reklama
o!agulka
Fanka BB :)
Ja mam 20 tetrowych nawet nie najgorszych, kosztowały coś ok.2 zł prawie i 5 flanelek.
Flanelek zamierzam używac podobnie jak kasro, do wózka, może na przewijaku, czy też na podkładzie do przewijania.
A do czego rzeczywiście posłużą życie pokaże
Flanelek zamierzam używac podobnie jak kasro, do wózka, może na przewijaku, czy też na podkładzie do przewijania.
A do czego rzeczywiście posłużą życie pokaże
asia-m
Fanka BB :)
Tetrówek mam 10szt niestety najlepszej jakosci one nie sa mimo ze kosztowaly juz ponad 2zl, flanelowych mam ok 8szt bo co rusz to nowy wzor mi sie podobal ale w lecie przydadza sie do wozka pod dzidzie
Dzis zato nabylam wklad do wanienki do kapania , poniewaz nasz maluch nie bedzie kapany w wanience tylko od poczatku w kabinie(mamy ta gleboka)
stwierdzilam ze taki zakup sie przyda.
Rozek mam twardy odkupiony ale w bdb stanie, miekki mam nowy niedawno zakupilam a oprocz tego od znajomych mam 3 inne miekkie w roznym stanie ale co pozniej zaczne oddawac zeby narazie nikogo nie urazic
Aska
Dzis zato nabylam wklad do wanienki do kapania , poniewaz nasz maluch nie bedzie kapany w wanience tylko od poczatku w kabinie(mamy ta gleboka)
stwierdzilam ze taki zakup sie przyda.
Rozek mam twardy odkupiony ale w bdb stanie, miekki mam nowy niedawno zakupilam a oprocz tego od znajomych mam 3 inne miekkie w roznym stanie ale co pozniej zaczne oddawac zeby narazie nikogo nie urazic
Aska
ja mam 15 tetrowych białych i 3 tetrowe kolorowe - wszystkie firanki - ale przecież nie do kupek i siuśków tylko do innych przypadłości więc chyba dadzą radę uprałam je i nawet się nie posypały - po prasowaniu są ok - tyle tylko że nie wiem jak zniosą późniejsze gotowanie jeśli zajdzie taka potrzeba flanelowych mam 3 i mają służyć właśnie jako podkładki u lekarza czy kocyki do wózka a nawet do łóżeczka na lato - planuję dokupić jeszcze kilka bo mi sie strasznie podobają te pieluszki
Kobitki nie wiem czy była poruszana juz kwestia smoczków, ale tak się zastanawiam, bo pewnie takie zkupy są juz dokonane, jakie smoczki kupiłyście (zarówno chodzi mi o uspokajające jak i te do butelek) kauczukowe czy silikonowe??????? Bo ja niedoświadczona w tej sprawie jestem. Uspokajający kupiłam jeden na wszelki wypadek kauczukowy a do butelek mam silikonowe.
M
mamaoli
Gość
Jeżeli chodzi o smoczki to ja uzywam AVENTu
uspokiajający mam silikonowy od 0-3 miesięcy, kupiłam od razu ten 3-6 miesięcy a później zamierzam odstawić ( tak jak w przypadku Oli i Maksia)
no i mimo, ze buteliki mam z canpola (seria balonik- zakochałam sie w niej i koniec;-) ) to smoczki lepsze ma AVENT i na szczescie do tych canpolowych butelek pasują, na poczatek mam ten 0m+, a własciwie dwa
(jeden do mleka a drugi do herbatki)
uspokiajający mam silikonowy od 0-3 miesięcy, kupiłam od razu ten 3-6 miesięcy a później zamierzam odstawić ( tak jak w przypadku Oli i Maksia)
no i mimo, ze buteliki mam z canpola (seria balonik- zakochałam sie w niej i koniec;-) ) to smoczki lepsze ma AVENT i na szczescie do tych canpolowych butelek pasują, na poczatek mam ten 0m+, a własciwie dwa
(jeden do mleka a drugi do herbatki)
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Ja z pieluchami przesadzam, bo mam ich z 30 tetrowych. A flanelowe mam 3 z misiami, 2 mniejsze niebiesko kremowe w kwiatki uszyte z resztkowej bawełny i 2 większe białe :-), też wykonane przezemnie. Te tetrowe to też takie firankowe, choć ja nie narzekam, a dużo za nie nie dałam (z dostawą wyszło mi jakoś tak 1,55 za sztukę chyba...). Jakoś w sobotę poszyłabym poszewki na kołderkę (mam śliczną bawełnę od mamy) i zastanowię się nad tym czy z białej flaneli poszyć jeszcze pieluchy czy prześcieradełko.
Rożki mam 2: nowy usztywniany i używany miękki. Ten 2 był w paczce ubranek kupionych na allegro i jest zdecydowanie mniejszy.
No i kończę pranie wszystkiego, sporo tego . Teraz układam, ale czekam jeszcze na jedną półkę w bieliźniarce małego.
A smoczki... Dostałam w prezencie i kupiłam jakieś do butli jakby co
Rożki mam 2: nowy usztywniany i używany miękki. Ten 2 był w paczce ubranek kupionych na allegro i jest zdecydowanie mniejszy.
No i kończę pranie wszystkiego, sporo tego . Teraz układam, ale czekam jeszcze na jedną półkę w bieliźniarce małego.
A smoczki... Dostałam w prezencie i kupiłam jakieś do butli jakby co
Podziel się: