reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Ja na poczatek tez mam AVENT (ortodontyczne ), a od 6 miesiaca moj Mlauszek dostanie smoczek firmy NUK z pilka nozna na tarczy :-) Spodobal mi sie i juz
Kluliczek - Ty to zdolna jestes - moja tesciowa bylaby pelna podziwu bo ona tez jest za samodzielnym szyciem ;-)
Kluliczek - Ty to zdolna jestes - moja tesciowa bylaby pelna podziwu bo ona tez jest za samodzielnym szyciem ;-)
mysz1978
Bardzo dobre pytanie :-)
Polozna na szkoel rodzenia radzila nam pieluszkowac do tego USG bioderek (okolo 6 tygodnia zycia Maluszka) ale jest to dosyc niewygodne no i boje sie ze beda upaly juz w czerwcu i w ogole bedzie niefajne to dla dzieci
Polozna na szkoel rodzenia radzila nam pieluszkowac do tego USG bioderek (okolo 6 tygodnia zycia Maluszka) ale jest to dosyc niewygodne no i boje sie ze beda upaly juz w czerwcu i w ogole bedzie niefajne to dla dzieci
M
mamaoli
Gość
ja pieluszkowałam Ole przez pare dni ale później juz mi jej szkoda było...
po zrobieniu USG jak sie okazało ze z bioderkami OK juz nie pieluszkowałam
a co do Maksia to w koncu mu nawet tego USG nie zrobilismy......
po zrobieniu USG jak sie okazało ze z bioderkami OK juz nie pieluszkowałam
a co do Maksia to w koncu mu nawet tego USG nie zrobilismy......
agask
nałogowiec
A u nas uspokajający sprawdził się chicco, mała na początku w ogóle nie chciała ssać, ale potem się przydał, na szczęście nie mamy problemów z odstawianiem takich rzeczy :-) cyc, smok i butla poszły w odstawkę bezszelestnie.
A chicco może wygląda mało estetycznie ale jest cały zrobiony z kauczuku i dziecko może się nim bawić jak gryzakiem, poza tym ostatnio usłyszałam że lepsze są smoczki nie wyprofilowane takie jak nuk tylko takie jak avent lub chiccoczyli okrągłe bo przypominają sutki i nie rozleniwiają malucha, a chicco dodatkowo jest niewielki.
A chicco może wygląda mało estetycznie ale jest cały zrobiony z kauczuku i dziecko może się nim bawić jak gryzakiem, poza tym ostatnio usłyszałam że lepsze są smoczki nie wyprofilowane takie jak nuk tylko takie jak avent lub chiccoczyli okrągłe bo przypominają sutki i nie rozleniwiają malucha, a chicco dodatkowo jest niewielki.
reklama
Gaal
polega to na zakładaniu np na pampersa jeszcze tetrówki by zmusic stawy biodrowe do szerszego trzymania i tym samym wspomoc i stymulowac ich ruchomość.
dzięki Aletko za szybką odpowiedź
Podziel się: