reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Kasro- to faktycznie miłe, jak się dostaje prezenciki dla dzidzi :-) a od teściowej to faktycznie zaskakujące ;-) tak czy siak cieszę się razem z Tobą :-)

Ja kupiłam tylko matę interaktywną i dostałam jeden gryzaczek, bo reszta zabawek jest raczej dla starszych dzieci.

ja nic. Zostawiam to rodzince i znajomym - na pewno coś poprzynoszą. Mam już zresztą trochę grzechotek - siostrzenica jest tak przejęta dzidzią, że dała mi swoje :tak:

ja też zabawek nie mam - karuzel kę pewnie kupi teściu - jak byliśmy w sklepie to ponakręcał wszystkie zamontowane na łóżeczkach karuzele tak mu się podobało :-D:-D a inne zabawki też pozostawiam przyjaciołom i rodzince - planuje im nawet zasugerować żeby nie kupowali jakiś bzdetów tylko to co akurat nam potrzebne :-D:-D myślałam o macie edukacyjnej - fischer price ma za..biste ale straaaaasznie drogie - więc pociesze się jakąś inna ;-)

wyczytałam, ze na tym etapie to dla noworodka najlepsza jest karuzelka. probuje taka kupić na allegro fisher price z projektorem, ale skutecznie przegrywam każdą licytacje:-D , a cena w efekcie na koniec aukcji nie rozni sie od nowej takiej zabawki. a poza tym to nie planuje nic kupic na razie. myśle, ze pozniej, a takze rodzinka cos kupi.

ja mam dla żaby jedną przytulankę - zajączka, a do tego dostałam od mamy jedną grzechotkę i gumową książeczkę. :eek: myślę, że znajomi albo ktoś z rodziny zakupi jakąś zabaweczkę :tak:

Z zabawkami sie nie spieszcie, raz ze warto zostawic cos dla rodzinki, a dwa ze mina ze dwa miesiace zanim dziecko bedzie chwytac pierwsze przedmioty takie jak grzechotki, najfajniejsza na poczatek jest karuzela ze spokojna melodyjka.

reklama
Karuzelka też mi wpadła do głowy, ale chyba fajniejsze są z pluszowych zabaweczek?:confused: Resztę też zostawię znajomym:-D
Apropo fisher to ma zaj... ceny fakt:tak:,na Allegro też drożyzna nawet za używane już taniej widziałam w komisach.
Nawet nie kiepskie są karuzelki alexis i canpola

Do góry