczna z baby ono to dobra i sprawdzona rzecz. Bo też będę sie musiała zaopatrzeć w cos takiego, tylko tyle tego jest na rynku że nie wiadomo na którą się zdecydować. Potrzebuję takiej o dość dużym zasięgu żeby i na podwórze można było wyść. Czy ktoś może pomóc w tej kwestii?Czekam na rady.
Podziel się: